21 Ιουλίου

Παρουσία Πούλιου-Ξυνίδη-Φανουράκη, ορκίστηκαν νέοι δημοτικοί σύμβουλοι της Κοινωνίας Δημοτών, η Ειρ. Χαριτωνίδου & ο Μ. Ρεκάρης (φώτο)

21 Ιουλίου

 
Παρουσία του ιδρυτή της Χρίστου Πούλιου, του πρώην επικεφαλής Θανάση Ξυνίδη και του Μανώλη Φανουράκη που ομόφωνα εκλέχτηκε νέος επικεφαλής της παράταξης, ορκίστηκαν νέοι δημοτικοί σύμβουλοι δυο νέα πρόσωπα και συγκεκριμένα οι Ειρήνη Χαριτωνίδου και ο Μιχάλης Ρεκάρης. Παρών στην ψηφοφορία και ο μειονοτικός δημοτικός σύμβουλος της παράταξης και δικηγόρος Καρά Αχμέτ, αλλά και συγγενείς και φίλοι τους. αποκλειστικές Σε δηλώσεις του στο Xanthi Channel o Θανάσης Ξυνίδης άνετος, απελευθερωμένος και ευδιάθετος, έδωσε το δικό του στίγμα απευθυνόμενους στους δυο νέους δημοτικούς συμβούλους.
"Εύχομαι να το απολαύσουν, όπως το απόλαυσα κι εγώ επί 23 χρόνια, ανεξάρτητα με τις κόντρες που είχαμε....Και οι δύο νέοι σύμβουλοι διαθέτουν και άποψη αλλά και πυγμή, εγώ θα είμαι είμαι συνεχώς δίπλα τους, όπου περνάει το χέρι τους".
Λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία των νέων, έβγαινε στη δημοσιότητα και το πρώτο δελτίο τύπου της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ με τίτλο, "ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ".
Ιδού τι ανέφερε:
Η Κοινωνία των Δημοτών ανανεωμένη, με δύο νέα μέλη της στο Δημοτικό Συμβούλιο την Χαριτωνίδου Ειρήνη και τον Ρεκάρη Μιχάλη συνεχίζει τη μάχιμη και δημιουργική πορεία της με σκοπό την πλήρη δικαίωση των στόχων της.
Για ανατροπή όλων εκείνων των πολιτικών και πρακτικών που έχουν φέρει την πόλη μας σε αυτή τη δυσμενή, από άποψη καθημερινότητας, ποιότητας ζωής και ανάπτυξης  θέση,  σε σχέση με τις άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Οι νέοι άνθρωποι αυτού του τόπου, αυτοί που βρίσκονται ή θα έπρεπε να βρίσκονται στο πιο παραγωγικό επίπεδο της ζωής τους, πρέπει επιτέλους να βρεθούν στο προσκήνιο.
Να πάρουν τις τύχες της πόλης στα χέρια τους και όλοι μαζί να διαγράψουμε παντελώς όλα εκείνα τα φαινόμενα των «επαγγελματιών» της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης που βρίσκουν πάντα θέση στα ψηφοδέλτια και στην παράταξη της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Που μοναδικό σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν κάθε φορά τις προσωπικές τους επιδιώξεις και με τον τρόπο αυτόν να συνεχίζουν σταθερά και αταλάντευτα την καθοδική και καταστροφική πορεία της πόλης μας, για την οποία είναι και οι μοναδικοί υπεύθυνοι.
Όλοι εμείς, τα μέλη της Κοινωνίας των Δημοτών, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, επιζητούμε μαζί και με άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας, αλλά και νέους μεμονωμένους πολίτες που ασπάζονται τις θέσεις και τη φιλοσοφία μιας ανεξάρτητης από δεσμεύσεις και υποχρεώσεις δημοτικής κίνησης, να έρθουν μαζί μας και μαζί να δημιουργήσουμε μία μεγάλη πλατφόρμα δημιουργικής ανατροπής όλων εκείνων των παθογενειών και πρακτικών που μαστίζουν την πόλη μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια τώρα…
Η Κοινωνία των Δημοτών, απόλυτα πιστή το θεσμικό της ρόλο σύμφωνα πάντα με τη βούληση του Ξανθιώτικου λαού, δε θα πάψει να αγωνίζεται γι’ αυτή τη νέα, εναλλακτική, πολυφωνική και συνθετική αντίληψη λειτουργίας ενός Δήμου, σύγχρονου προς τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της νέας εποχής!!!
ΟΙ 6 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ

1.ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Επικεφαλής
2.ΚΑΡΑ ΑΧΜΕΤ
3.ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4.ΤΣΑΡΕΚΤΣΗ ΤΖΕΝΑΝ
5.ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
6.ΡΕΚΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

…..
Πρώτος αναπληρωματικός
7.ΧΑΪΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Share this

Related Posts

Previous
Next Post »