29 Ιουλίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ: 10.000 ευρώ ενίσχυση στο Γηροκομείο Ξάνθης από τα διαθέσιμα υπόλοιπα του κρατικού λαχείου των ετών 2011-2012

29 Ιουλίου

Την ευγνωμοσύνη του για τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και τους τρεις βουλευτές στο Νομό Ξάνθης εξέφρασε το Γηροκομείο Ξάνθης δια του Προέδρου του Διοικητικού συμβουλίου  Ιωάννη Παπαχρόνη για την ενίσχυση των 10.000 ευρώ από τα διαθέσιμα υπόλοιπα του κρατικού λαχείου των ετών 2011-2012.
Στην ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης κ.Παπαχρόνης αναφέρει τα παρακάτω:
Γηρατειά … λέξη δύσκολη, λέξη συναισθηματική, που φανερώνει καλές και κακές αναμνήσεις, πολύτιμες εμπειρίες, σωρευμένη σοφία, τέχνη ζωής.
Και γύρω από αυτή, άνθρωποι δικοί και ξένοι, άνθρωποι που προσπαθούν να φτιάξουν ένα καλύτερο παρόν σε όσους μας μεγάλωσαν και μας δίδαξαν, να βελτιώσουν με κάθε τρόπο και μέσο την καθημερινότητα των γερόντων. Η υποστήριξη και η αγάπη είναι εμφανείς και διάχυτες, αναδεικνύοντας ποιότητα χαρακτήρα και ευαισθησία ψυχής απέναντι στη δύσκολη ηλικία των γηρατειών.   
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι γέροντες και οι γερόντισσες και το προσωπικό του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους τρεις βουλευτές του Νομού μας καθώς και στον γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ξάνθης, που μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να επιδοτηθεί το Γηροκομείο της καρδιάς μας με το ποσό των 10.000 € από τα διαθέσιμα υπόλοιπα του κρατικού λαχείου των ετών 2011-2012, για την εξυπηρέτηση λειτουργικών δαπανών και ιδιαίτερα του λογαριασμού της ΔΕΗ, καθώς και για την ευρύτερη υποστήριξή τους.  
Το Δ.Σ. θα συνεχίσει να εργάζεται με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, και θα συνεργάζεται με όλους τους φορείς προκειμένου το Ίδρυμα να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και να είναι σε θέση να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων γερόντων του.
Για  το  Δ.Σ.    
ΠΡΟΕΔΡΟΣ   
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »