*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουλίου

Εκθέτουν Κυριάκο και Νέα Δημοκρατία! Απίστευτη δήλωση Δημοσχάκη και Σία: Διώκοντας τον Καραμπίνη…"υποτιμάται" το Δημοκρίτειο!

18 Ιουλίου

*Κυριάκο Μητσοτάκη σε εκθέτουν! Ο κύριος Καραμπίνης νοιάζεται μόνο για τα οφίτσια και τη θέση του…! Εκτίθεται η Νέα Δημοκρατία όταν τον στηρίζει… 
*Να μας δώσει ο Καραμπίνης ως δημόσιο πρόσωπο, το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του ιδίου και της οικογενείας του.
Και ξαφνικά το είδαμε κι αυτό…Το επί σειρά ετών αγαπημένο παιδί του ΠΑΣΟΚ κύριος Καραμπίνης προκειμένου να διατηρήσει τα οφίτσια και την «καρέκλα» του, ξαφνικά να γίνεται και…Νεοδημοκράτης προκειμένου να  τύχει πολιτικής κάλυψης στην αντιπαράθεσή του με τον Υπουργό Παιδείας κ.Γαβρόγλου επειδή τον έθεσε σε αργία λόγω της οικογενειακής μπίζνας με τον Σιμόπουλο, υπόθεση που κρατάει απο το 2015!!! 
Αποτέλεσμα; Όχι μόνο να «γράφει» στα υποδήματά του την απόφαση του Υπουργού Παιδείας και να παραμένει στο Πανεπιστήμιο, αλλά και ως ένδειξη ΙΣΧΥΟΣ και συμβολισμού, να δέχεται εκεί ως...Πρύτανης,  την επίσκεψη των βουλευτών της Ν.Δ. στην Περιφέρεια ΑΜΘ (Δημοσχάκη Αν-Έβρου, Ν. Παναγιωτόπουλου-Καβάλας, Δ. Κυριαζίδη-Δράμας) αλλά και του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευαγγέλου Λαμπάκη!

Ξέχασε δηλαδή μόνο τους…Μητροπολίτες!
Μάλιστα χρησιμοποιώντας τον τίτλο του Πρύτανη και σαν να μη συμβαίνει τίποτα το δελτίο τύπου αναφέρει επί λέξη τα παρακάτω: «Ο Πρύτανης του ΔΠΘ τους ενημέρωσε διεξοδικά και τεκμηριωμένα για την άδικη και παράνομη απόφαση του Υπουργού Παιδείας να τον θέσει σε καθεστώς αποχής από την άσκηση των καθηκόντων του» κι αυτοί με τη σειρά τους, «εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους προς το….ΔΠΘ και τα τμήματά του, που αποτελούν πυλώνα ανάπτυξης και προόδου»!
-Δηλαδή όποιος ασκεί κριτική στον Καραμπίνη, χτυπάει το…ΔΠΘ και τα τμήματά του, αντιστρατεύεται την πρόοδο!!!!
Ο «Μαχητής» ευθύς εξ’ αρχής, ζήτησε από τον κύριο Καραμπίνη το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του ιδίου και της οικογενείας του διότι αρκετά πήρε απο το Πανεπιστήμιο και την περιοχή μας, καλώντας μάλιστα την Νέα Δημοκρατία να είναι προσεχτική στην «κάλυψη» που του παρέχει, διότι θα εκτεθεί και η ίδια αν επιβεβαιωθούν τα όσα έχουν καταγγελθεί και αποκαλυφθεί σε βάρος του…
-Διότι εκτός των άλλων ο συγκεκριμένος κύριος επί χρόνια το «έπαιζε» με όλους και με όλες τις Κυβερνήσεις! Κι αν μάλιστα δεν ασχολιόταν ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί του, τώρα θα ήταν...φανατικά και με τον Τσίπρα, όπως ήταν και με τον Σταύρο Θεοδωράκη στον οποίο ευχότανε πριν λίγους μήνες κατά την επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο, στην...επόμενη επίσκεψή του να έρθει ως Πρωθυπουργός!!! Όπως παλιότερα έτρεχε πίσω απο τον Σγουρίδη και πήγαινε αγκαζέ με την ΠΑΣΠ στο Πανεπιστήμιο που ωστόσο τώρα κρατάει προσεχτική στάση απέναντί του!
Όπως για να "καλοπιάσει" τους αριστερούς φοιτητές, τυχαία μήπως ήταν η αριστερή περί αντιρατσισμού στάση του κ.Καραμπίνη προς τους διωκόμενους φοιτητές που αντιτίθενται στη ρητορική ενός καθηγητή του. Παύλου; 
-Η καθαρή μας θέση λοιπόν ήταν και είναι μία. 
-Κύριε Δημοσχάκη, εκθέτεις εαυτόν αλλά εκθέτεις και την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την στάση σου...
-Και ναι μεν το να εκθέτεις τον εαυτό σου δεν μας αφορά, αλλά με τη στάση σου παίρνεις στο "λαιμό" σου αδίκως και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Αρχηγό της!
-Δεν ήξερες ή δεν ξέρεις;
-Τουλάχιστον ας ρώταγες τον Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Έβρου και τους Προέδρους των Επιμελητηρίων να σου πουν που μηνύθηκαν απο τον Καραμπίνη για τον Χούτο....Γιατί εκθέτεις κύριε Δημοσχάκη την Νέα Δημοκρατία και τον αρχηγό της;
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ
Διαβάστε λοιπόν αυτούσια και την κοινή γραπτή δήλωση των βουλευτών της Ν.Δ που κατέθεσε ο κύριος Δημοσχάκης με αφορμή την δίωξη Καραμπίνη και στην οποία οι κύριοι αυτοί μιλάνε για…υποτίμηση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, επειδή διώκεται ο Καραμπίνης για τις οικογενειακές...μπίζνες της συζύγου του! 
 «Ο Υπουργός Παιδείας με την απόφασή του να θέσει τον Πρύτανη του ΔΠΘ σε καθεστώς αποχής από τα καθήκοντά του έβαλε για μια ακόμα φορά στο στόχαστρό του το Ίδρυμα. Πρόκειται για μια πολιτική δίωξη, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Ο Υπουργός αντί να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που του είχαμε θέσει οι τρεις Βουλευτές μέσω της γραπτής Ερώτησης που καταθέσαμε στις 7 Ιουνίου προτίμησε να πάρει αυτήν την αστήρικτη και άδικη απόφαση και να μην απαντήσει, όπως όφειλε σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής.
Είναι εμφανές ότι η Κυβέρνηση θέτει στο περιθώριο το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, παραβλέποντας και υποτιμώντας το σπουδαίο ρόλο που επιτελεί στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.
Τα επόμενα βήματά μας θα είναι να προβούμε στις απαραίτητες κοινοβουλευτικές ενέργειες, όπως επιβάλλει ο κανονισμός της Βουλής, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι η κοινωνία της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, μέσω των θεσμικών της παραγόντων, θα υπερασπιστεί το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και δεν πρόκειται να ανεχτεί οποιαδήποτε υποβάθμισή του καθώς και οποιαδήποτε αστήρικτη επίθεση κατά των λειτουργών του Ιδρύματος.
Παράλληλα ως Νέα Δημοκρατία διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα υπερασπιζόμαστε τα ελεύθερα και ανεξάρτητα πανεπιστημιακά ιδρύματα και δεν πρόκειται να αφήσουμε τις ιδεολογικές αγκυλώσεις της κυβέρνησης και την εκδικητική μανία των στελεχών αυτής να τραυματίσουν την αυτονομία, την αυτοτέλεια και την πρόοδο των Πανεπιστημίων, καθώς και τους λειτουργούς και τους φοιτητές αυτών».
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »