*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Το "άγαρμπο" πριόνισμα του Φανουράκη..!

25 Ιουλίου

*Δεν πρόλαβε να αναλάβει επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών ο Μανώλης Φανουράκης κι έσπευσαν κάποιοι να τον…«πριονίσουν» με την γνωστή μέθοδο των “ψιθύρων”.
Και δεν αναφέρομαι βέβαια στον Δήμαρχο Μπάμπη ή την παράταξή του, που μέχρι ένα σημείο, θα δικαιολογούνταν να διαβάλουν τον νέο αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης…
-Αλλά από κύκλους που πρόσκεινται στις λεγόμενες…αντιπολιτευτικές «δυνάμεις» που τα λένε όμως συχνά πυκνά και με τον….Δημαρχόπουλο κατ’ ιδίαν στο γραφείο του!
……
*Ο ισχυρισμός τους;  Ότι μπορεί ο Μανώλης να είναι ο επικεφαλής της παράταξης, στην ουσία όμως κάποιοι εκ των έξω θα τον…. «καθοδηγούν» μέχρι το τέλος της θητείας του!
….
*Μπορεί να είναι έτσι και μπορεί και να μην είναι…
-Όποια κι αν είναι η αλήθεια, θα φανεί όμως από το χρόνο.
….
*Για να μην υπάρχουν ωστόσο παρεξηγήσεις. 
Σε καμιά περίπτωση δεν αναφέρομαι στον Θανάση Ξυνίδη, μολονότι ήταν μια «άτυχη» στιγμή του, το να σχολιάσει αυτός τον κύριο Δημαρχόπουλο για την απάντησή του στη Κοινωνία Δημοτών στην για 3η φορά ακύρωση της Κανονιστικής Απόφασης του Δήμου για τα τραπεζοκαθίσματα κι όχι η ίδια η παράταξη, είτε δια του Φανουράκη, είτε δια του ιδίου «αφανώς»…
….
*Γιατί ήταν άτυχη στιγμή;
Γιατί μπορεί ναι μεν να τα «πήρε» ο Θανάσης από την ανακοίνωση του Δημαρχόπουλου και να αντέδρασε στο fb ως… «αγανακτισμένος παλιός», ήταν όμως λίγο άγαρμπο πριν αλέκτωρ λαλήσει αντί του νέου αρχηγού να εμφανιστεί εκ νέου ο…παλιός αρχηγός!
-Εκτός αν ο ίδιος και οι παλιοί θεωρούν ότι ο Φανουράκης δεν κάνει για ηγετικό ρόλο, οπότε και κακώς τον επέλεξαν…!
-Την στιγμή που διαθέτουν τον Καρά Αχμέτ, θα μπορούσαν να μιμηθούν τον …Μπένη ή να πείσουν τον Ηλία Βασιλούδη να μην παραιτηθεί μαζί με τον Θανάση!
…..
*Άλλωστε ο Βασιλούδης μπορεί να επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο η κόρη του είναι άξια και τον διαδέχεται ήδη με άνεση στο οδοντιατρείο του, οπότε ελλείψει άλλης λύσης, δεν θα χάνονταν ο κόσμος να μείνει άλλα δυο χρόνια ενεργός δημοτικός σύμβουλος!
Διέθετε ευστροφία, γνώση, εμπειρία, εγωϊσμό…ε ας έκανε λιγότερα «σφραγίσματα»!
….
*Εκτός αν το ροκάνισμα του Φανουράκη, γίνεται για να….ενισχυθεί ο Δημαρχόπουλος! Γιατί μπορεί να είναι κι αυτό….! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου….
…..
*Τέλος η απάντηση του Θ. Ξυνίδη αντί της Κοινωνίας Δημοτών, επειδή προφανώς έγινε βιαστικά, είχε και ορισμένες ανακρίβειες…
Να για παράδειγμα ο κύριος Μπάμπης Δημαρχόπουλος πριν γίνει έμμισθος Αντινομάρχης Ξάνθης επί Γ. Παυλίδη, ήταν…πρώτος αναπληρωματικός Νομαρχιακός σύμβουλος Ξάνθης!
Δηλαδή αν δεν είχε παραιτηθεί ο γιατρός Μάκης Αδαμίδης, ποτέ δεν θα έμπαινε στο Νομαρχιακό συμβούλιο Ξάνθης οπότε και δεν θα τον διόριζε ο Αείμνηστος Αντινομάρχη Ξάνθης για έναν ΧΡΟΝΟ όλο κι όλο.
-Προς τι η αναβάθμιση λοιπόν του Μπάμπη Δημαρχόπουλου κύριε Ξυνίδη; Όταν μπορεί να εκλέχθηκε Δήμαρχος, αλλά Νομαρχιακός σύμβουλος εκλέχθηκε ως…αναπληρωματικός του γιατρού Αδαμίδη!;
Έτσι για την ιστορία!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »