*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Μητσοτάκης-Αυγενάκης "έψαχναν" τον....Φανουράκη στη Καβάλα!

29 Ιουλίου
Γύρω γύρω όλοι…και πουθενά στη Δράμα, στη Καβάλα και στη Θάσο ο…Μανώλης! Κι όλοι την ώρα Αυγενάκης και Μητσοτάκης πρώτα γι’ αυτόν ρωτούσαν και μετά για τον γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη…


Οι άνθρωποι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και δεν παραιτούμε με τίποτα και πουλάω παπά αντί να ντρέπομαι να κυκλοφορήσω, έδωσαν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ που παραιτήθηκε από τον Τόπειρο και για να φτάσουμε και στο μέγιστο σημείο θράσους, τον κάλεσαν να κάνει και αυτοκριτική.
Μνήσθητί μου Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!
(Ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης στο fb για τα....συγχαρητήρια του (παρά)ΣΥΡΙΖΑ στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκο Κιατίπη που ανεξαρτοποιήθηκε από το συνδυασμό Μίχογλου)
-Όντως μνήσθητί μου….Αφού  έτσι μπορεί να βγάλουν Δήμαρχο στον Τόπειρο…Τον Μίχογλου κι όχι τον Κηλικιώτη βέβαια..!

Δεν είναι τα 10.000€ η φιάλη στην Μύκονο, είναι που ο Θεός μας έχει δώσει το καλύτερο οικόπεδο στην γη, με πάνω από 1.000 μικρά και μεγάλα νησιά και κάνεις μέχρι σήμερα δεν έχει σκεφτεί να μετατρέψει ένα απ αυτά τα νησιά σε φορολογικό παράδεισο (offshore).
Ξέρετε τι κέρδη θα είχε επιφέρει μια τέτοια κίνηση στο Ελληνικό Κράτος;;;
Ετησίως και 10 δις €
Τα συμπεράσματα δικά σας
(Ο Υποψήφιος για το Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης)
-Άλλη μια Μύκονο δηλαδή να είχε η Ελλάδα και θα είχαμε ξεχρεώσει προ πολλού όλα τα δημόσια ελλείμματα!
ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ
*Προτείνω στον Αντιδήμαρχο Δόμησης Κίρατζη Ερκάν και τον Δήμαρχο Μπάμπη να μετονομάσον την πλατειούλα του Επιμελητηρίου σε...πλατεία "Πηρούνι"!!!
-Η παρανομία ζει, αυτή πλέον τους οδηγεί! 
....
*Τελικά όπως τα "κατάντησε" ο Κίρατζη, ένας Εισαγγελέας πρέπει να ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και μετά με τον Δήμαρχό του...! Η παρανομία της οικονόμας σε όλο της το μεγαλείο!
(σ.σ.Κι η τσίκνα σε όλο της το μεγαλείο...με τις ευλογίες και της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων)!
......
*Σχολιάζει ο Ανέστης Αντωνιάδης στο fb με νόημα:
«Περιμένοντας στην ΔΟΥ Ξάνθης διαβάζω αυτό:
"Αναδρομικές φοροαπαλλαγές ακινήτων στο Άγιο Όρος
Τη φοροαπαλλαγή όλων των ακινήτων των μονών του Αγίου Όρους, εντός ή εκτός αυτού, που βρίσκονται σε φορολογική εκκρεμότητα ζητούν με τροπολογία τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων. Ζητούν να απαλλαγούν από καταβολή του παλαιού Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας όλα τα ακίνητα και δεν αφορά φορολογικά ποσά που έχουν καταλογισθεί αλλά μόνον υποθέσεις που εκκρεμούν ως προς τον φορολογικό έλεγχο."
VIVA LA VATOPED!!!
…..
*Εδώ Ανέστη μου ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης κάνει «παρέες» πιστών για να πάνε στο Βατοπέδι τα Σαββατοκύριακα κι εσύ στους βουλευτές έμεινες; Δεν αντιλήφθηκε ακόμη περί τίνος…»φιάσκο» επρόκειτο και το κακό είναι ότι την «πάτησα» κι εγώ άγρια;
Και μάλιστα περισσότερο από όλους;
….
*Το…»φοβερό» καλλιτεχνικό πρόγραμμα των Γιορτών Π. Πόλης 2017 συζητούσε χθες με κολλητούς του ο Πασχάλης Λύρατζης κι όταν κάποιος του είπε…
-Καλά βρε Πασχάλη, το πρόγραμμα που ετοίμασες εσύ για μετά δύο μήνες, εμείς το απολαμβάνουμε ήδη, μια στην Αλεξανδρούπολη (Γιορτή του Κρασιού)  και μια στη Κεραμωτή…!
-Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!
…..
*Κι όχι τίποτα, αλλά τόσο «κουραστήκανε» επί …μήνες  Πρόεδρος και Αριστέα για το πρόγραμμα των Γιορτών….και να τους προλάβουν οι…»άσχετοι» της Γιορτής Κρασιού και του «Κύματος»; Ντροπή σας…! Αχρείοι αντιγραφείς..."Ξενυχτάει" ο Λύρατζης να φτιάνει τέτοια...προγραμματάρα κι εσείς του "κλέβετε"...τις ιδέες!
(σ.σ. Μήπως μια Βιτάλη αξίζει περισσότερο απο ένα...8ήμερο;)
....
Προς νέα χαλάρωση των capital controls

Θέμα ωρών θεωρείται η χαλάρωση των capital controls για επιχειρήσεις, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας έχει ήδη αποστείλει την εισήγησή του στον υπουργό Οικονομικών.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι και ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός για την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι τροποποιήσεις στους περιορισμούς θα διευκολύνουν τις επιχειρήσεις για άνοιγμα νέων λογαριασμών, ενώ θα αυξηθούν και τα όρια για την εκτέλεση εισαγωγών.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης, της εκταμίευσης των δόσεων αλλά και της εξόδου στις αγορές.

ΕΣΡ: Τουλάχιστον 245 εκατ. ευρώ για τις τηλεοπτικές άδειες

Η τιμή εκκίνησης για κάθε μία από τις επτά δημοπρατούμενες τηλεοπτικές άδειες ορίστηκε στα 35 εκατ. εκατ. ευρώ, με το σύνολο τους να ξεπερνά τα 245 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε το ΕΣΡ προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.
Στην επιστολή του ΕΣΡ σημειώνεται πως η απόφαση αυτή λήφθηκε ομόφωνά και ότι ρητά λαμβάνει υπόψη τον περσινό διαγωνισμό.
Το ΕΣΡ επίσης τονίζει ότι το φάσμα δεν είναι απεριόριστο.
(σ.σ. Ε…Όσα δηλαδή «χρωστάει» ήδη το κράτος στον  Βαρδινογιάννη από τον προηγούμενο διαγωνισμό…)
Πανταχού απών από όλες τις εκδηλώσεις της Ξάνθης ο Ζαγναφέρης, διότι έβγαζε….selfies με τον Κυριάκο!
Κατ΄ αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι για την Ξάνθη και τους Ξανθιώτες, είναι τελείως αδιάφορο αν παρίσταται ή όχι στις εκδηλώσεις της ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης…!
Ελεύθερος να πηγαίνει όπου…Να επιλέγει δηλαδή την τελευταία Κυριακή της παρέλασης για να πάει στη…Ναύπακτο να πιει καφέ με τον Αντώνη Σαμαρά, ή να προτιμάει κάθε χρόνο τη γιορτή του Καρπουζιού στο Ερατεινό συνοδεύοντας τον Μαρκόπουλο…και να μην πηγαίνει στα «Δημοκρίτεια» που φέτος είχαν πάνω από 10.000 κόσμο δημιουργώντας στη βραδιά με τον Χατζηγιάννη το αδιαχώρητο…
-Μας είναι αδιάφορo αν είσαι παρών κύριε Ζαγναφέρη….
-Μην διανοηθείτε  όμως άλλη φορά να μας ζητήσετε και τα…ρέστα από πάνω, με αστείες προφάσεις δικαιολογούμενοι ότι συνοδεύετε και βγάζατε…selfies στην Καβάλα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
-Γιατί θα σε στείλω κατευθείαν στο Νέζη!
Πολύ καλά σου έκανε κι έβγαλε Περιφερειάρχη τον Μέτιο, γνωρίζοντας ότι ούτως ή άλλως…πάλι ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ θα έτρεχες!
(σ.σ. Και να φανταστεί κανείς οτι αυτός ο άνθρωπος, θέλει να γίνει και...Δήμαρχος Ξάνθης με αντιδήμαρχο....τον Τσέπελη και τον...Μπένη!....)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »