*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Το "τσίπουρο" του Μανώλη Φανουράκη με τον Ν. Χατζόπουλο

19 Ιουλίου
*Στο καφέ ουζερί ΜΑΓΚΑΛΙ είδα τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκο Χατζόπουλο με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μανώλη Φανουράκη να γιορτάζουν μάλλον την ανάδειξη του δεύτερου ως αρχηγού και επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών…
-Η είδηση; Από την παρέα απουσίαζε ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης…Εκτός αν αυτός τους έβγαλε και την φωτογραφία που βλέπετε!
……
*Πήγε υποτίθεται για 3ήμερο στη Θάσο ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης και…παρέμεινε εκεί, απολαμβάνοντας όπως λένε οι κακές γλώσσες την πισίνα, την ηρεμία και τις διακοπές του…
-Όχι θα κάτσει να σκάσει…
……
*Σεμνότης, απλότης, ταπεινότης, ειλικρίνεια... Μιχάλη καλή επιτυχία, ευχήθηκε στον νέο δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης Μιχάλη Ρεκάρη ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος, αφού με τον πατέρα του, τον συνέδεαν πολλά και ιδίως η ίδρυση του Xanthi channel τον Απρίλιο του 1994.
Σημειώνω ότι ο νεαρός Μιχάλης Ρεκάρης στ’ αχνάρια του πατέρα του, είναι d.j και μάλιστα… ροκάς, ενώ ο Αείμνηστος Χρήστος συνέδεσε την ιστορία του περισσότερο με τη μουσική disco και τον Πήγασσο, μέχρι που έκαναν το δικό τους μαγαζί, δίπλα ακριβώς από την «Αδέσμευτη» στο ξεκίνημά της, επί της οδού Νέστου 1….
-Τι αξέχαστα χρόνια κι εκείνα!
……
*Μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι ο δημοφιλής Μουφίτ Ραμαντάνογλου που κάποτε έδρεπε δάφνες στο ραδιόφωνο, δουλεύει αυτήν την περίοδο και παράλληλα απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την όμορφη σύζυγό του την Εμινέ, στο Karma beach bar στη Χαλκιδική!
-Μουφίτ τελικά για σένα είναι η ζωή κι άσε τον Χουσειν εδώ να δουλεύει, να τρέχει και να… παιδεύεται!
……
*Κι εκεί που έψαχνα τον Απόστολο Δανδαλίδη, ξεχωριστό φωτογράφο και φίλο, που λέτε τον «ανακάλυψα»;
Επάνω σε μια ξαπλώστρα να απολαμβάνει… ντυμένος παρακαλώ, την ξεκούραση και την ηρεμία του!
Άπαιχτος όπως πάντα..
…..
*Συνεχίζω με μια νέα αποκλειστικότητα…Την νέα σούπερ μπάλα με την οποία το πανέμορφο Μηλάκι άραξε στη Θάσο και δεν λέει να γυρίσει πίσω, απολαμβάνοντας τις διακοπές του…
Ιδού, για να ζηλεύετε και λίγο…
(σ.σ. Πότε θα επιστρέψει το Μηλάκι που μας έχει λείψει πολύ όλους στο «Μαχητή»; Τέσσερις και μία… τουτέστιν καλή Δευτέρα)
……
*Και κλείνω με μια υπενθύμιση… Ελληνική βραδιά σήμερα στο My club κι όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί…
Ελληνική μουσική στο φουλ, σφηνάκια και πάρτε… σκούρα γυαλιά, γιατί επιστρέφει από τα ξημερώματα της Τετάρτης ο ήλιος!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »