*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουλίου

ΑΝ ΚΑΙ... ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ! «Ξαφνική» παρέμβαση Δ. Μπένη υπέρ Μπαντάκ, τον θέλει επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχω», στράφηκε κατά του Στέλιου Γουναρίδη!

22 Ιουλίου
Υπέρ Σιαμπάν Μπαντάκ και ο διευθυντής του γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων κ. Θάνος Καφόπουλος που συνδέεται φιλικά με τον Μπένη;!
Κι ενώ παραιτήθηκε τόσο από επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχω» όσο και από το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, σε αντίθεση με τον Θανάση Ξυνίδη που λειτούργησε και λειτουργεί καθαρά ενωτικά και υπέρ της ανανέωσης στην παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ, ο Δημήτρης Μπένης επανέλαβε για μια ακόμη φορά τον… εαυτό του, αφού όπως αποδείχτηκε άλλα έλεγε από μπροστά στον Στέλιο Γουναρίδη που κυριολεκτικά έδωσε την ψυχή του για την εκλογή του κι άλλα έκανε στο… παρασκήνιο, προκειμένου να στηρίξει τελικά την εκλογή του Μπαντάκ Σιαμπάν στη θέση του επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχω»!!! Και παράλληλα να "διοχετεύσει" σε φιλική του εφημερίδα ότι δεν αποκλείεται καθόλου να επανέρθει ως... υποψήφιος προφανώς δημοτικός σύμβουλος μετά από δυο αποτυχημένες εκλογικές απόπειρες, στις εκλογές του 2019 και να κάνουν υπομονή οι φανατικοί οπαδοί του… δυο χρόνια!!!
Μάλιστα όταν πληροφορήθηκε ότι ο νέος μειονοτικός δημοτικός σύμβουλος Μπεκήρ Ογλού Σουά είναι υπέρ του Στέλιου Γουναρίδη, τον επισκέφθηκε μαζί με τον Σιαμπάν Μπαντάκ στο καφενείο του, για να τον μεταπείσει ν’ αλλάξει απόφαση! Μολονότι μετά το 2014, ούτε μια φορά δεν τον είχε επισκεφθεί στο καφενείο του για να ανταλλάξει έστω και μια κουβέντα μαζί του!!!
Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του Δημήτρη Μπένη είναι διπλωματική υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών και μέχρι πρότινος μάλιστα υπηρετούσε στο γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων στη Ξάνθη.
Ωστόσο ουδείς γνωρίζει αν στην πρωτοβουλία του κυρίου Μπένη και την φανατική στροφή του υπέρ του Μπαντάκ Σιαμπάν, έχει κάποια σχέση το γραφείο Πολιτικών υποθέσεων και προσωπικά ο διευθυντής και διπλωμάτης του Θάνος Καφόπουλος που έχει στενούς δεσμούς με τον πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχο και μαζί είχαν πάει μάλιστα στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Πολυτεχνικής Σχολής τον Σάββατο 14 Μαΐου 2016!
Τελικά με παρέμβαση του Γιάννη Τσεγγελίδη  που επέστρεψε την Τετάρτη το βράδυ από την Ιορδανία, αποφασίστηκε και οι «4» δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» να βρεθούν το πρωί του Σαββάτου  προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν από κοινού τι θα κάνουν κι αν τελικά η παράταξη οδηγηθεί σε δυο κομμάτια ή θα συνεχίσει ενωμένη.
Φυσικά είναι άγνωστο αν στη συγκεκριμένη συνάντηση θα είναι παρών και ο ίδιος ο Δημήτρης Μπένης που την περασμένη Πέμπτη «έκλεισε» το τηλέφωνο στον Στέλιο Γουναρίδη όταν του διαμαρτυρήθηκε για την αχάριστη συμπεριφορά απέναντί του…
Υπενθυμίζουμε ότι μετά την χθεσινή ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου Μπεκήρ Ογλού Σουά, οι «4» δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Συμμετέχω» είναι οι παρακάτω:
1.ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
2 ΜΠΑΝΤΑΚ ΣΙΑΜΠΑΝ
3 ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4 ΜΠΕΚΗΡ ΟΓΛΟΥ ΣΟΥΑ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »