*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Τα γενέθλια της πανέμορφης Γ. Αμουτζάκη και το 8ήμερο πρόγραμμα Λύρατζη-Αριστέας!

29 Ιουλίου
*Πώς να μην ξεκινήσω με γενέθλια σήμερα τη στήλη μου, αφού δεν πρόκειται για τυχαία…γενέθλια;
Κι έχουμε λοιπόν και λέμε….Η πανέμορφη Σταρ Θράκης 1994  Ioanna Amoutzaki λοιπόν γιόρτασε την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο πανέμορφο Mylos Fish Restaurant στην Αθήνα φυσικά με φίλους και φίλες ενώ στο fb φυσικά έγινε χαμός!
-Με τον Τάσο Βρένο μάλιστα να είναι από τους πρώτους που της ευχήθηκαν τα χρόνια του πολλά…
Τυχαίο; Δεν νομίζω…
……

*Τι τρέχει με τον τρομερό Μουφίτ Ραμαδάν και την πανέμορφη τραγουδίστρια Κατερίνα Καρρά που συνεχώς βγάζει φωτογραφίες στο τοίχο της στο fb μαζί του από το τρομερό Karma beach bar της Χαλκιδικής;
-«Παίζει» κάτι ή απλά το κάνει για να ανεβαίνουν και η δική της δημοτικότητα;
-Συμβουλή στην Κάρμα…! Πρόσεχε κορίτσι μου λιγάκι, γιατί … Αϊσέ «δέρνει» άσχημα!
*Μας δουλεύει κι αυτός σαν τον Μίμη Μουρτζόπουλο ή πράγματι έπεσε με τη στολή και τα «αλίευσε» από τα βάθη του Θρακικού πελάγου;
Πάντως με μπόλικα ψάρια είδα χθες να βγαίνει από τη θάλασσα τον δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό του Life 921 fm τον Φώτη Βασιλείου….!
….
*Βέβαια για όσους είδαν τον Φώτη με ψάρια στη φάση που βλέπετε και περίμεναν κάποιο μεζέ….μάλλον θα τους απογοητεύσω…διότι ήδη η «ψαριά» φαγώθηκε με μπόλικα τσίπουρα στα Πηγάδια….
-Οι υπόλοιποι απλά….φάτε μάτια ψάρια!
….

*Διάβασα στην εφημερίδα «Περισκόπιο» ότι δημοφιλής Θόδωρος Καζάκης από τον Ίασμο, επιλέχτηκε ήδη από την παραγωγή  για το Survivor 2 και κλήθηκε να δοκιμαστεί στην σκληρή επιβίωση αλλά και διαβίωση με 11 ακόμη παίκτες απο την ομάδα τον διασήμων, πιστεύοντας ότι θα είναι ένα από τα κρυφά χαρτιά του παιχνιδιού και θα τον αγαπήσει το κοινό είναι!
Υπενθυμίζω ότι ο Θόδωρος Καζάκης είναι ποδοσφαιριστής Παλαιμάχων της Α.Ε. Κομοτηνής, είναι ένα άτομο χαμογελαστό, δυναμικό  και δραστήριο που εργάζεται στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Ιάσμου προσφέροντας Κοινωνικό έργο στους συνανθρώπους του.
-Θόδωρε καλή επιτυχία…!
….
*Για να μη δουλευόμαστε αγρίως και για να μην ακούω πάλι τους γνωστούς «γλύφτες» του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη με πρώτο τον κολλητό του, απλά θα σας αναφέρω ότι χθες στη Κεραμωτή ξεκίνησε το καλλιτεχνικό τριήμερο του φεστιβάλ "Πλάι στο κύμα 2017".
Ποιοι συμμετείχαν μόνο στη χθεσινή εκδήλωση; Σημειώστε λοιπόν τα ονόματα…
-Ελένη Βιτάλη και μαζί της, Νίκος Ζιώγαλας, Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ και Γιάννης Μηλιώκας!
-Όλoι μαζί δηλαδή, ένα…8ήμερο Λύρατζη στις Γιορτές Π. Πόλης 2017!
(Σ.Σ. Βρε τι θαύματα κάνει ο μάνατζερ του Λαγκαδά το φετινό καλοκαίρι στη γιορτή του Κρασιού στην Αλεξανδρούπολη και στην Κεραμωτή… «Ξεσκίζει»!)
……
*Δεν πρόλαβε να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος ο νεαρός d.j Μιχάλης Ρεκάρης και σε χρόνο ρεκόρ έγινε….περιζήτητος ακόμη κι από μαγαζιά που μέχρι χθες δεν σέβονταν ούτε την ιστορία του αξέχαστου Πατέρα του στο χώρο της μουσικής…
-Τι σου κάνει τελικά η δημοσιότητα….

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »