*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουλίου

Στον έρωτα και την πολιτική, πρέπει να ξέρεις πότε θα φύγεις!

13 Ιουλίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΑΣΗ ΞΥΝΙΔΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» -«ΤΕΛΟΣ» ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ!
Ραγδαίες και ανατρεπτικές εξελίξεις στην μείζονα αντιπολίτευση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης από το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο επικεφαλής Θανάσης Ξυνίδης, ηγέτης της δημοτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ, αποφάσισε να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος και να αποχωρήσει από τον Δήμο Ξάνθης, απόφαση που επίσημα θα ανακοινώσει σήμερα Πέμπτη στις 20.30 σε ταβέρνα των  Κιμμερίων στους 5 νυν δημοτικούς συμβούλους της Κοινωνίας Δημοτών, αλλά και στους δυο αναπληρωματικούς της παράταξής του, αφού παραιτήθηκε απο δημοτικός σύμβουλος και ο Ηλίας Βασιλούδης.
Τις θέσεις τους θα καταλάβουν η Ειρήνη Χαριτωνίδου (πρώτη επιλαχούσα) και ο Μιχάλης Ρεκάρης (δεύτερος επιλαχών, γιος του Αείμνηστου Χρήστου Ρεκάρη)
Χθες μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Xanthi channel ο Θανάσης Ξυνίδης επιβεβαίωσε την είδηση που ήδη είχε αποκαλύψει ο "Μ" τα μεσάνυχτα της Τρίτης  χαρακτηρίζοντας «πολιτική» την απόφαση παραίτησής του...
«Στην πολιτική και στον έρωτα πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να αποχωρήσεις», είπε χαρακτηριστικά!- για να συμπληρώσει ότι «δεν πρόκειται ν’ αφήσει την δημοτική παράταξη Κοινωνία Δημοτών χωρίς τον… καπετάνιο της. Έστω και από έξω θα βρίσκομαι συνεχώς κοντά τους… τόπο στα νιάτα… όλα τα νέα παιδιά είναι πολύ αξιόλογα, ουδείς αναντικατάστατος!»...
Παράλληλα ο κύριος Ξυνίδης αναφερόμενος στα δικαστήρια που εκκρεμούν σε βάρος του νυν Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου με υπαιτιότητα του ιδίου και της παράταξής του είπε ότι «δεν αλλάζει τίποτα, τις παρακολουθώ ήδη από κοντά και αυτό θα κάνω συνέχεια, χωρίς κανέναν συμβιβασμό…».
Υπενθυμίζεται ότι οι «6» δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης (παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ) μέχρι και σήμερα είναι οι εξής:
1.Θανάσης Ξυνίδης
2.Βασιλούδης Ηλίας
3.Φανουράκης Μανώλης
4.Μυλωνάς Γιώργος
5.Καρά Αχμέτ
6.Τσακερτζι Τζεναν
-Αποχωρώντας οι δυο πρώτοι, την θέση τους καταλαμβάνουν οι:
7.Ειρήνη Χαριτωνίδου.
8.Μιχάλης Ρεκάρης.
Έτσι αυτομάτως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης θα είναι ο Μανώλης Φανουράκης που ήδη απο χθες έπιασε και δουλειά..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »