*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η "ομάδα" Τσέπελη με Κυριακίδη, Μούρκα και Πυρνάρη, "σύσσωμη" στη συνεδρίαση της Δευτέρας...

25 Ιουλίου
Η «ομάδα» Τσέπελη με Μούρκα, Αλέκο Κυριακίδη και Ειρήνη Πυρνάρη, σύσσωμη στη χθεσινή συνεδρίαση 
Παραιτήσεις από το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης.
Είναι πιο έξυπνο πάντως, να παραιτείσαι πριν σε …παραιτήσουν! Οι δημότες!
20 τόσα χρόνια αντιπολίτευση = συμπολίτευση, χωρίς ουσία και αποτέλεσμα, για τους δημότες, πράγματι είναι «βαρετό», μην πούμε, σκανδαλώδες!
Από πότε ισχύει η παραίτηση, από τώρα ή μετά την αργία;
Εκτός κι αν  ετοιμάζεται το Colpo Grosso!
(Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου στον παραΣΥΡΙΖΑ)
-Η πέννα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει!

Είναι η πρώτη φορά που κυριολεκτικά «υποκλίνομαι» σε έναν παραπολιτικό σχολιογράφο και παρακάτω θα σας αναλύσω και το λόγο, άσχετα αν τον χαρακτηρίζει «παρακμιακό» ο γνωστός κύριος Πέτρος Ούτσης που όποιους δημοτικούς συνδυασμούς και πολιτικούς στηρίζει, τους πάει κατευθείαν στον…πάτο!
Πριν λοιπόν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε ο φίλος μου ο Τένης στη «Θράκη» επιβεβαίωσε τον… παραΣΥΡΙΖΑ! Τουλάχιστον ως προς τον Μπένη ..που θα είναι παρών στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μαχητή»)
-Υπομονή λοιπόν μέχρι τον…Νοέμβριο του 2019…Πολύ δεν είναι τόσοι μήνες Τένη μου…!
                            ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ο Μανώλης Φανουράκης παρά τα αρνητικά που έχει (και δεν είναι λίγα…), φρονώ ότι μπορεί να σταθεί ως επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών, έστω κι αν δεν είναι αποδεκτός από τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων…
Σίγουρα βέβαια δεν μπορεί ούτε τους fantastic four να ενώσει, ούτε και να γίνει…φόβος και τρόμος της συμπολίτευσης όπως ο Θανάσης Ξυνίδης.
-Ωστόσο έχει εμπειρία, έχει ικανότητες και αναμφισβήτητα σε σχέση με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, ο Δήμαρχος Ξάνθης τον «υπολογίζει» πολύ περισσότερο και είναι πολύ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ!
*Άλλωστε το θέμα της γνωστής «πλαστογραφίας» στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ο Εμμανουήλ το έβγαλε στο φως κι αυτός είναι που την «ψάχνει» γενικά με τα θέματα στο Δήμο.
Ας του δώσουν λοιπόν ένα χρονικό διάστημα αυτοί που υποτίθεται έχουν κοινούς στόχους και σκοπούς μαζί του….
-Διότι έχω την εντύπωση οτι το "πριόνισμα" ήδη άρχισε και σε λίγο η Κοινωνία Δημοτών θα γίνει....Συμμετέχω!  (σ.σ. Στη συνεδρίαση της Δευτέρας πάντως ο Εμμανουήλ ήταν εντελώς έξω απο τα νερά του....και αναμενόμενο και το κακό είναι οτι τον πήραν χαμπάρι όλοι)
….
*Σε κλειστή κομματική σύσκεψη της περιφερειακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ, θα παρευρεθεί σήμερα Τρίτη απόγευμα στην Ξάνθη, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.
Η υπουργός θα έχει επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς άλλες επαφές με παραγωγικούς φορείς και της τοπικής αυτοδιοίκηση και θα αποχωρήσει μετά το τέλος της συνάντησης, χωρίς άλλους σταθμούς.
Σε Καβάλα και Δράμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης Τετάρτη και Πέμπτη
Σε Καβάλα και Δράμα θα περιοδεύσει την Τετάρτη και την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίσκεψή του θα ξεκινήσει από την Ιχθυόσκαλα Καβάλας, θα επισκεφθεί όλους τους δήμους καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.
Την Τετάρτη στις 2.15, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφτεί την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Νέστου στο γραφείο της στη Χρυσούπολη.
Επίσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο έγινε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στην έδρα του Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη. Ο κ. Μέτιος μετέβη στο Φανάρι με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη.
Ο κ. Μέτιος έλαβε την ευλογία του Παναγιωτάτου ενώ στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια ΑΜΘ.
Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Μέτιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη τονίζοντας ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή να επισκεφθεί για πρώτη φορά την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και να γνωρίσει τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και ευχήθηκε αυτή την πρώτη συνάντηση να ακολουθήσουν κι άλλες στο μέλλον.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Επέστρεψε δριμύτερος ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης, νέο μέλος ο Μιχάλης Ρεκάρης
Μπορεί κάποιοι να «πολέμησαν» τον γιατρό και να τον άφησαν «εκτός» Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού, κυρίως λόγω Θρακικής Σκηνής με την οποία διακατέχονται από σύνδρομο, χθες ωστόσο στη ψηφοφορία για την αναπλήρωση των δυο κενών θέσεων που προέκυψαν στον Οργανισμό μετά τις παραιτήσεις των Ηλία Βασιλούδη και Δημήτρη Μπένη, επέστρεψε πανηγυρικά κι είναι σίγουρο ότι θα στηρίξει και πάλι με όλες του τις δυνάμεις το έργο του Προέδρου Πασχάλη Λύρατζη.
Αναλυτικότερα στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης εκλέχθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση σε αντικατάσταση του Δημήτρη Μπένη και του Ηλία Βασιλούδη ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης και ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Ρεκάρης.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »