*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Καλό καλοκαίρι απο τον Τάκη και τα αστέρια του ΚΥΤΤΑΡΟ ελληνάδικο

15 Ιουνίου
*Φέτος το My Club πήρε… φόρα και οι εκπλήξεις έρχονται η μία μετά την άλλη!!!
-Έτσι, μετά το αυριανό πάρτι της ομάδας «BIG BANG» με τον τρομερό και επιτυχημένο DJ των Jagermeister parties «DJ PISTOL», ακολουθεί αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου μια εκπληκτική βραδιά με τους «MASTER TEMPO», τον τρομερό Γιάννη Ιερεμία, αλλά και δυο εκρηκτικές χορεύτριες που θα χορεύουν ασταμάτητα πάνω στα μπάρ όλα τα τραγούδια από τον δίσκο… «αλκοτέστ»!
……
*Και οι εκπλήξεις στο MY δεν σταματάνε εδώ…
Την άλλη Τετάρτη 21 Ιουνίου ξεκινάνε και οι Ελληνικές βραδιές και μάλιστα με διπλή έκπληξη!!!
-Δυο δημοφιλείς τραγουδιστές θα είναι κοντά μας για να εγκαινιάσουν την πρώτη Ελληνική βραδιά και την πρώτη «Τετάρτη» στο MY!!!
-Χρύσπα και Κώστας Δόξας!
-Και έπονται και άλλες εκπλήξεις κάθε Τετάρτη στο αγαπημένο club της πόλης μας το… My!
-Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ για όλα τα event με το ποτό!
-Ρεζερβέ: 25410 73536.
……
*Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία πήρε η γνωστή barwoman του ΚΥΤΤΑΡΟ, Εμμανουέλα Μπατζακίδου για να ευχαριστήσει το δημοφιλές Ελληνάδικο της πόλης μας αλλά και όλο τον κόσμο που τους στήριξε διασκεδάζοντας κοντά τους καθ’ όλη τη χειμερινή σαιζόν!
-Μάζεψε έξω από το μαγαζί όλο το προσωπικό, Τάκη Αλεξούδα, Λένα Φερεσιάδου, Θωμαή Ψάλτη, TZO STAV, Λένα Καραδημητρίου, Σόφη, Αναστασία Σαββίδου και Αντώνη, τους φωτογράφησε και έγραψε το παρακάτω ευχαριστήριο:
«Κύτταρο! Για άλλους ένα μαγαζί για διασκέδαση και για άλλους δεύτερο σπίτι . Η σεζόν έφτασε στο τέλος της όμως. Ένα ευχαριστώ στους πελάτες που μας τιμούσαν με την παρουσία τους. Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στα παιδιά που δουλέψαμε μαζί είτε λίγο είτε πολύ κ άνοιξαν την αγκαλιά τους, τη στήριξη και την βοήθεια που παρείχαμε ο ένας στον άλλο για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στην κάθε δύσκολη νύχτα που είχα μπροστά μας δουλεύοντας σκληρά για να κάνουμε όλους εσάς να διασκεδάσετε. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που άνοιξαν το "σπίτι" τους και μας έβαλαν μέσα! 10 μήνες μαζί στην προσπάθεια και την τρέλα! Ελπίζω να ενωθούμε ξανά σε δύο μήνες».
-Όταν το προσωπικό τιμάει το ψωμί του! Μπράβο παιδιά! 
……
*Και μία αποκλειστικότητα από τη στήλη…
-Το Σάββατο 1 Ιουλίου ο πρώην παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Μάκης Δάγκας θα παντρέψει και την δεύτερη του κόρη την γνωστή αθλήτρια Πηνελόπη.
-Νωρίτερα όμως, αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 18:30 στον Ι.Ν.  Αγίου Θεοφάνους Ξάνθης, η άλλη κόρη του η Ιωάννα και ο γαμπρός του Χρήστος θα βαπτίσουν το δεύτερό τους παιδί.
-Πάντα τέτοια Μάκη!!!
……
*Το Prestige cafe bar και το secondstory events υποδέχονται για πρώτη φορά σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου τον γνωστό Dj Antonio. Με πετυχημένες εμφανίσεις στα μεγαλύτερα club της Ελλάδας ο ιδιοκτήτης της A2 LTD και Dj του γνωστού σε όλους μας The Real Rocknrolla έρχεται για να μας ξεσηκώσει με τις δικές του μουσικές επιλογές.
Το Prestige bar και το Second Story events δίνουν έμφαση στην επιθυμία του κόσμου για πραγματική εμπειρία clubing μέσω της house μουσικής, ελάτε να ζήσουμε τις στιγμές που θα γίνουν αναμνήσεις...!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »