*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Κύριε Πέτρο Ούτση, μπορείς να μας πεις γιατί έκανες...."στροφή" κατά ΣΥΡΙΖΑ μετά απο τόσα χρόνια;

27 Ιουλίου
Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΕΥΣΗ ΤΟ XANTHI PRESS
Καλές οι πολιτικές αναλύσεις και τα «έξυπνα» και…«σπιρτόζικα» σχόλια του κυρίου Πέτρου Ούτση ΤΩΡΑ για τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί όμως να μας εξηγήσει ο πρώην συνέταιρος του Σιδηρόπουλου πως η ιστοσελίδα Xanthi Press της οποίας ήταν και είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης, επί χρόνια…λιβάνιζε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και άλλαξε πλεύση όταν αυτή πήρε την…κατιούσα;  Πως άφησε ένα τέτοιο …«δημιούργημα» πρώτα να είναι λιβανιστήρι της εξουσίας «πουλώντας» αριστερισμό και στη συνέχεια όταν είδε ν΄ αλλάζουν τα πράγματα το μετέτρεψε σε «γραφείο τύπου» συγκεκριμένων πολιτικών κύκλων; Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει το κίνητρο, αλλά και πως πληρώνονταν επί τόσα χρόνια για τις αδρές υπηρεσίες του στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ο κύριος Σιδηρόπουλος…
....
ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ, ΔΕΝ…ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ!
Από την μια, είναι πράγματι απίστευτος ο παραΣΥΡΙΖΑ για να βγάλει ένα ολόκληρο μανιφέστο, επειδή ο Θανάσης Ξυνίδης έβγαλε μια χιουμοριστική φωτογραφία του ιδίου και του Δημήτρη Μπένη… «μεταμφιεσμένων» στο fb (σ.σ. εγώ για να είμαι ειλικρινής νόμισα ότι και στην φωτογραφία ήταν εις…διπλούν ο Θανάσης Ξυνίδης, δυο δηλαδή σε έναν όπως τόσα χρόνια πήγαιναν οι Μπένης-Ξυνίδης!), χαρακτηρίζοντας την «παραίτησή» τους ως… «μαγκιά» τους, θα κάνω ωστόσο και το δικό μου προσωπικό σχόλιο.
-Πράγματι ακόμη κανείς μας δεν κοιμάται από την τοπική κοινωνία, λόγω των «παραιτήσεων» του Θ. Ξυνίδη, Η. Βασιλούδη και Δημήτρη Μπένη..
-Ειδικά μάλιστα για τον Mπένη, «δεν κοιμάται κανείς Ξανθιώτης από την…αγωνία!», αφού με το «έργο» που μας άφησε…και ειδικά αυτό της «πλατείας-ΤΕΡΑΣ» πώς να τον ξεχάσουμε!  
-Και δεν κοιμόμαστε ήσυχοι, όχι από την ημέρα της «παραίτησης», αλλά από την ημέρα που τέθηκε σε 6μηνη αργία…!
(σ.σ. Και κοίτα ποιος μιλάει…Ο «τιμητής» της Νομιμότητας που υπέγραφε τα χρηματικά εντάλματα για την εταιρεία στην οποία ήταν ο ίδιος, μέλος του Διοικητικού συμβουλίου…)
....
Προς «φίλους» και…μη! - Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω….
Κάποιοι που το «παίζουν» και με τον Κοντό, τρέχουν και τον παρακαλάνε και του λένε ότι στο τέλος κι εμείς με τον…Δημαρχόπουλο θα είμαστε, αλλά ταυτόχρονα είναι και με τον….Ξυνίδη και τον Μπένη κλπ, νομίζοντας ότι εμείς ζούμε σε…άλλο κόσμο και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, καλό θα είναι να είναι λίγο πιο εγκρατείς….διότι κύκλος είναι και γυρίζει.
-Εμείς ούτως ή άλλως πάνω από μια 20ετία είμαστε με μια πλευρά…!
Το  πρόβλημα λοιπόν σε αυτούς θα επιστρέψει και πάλι κι όχι σε μας, οπότε ας μην μου «κολλάνε».... Ξέρουμε και τι συμβαίνει, ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι μας αλλά και αυτοί που από μπροστά μας κάνουν τον φίλο κι από πίσω λένε αηδίες, ψέματα και μυθοπλασίες!
-Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω ….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »