*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιουλίου

«Βούτυρο» στο ψωμί του Δημαρχόπουλου! Ο Φανουράκης έδωσε την «αρχηγία» της Κοινωνίας Δημοτών στον Σάββα Μελισσόπουλο κι αυτός έκανε…ανάρτηση!

15 Ιουλίου
 *Παραδίδοντας την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ στον Σάββα Μελισσόπουλο ο Φανουράκης, γύρισε ανοιχτά την πλάτη στον Ζαγναφέρη και την "παρέα" του!
Μετά τις «φωτογραφίες» του Ζαγναφέρη με τον Τσέπελη, την Πυρνάρη και τον Δημήτρη Μπένη με τις οποίες γελάει βέβαια όλος ο κόσμος -για το επίπεδο που ανήγαγαν την πολιτική-, ήρθε η σειρά του…Σάββα Μελισσόπουλου στον οποίο πληροφορίες λένε ότι «παραχώρησε» την…αρχηγία της δημοτικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ «Κοινωνία Δημοτών» ο Μανώλης Φανουράκης, προκειμένου να ασχοληθεί με τις νέες μπίζνες του στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ που ετοιμάζουν (σ.σ. Θα έχει και φρουτάκια) στην πρώην Λευκοθέα!
Έτσι με μια εκτενή του ανάρτηση στο FB, μετά τις εξελίξεις στο συνδυασμό της Κοινωνίας Δημοτών, ο Σάββας Μελισσόπουλος, αυτοανακηρύσσεται στην ουσία υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης προκαλώντας την γενική θυμηδία. Κι ο Ιούλης καλά κρατεί….
Αναλυτικά η ανάρτηση Μελισσόπουλου:
Με πολύ σεβασμό στις υπάρχουσες αυτοδιοικητικές δυνάμεις και στο ανθρώπινο δυναμικό που τις πλαισιώνει και που σε κάποιες περιπτώσεις είναι αξιόλογο – φυσικά κανείς δεν περισσεύει – αυτό που σήμερα χρειάζεται η Ξάνθη είναι κάτι απολύτως νέο!!!
Οι νέοι άνθρωποι αυτού του τόπου, αυτοί που συμμετέχουν και μοχθούν επαγγελματικά στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της πόλης και βιώνουν την παρατεταμένη περίοδο της παρακμής και της απαξίας του Δήμου μας, οι μη επαγγελματίες της πολιτικής, οι άνθρωποι που έχουν όνειρα για την ανάπτυξη αυτού του τόπου, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αξιακό επίπεδο, πρέπει τώρα να βγουν μπροστά!!!
Όλοι μαζί, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς
κομματικές ταυτότητες και “χρίσματα”, με μόνο εφόδιο την αγάπη γι αυτήν την πόλη και την πίστη ότι επιτέλους μπορεί να αλλάξει, να ανατραπεί αυτή η μακρόχρονη καταστροφική και φθίνουσα πορεία της…
Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για άλλες χαμένες τετραετίες ή πενταετίες ερασιτεχνισμού, πολιτικής και κοινωνικής “κακοδιαχείρισης”, χωρίς κανένα σχεδιασμό, προγραμματισμό και προοπτική…
Η πόλη δυστυχώς δεν μπορεί να μας περιμένει άλλο!!!
Αργά αλλά σταθερά φθίνει, καθημερινά υποχωρεί, τόσο σε επίπεδο λειτουργίας, όσο και δυναμικής, σε σχέση πάντα με τους άλλους Δήμους της χώρας…
Όχι άλλα λόγια λοιπόν!!!
Τώρα είναι η ώρα της πράξης!!!
Τώρα είναι η ώρα όλων των νέων στην ψυχή και στην καρδιά πολιτών!!!
Αυτών που θα φτιάξουν ένα Δήμο με Όραμα, ένα Δήμο που θα δίνει έμφαση στην ποιότητα ζωής και στην οικονομική ανάπτυξη, στην πολιτιστική δυναμική και στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες και στις ψηφιακές εφαρμογές !!!
Αυτή η μεγάλη πορεία της εργασίας και της δημιουργίας, που θα συνενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας, θα φέρει τελικά και τη μεγάλη Αλλαγή στο Δήμο της Ξάνθης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »