*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Στη δίκη που έχουμε Δ. Μπένη τον Δεκέμβριο 2017, μαζί θα «λογαριαστούμε»! Face to face!

27 Ιουλίου
*Διαβάζω τις δηλώσεις του Δ. Μπένη στο έντυπο που προεκλογικά (το 2014), απειλούσε ο ίδιος με αγωγές και μηνύσεις και την απάντησή του στον (παρα)ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπώντας και τον…Θ. Ξυνίδη και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω ή να…ξεκαρδιστώ!
-Περίμενε δηλαδή ένας Ξυνίδης από τον Μπένη να υπερασπιστεί την …23ετή ιστορία του (ς) στο Δήμο Ξάνθης…!!! Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου..
…..
*Τι απάντησε λοιπόν ο Μπένης -απαντώντας και ως…Θανάσης Ξυνίδης- τον (παρά)ΣΥΡΙΖΑ ; Απολαύστε τον:
«Για τον κύριο (παρά)ΣΥΡΙΖΑ και επειδή έβαλε 3-4 ερωτηματικά: Πρώτον εμείς (Μπένης και Ξυνίδης δηλαδή), όντως 20 χρόνια συμπολίτευση – αντιπολίτευση, δεν τολμήσαμε ποτέ να κάνουμε κριτική σε κανέναν, ούτε αισθανθήκαμε ποτέ αυτοί που θα κρίνουν τους άλλους και επι 20 χρόνια εμείς είχαμε και την εντολή του ξανθιώτικου λαού. Τώρα πως κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν εκτεθεί ποτέ, δεν τους έχει ψηφίσει ποτέ ο κόσμος και όσες φορές κατέβηκαν ακόμη και σαν κόμμα, πήραν 1100 ψήφους μέσα στην Ξάνθη και τίποτε παραπάνω, έγιναν κριτές των πάντων, εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. …Ο κόσμος γελά γιατί όλοι γνωριζόμαστε».
……
*Όντως γελά ο κόσμος Δημήτρη μου…Περισσότερο όμως -αν μου επιτρέπεις- με σένα- διότι ο Ανταμπούφης χωρίς να είναι επί 4 χρόνια αντ’ αυτού αντιδήμαρχος του και μηχανισμούς στα χέρια του πήρε 1671 κι όχι 1100 ψήφους ενώ εσύ ήρθες…3ος και καταϊδρωμένος, ενώ υποτίθεται διεκδικούσες τον Δήμο!
…..
*Και γελάει επίσης ο κόσμος κύριε Μπένη μαζί σου, διότι σε θυμάται στις εκλογές του 2002 να υβρίζεις και να χλευάζεις τον τότε Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και τα…. «βαρίδιά» του και με το που ανέλαβες εργολάβος της πλατείας, να κατεβαίνεις μαζί του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και να σε διορίζει αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης και επί των Οικονομικών…!
-Υπογράφοντας μάλιστα με…άνεση και παρά τις καταγγελίες Πούλιου κλπ τα χρηματικά εντάλματα για την εργολαβική εταιρεία…ΝΑΣΚΟΥ!
-Ενώ ήσουν μέλος του Διοικητικού της συμβουλίου!!! 
Με ποιόν πρέπει λοιπόν να γελάνε περισσότερο οι πολίτες; Με σένα; Με τον Λάκη; Ή με τον (παρά)ΣΥΡΙΖΑ;
…..
*Επειδή ωστόσο ο Δημήτρης Μπένης έχει το θράσος να «απειλεί» κι όλας τον (παρά)ΣΥΡΙΖΑ αλλά κι εμένα που είμαι κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση λέγοντας στις δηλώσεις του: «..το αν η παραίτησή μου ισχύει πριν η μετά την αργία, θα πρέπει να συζητηθεί όταν τελειώσει το δικό τους το ποινικό δικαστήριο. Για εμάς λοιπόν (σ.σ. Τον ίδιο και τον Θ. Ξυνίδη δηλαδή….), θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχει ένα μέτρο. Οι άνθρωποι του τίποτα, της καμίας προσφοράς κλπ»
-Του οφείλω εγώ μια απάντηση, διότι μάλλον ξεχνάει ότι το συγκεκριμένο έργο στο οποίο ήταν εργολάβος, παραδόθηκε οριστικά στο Δήμο στις 14/2/2014!!!! Ενώ δηλαδή ήταν αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών!!!
…..
*Άκουσε Μπένη για να τελειώνουμε μια και καλή με το θράσος σου για την δίκη μας:
1.Εγώ ζήτησα από τους Εισαγγελείς με δύο πρωτοσέλιδα να μας πουν αν από το χρονικό διάστημα 2007-2014 υπάρχουν στο όνομά σου ή στο όνομα μελών της οικογενείας σου, ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ από την εργολαβική εταιρεία Νάσκου στην οποία ήσουν μέλος του Δ.Σ. ακόμη και ως αντ' αντιδήμαρχος και επί των Οικονομικών…
2.Η δίκη μας λοιπόν Δημήτρη Μπένη τον ερχόμενο Δεκέμβρη, είναι δίκη μεταξύ εμού και εσού….Και κακώς επιχειρείς να «τρομοκρατήσεις» για την συγκεκριμένη δίκη τον Γ. Χατζηθεοδώρου, τον Ανταμπούφη και τους υπόλοιπους.
-Εμείς οι δυο λοιπόν θα λογαριαστούμε στο δίκη φίλτατε Μπένη κι επειδή πολιτική αγωγή είναι ο Θανάσης Ξυνίδης, εμείς οι ΤΡΕΙΣ για την ακρίβεια!!!
-Κι εκεί θα τα πούμε…! Να είσαι βέβαιος λοιπόν ότι θα είναι μια ωραία δίκη!
Για την οποία δεν πρέπει να ξεχνάς ότι οι πρώτοι που σε κατήγγειλαν ως ΠΑΡΑΝΟΜΟ τότε Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, ήταν η παράταξη Κοινωνία Δημοτών…
-Η παράταξη του κ.Θανάση Ξυνίδη δηλαδή!!!
(σ.σ. Κι εκείνη την ημέρα....δεν προήδρευσες, αλλά απο την επομένη σαν να μη συνέβη τίποτα....ασκούσες κανονικά τα καθήκοντά σου, ενώ είχε ασυμβίβαστο!!! Τελεία και παύλα...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »