14 Ιουλίου

Τρόφιμα σε 409 οικογένειες της Θράκης από την «Αποστολή»

14 Ιουλίου
Δέματα τροφίμων σε 409 ευάλωτες οικονομικά οικογένειες στην ακριτική Θράκη προσέφερε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που υλοποιεί το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και ιερείς των κατά τόπους Μητροπόλεων.
Σε συνέχεια του προγράμματος, διατίθενται κάθε μήνα 1.040 δέματα τροφίμων σε οικογένειες στην Αλεξανδρούπολη, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα, η επιλογή των οποίων γίνεται από την «Αποστολή» βάσει μοριοδότησης που ακολουθεί στα κριτήρια επιλογής.
«Η στήριξή σας μας ανακουφίζει και αποτελεί λαμπρή απόδειξη ότι οι ακρίτες αποτελούν για την «Αποστολή» προτεραιότητα προσφοράς και αγάπης», δήλωσαν οι μητροπολίτες Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός και Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, την «Αποστολή» και τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης». Επιπλέον, τόνισαν πως «νιώθουμε ότι είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια» και ευχήθηκαν «ενωμένοι να συνεχίσουμε αυτή τη πορεία σε αυτό ακριτικό σταυροδρόμι, πολιτισμών και θρησκειών με ορόσημο την αγάπη στο πλησίον».
Ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας, από την πλευρά του, ανέφερε ότι «η αναγκαιότητα της υλοποίησης του προγράμματος, σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης», αλλά και της επέκτασης σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της ακριτικής μας Ελλάδας, αποτελεί εξίσου σημαντική προτεραιότητα και ανάγκη. Η αποτίμηση αυτού του έργου αντανακλάται στα μάτια και στις καρδιές των συνανθρώπων μας. Το χαμόγελο και το ευχαριστώ, η ευγνωμοσύνη και η ανακούφιση, αποτελούν την κινητήριο δύναμη για τη συνέχεια και τη συνέπειά μας».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »