*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Και το θράσος έχει τα όριά του Δήμαρχε Τοπείρου...

13 Ιουλίου
Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΘΩΜΑ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ!
Ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ξάνθης και Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου πληροφορήθηκα ότι είχε το θράσος να κάνει και την εξής δήλωση, για το φιλοΤουρκικό παραλήρημα του Κύρνου:
«Γεμίσαμε στη Θράκη και στην Ξάνθη Πατριώτισσες και Πατριώτες, αυτή είναι η δήλωση μου και αυτά έχω μόνο να πω… Τα συμπεράσματα δικά σας…»
Αντί απαντήσεως στον συγκεκριμένο κύριο, θυμίζω τι είπε ο «υπερήφανος» κύριος Μίχογλου στον Οικισμό Κύρνος:
«…Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εδώ παρουσία τους τον κ. Πρόξενο, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, πραγματικά καλοκάγαθος, τον κύριο, τον σοφολογιότατο Μουφτή τον κ. Μέτε, να ευχαριστήσω τον βουλευτή μας κ. Ζειμπέκ που πραγματικά είναι η ψυχή και τον αγαπώ ιδιαιτέρως, να ευχαριστήσω τον αδελφό δήμαρχο Μύκης κ. Καμπζά για την εδώ παρουσία του…».
-Ε, όχι και να ζητάς και τα ρέστα κύριε Θωμά Μίχογλου, αντί μιας ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ από τους δημότες Τοπείρου….που κάνεις αυτά που έκανε ο Χατζηευαγγέλου και μάλιστα σε χείριστο βαθμό!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;
Κι ένα μικρό σχόλιο για τα όσα είπε ο Δήμαρχος Τοπείρου για τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης…Μέχρι λοιπόν κι ο Μετέ όταν αναφέρεται στον εαυτό του, λέει ο " εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης" .
-Τώρα ήρθε ο Μίχογλου και τον έκανε… Σοφολογιότατο μουφτή της μειονότητας!!! –Φυσικά «σημαία» θα την έχει ο Μετέ στα δικαστήρια την δήλωση του Δήμαρχου Τοπείρου και καθόλου παράξενο, να καλέσει και τον Μίχογλου για…μάρτυρα υπεράσπισης κόντρα στην Ελληνική πολιτεία…!
Κι αν τολμάει ας μην πάει…
(σ.σ. Αν και υπάρχει και η σχετική κασέτα…)
Η ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ
ΤΟΥ Ε.ΣΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 6 ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
Με ανάρτησή της στο f.b η Ελένη Κίτσου καταγγέλλει τους βανδαλισμούς του Ε.ΣΥ στη Ξάνθη επί της οδού Σαλαμίνος 6 αναφέροντας μεταξύ των άλλων, τα παρακάτω:
«ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 10-7-2017 ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΩΡΑ, ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, «Ε.ΣΥ ΞΑΝΘΗΣ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 6.
ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΔΡΑΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, ΕΝΕΡΓΩΝ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ κλπ».
-Η Αστυνομία Ξάνθης τι κάνει; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »