*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιουλίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Και τώρα οι εν δυνάμει νέοι υποψήφιοι του Μπένη που θα πάνε;

19 Ιουλίου
*Πέρα από τις αναλύσεις (και ψυχαναλύσεις…) που επιχειρούν ορισμένοι προκειμένου να ερμηνεύσουν τις παραιτήσεις των Θ. Ξυνίδη, Δημήτρη Μπένη (περισσότερο) και Ηλία Βασιλούδη (λιγότερο), το ρεζουμέ είναι ένα…
Παραιτήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα και οι τρεις ενώ τουλάχιστον οι δυο πρώτοι μέχρι τελευταία στιγμή έλεγαν ότι θα ολοκληρώσουν την θητεία τους…!
Ο δε Βασιλούδης στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού, καμιά τέτοια πρόθεση δεν εξεδήλωνε…
……
*Μάλιστα ο Δημήτρης Μπένης χώρια τα σχόλιά του στις selfies, έκανε και δηλώσεις περί… πλήθους νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ενδιαφερομένων να μπουν στο… ψηφοδέλτιο του για τις επόμενες δημοτικές εκλογές…!
Και περιφέρονταν σε διάφορα τοπικά ΜΜΕ προκειμένου να διατρανώσει την αποφασιστικότητά του για τις επόμενες δημοτικές εκλογές… επειδή ο «Μαχητής» τον θεωρούσε μετά την αργία που του επιβλήθηκε…τελειωμένη υπόθεση!
……
*Σχολίαζε για παράδειγμα αρχές Ιουνίου ο φίλος μου ο Τένης με νόημα….
«επειδή κάποιοι πρόλαβαν να «τελειώσουν» τον συνδυασμό (Μπένη) μετά την αργία του επικεφαλής, να πω ότι οι δικές μου πληροφορίες αναφέρονται σε πολλές συναντήσεις που ήδη κάνει ο Δημήτρης Μπένης με εν δυνάμει νέους υποψηφίους του συνδυασμού του…».
-Και ξαφνικά, ο Δημήτρης Μπένης παραιτήθηκε!!! Οπότε το ερώτημα που μένει είναι, «τι θα γίνει με τους εν δυνάμει νέους υποψηφίους του συνδυασμού «Συμμετέχω»;
-Θα τους πάρει κι αυτούς ο…Δημαρχόπουλος, ή να περιμένω αξιόπιστη απάντηση από τον Μάκη Τοπαλίδη;
…..
*Το δικό μου σχόλιο. Τουλάχιστον θα μπορούσε να λείψει το «δούλεμα»… Διότι όπως αποδείχτηκε περί «δουλέματος» τελικά επρόκειτο όλο αυτό το χρονικό διάστημα και φύκια και μεταξωτές κορδέλες…
-Εδώ τους παλιούς δεν μπορούσε να κρατήσει ο Μπένης, πρόλαβε, έκανε τις συναντήσεις και έκλεισε και…καινούργιους;»
……
*Τι μου άρεσε ιδιαίτερα; Μα το θετικό «μνημόσυνο» που έκανε ο Ανταμπούφης από το φιλικό του Μέσον για τον Θανάση Ξυνίδη και τον Ηλία Βασιλούδη, λέγοντας ότι «τίμησαν την θέση τους στο δημοτικό συμβούλιο»…
-Και βέβαια την τίμησαν την θέση τους και σωστά τους ευγνωμονείς  Νίκο Ανταμπούφη, διότι εκεί που θα σε μήνυαν και μιλούσαν για …κλέφτες που τους έκλεψαν τα αντικείμενα από τα γραφεία του πεζόδρομου πάνω από το Mariposa, σε έκαναν μέλος των….Fantastic four!
-Ξεχνιούνται αυτά;
……
*Κι ένα ανέκδοτο που κυκλοφόρησε χθες και έπεσε πολύ γέλιο στα καφέ…
-Παραιτείται κι ο Τσέπελης, αλλά όχι τώρα…
-Την επόμενη χρονιά… την Πρωταπριλιά! Και μαζί του θα παραιτηθεί και η Ειρήνη Πυρνάρη…
-Κι αυτή την Πρωταπριλιά;
-Όχι αυτή θα παραιτηθεί με το που θα δει το χαρτί της παραίτησης Τσέπελη…
……
*Κι ένα τελευταίο σχόλιο… Ακόμη δεν πρόλαβε να αναγγείλει την υποψηφιότητά για τον Δήμο Ξάνθης ο Ζαγναφέρης κι άρχισαν να παραιτούνται και να του φεύγουν οι… υποψήφιοι!
-Φαντάζομαι δηλαδή μέχρι να το ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του, από αυτούς που τώρα του λένε τράβα μπροστά κι εμείς εδώ είμαστε –και δεν εννοώ μόνο την Πυρνάρη και τον Τσέπελη- θα του μείνουν μόνο ο Μπούτος με τον Κατσαρίκα και τον Παπαχαβιάρη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »