*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουλίου

30χρονος από το Δροσερό Ξάνθης, βίαζε επί έναν χρόνο την 20χρονη ανεψιά του, που τον κατήγγειλε στην αστυνομία! Τι ισχυρίζεται ο δράστης

10 Ιουλίου
Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 30χρονος στην Ξάνθη ο οποίος κατηγορείται ότι επί έναν χρόνο βίαζε την 20χρονη νεαρή ανεψιά του.
Πρόκειται για κάτοικο του Δροσερού ο οποίος και συνελήφθη μετά από την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία το 20χρονο θύμα. Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του προσάπτουν, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Ωστόσο ο δράστης  αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με την θέληση του θύματος που τον κατήγγειλε από ζήλεια για μια άλλη γυναίκα.
Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτόμερειες γύρω από την υπόθεση και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η άτυχη νεαρή έπεφτε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον θείο, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, διότι το θύμα δεν είναι ανήλικη και ερευνάται προσεχτικά η περίπτωσή της.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »