*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Τα…panama papers του Καφόπουλου και η μεταφορά του Ιεροσπουδαστηρίου του Εχίνου στη πόλη!!

05 Μαΐου
*Κάνει ότι μπορεί ο Γ. Σιδηρόπουλος να…«ξεχαστεί» η…μνημειώδης «ανταπόκρισή» του για τον… κρατικό λαθρέμπορο τσιγάρων που ακούει στο όνομα ΣΕΚΑΠ…
-Καθότι αυτά που είπε στην ΕΡΤ3, «ενόχλησαν» πλην των υπολοίπων και τους… «κολλητούς» πρώην ΠΑΣΟΚους! Και δεν εννοώ μόνο τους Πούλιο και Εγγλεζάκη!
……
*Φυσικά κουβέντα ο βραβευτείς από τον «Πάκη» -μαζί με την Τρέμη και τις υπόλοιπες κυρίες-για το πώς από «πολέμιος» του Ιβάν Σαββίδη και υποστηριχτής του Τούρκου της SEBA βρέθηκε να τον… «υπερασπίζεται» (;) στα παράθυρα της ΕΡΤ3!
-Μήπως επ’ αυτού έχει κάτι να μας πει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου;
-Διότι και οι «3» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δηλώνουν άγνοια για το πώς βρέθηκε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος να μιλάει στην ΕΡΤ3, όταν η «προϊστορία» του στο θέμα της πώλησης της ΣΕΚΑΠ είναι ακόμη τόσο νωπή…
……
*«Τυχαίο» επίσης το ότι ο Γ. Σιδηρόπουλος όταν για κάτι που τον  προβάλει προσωπικά, θριαμβολογεί (!) και το διαφημίζει έντονα από την ιστοσελίδα του, αλλά μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε και τον «τρόμο» του μην τον καλέσουν οι Εισαγγελείς, δεν ανήρτησε ούτε καν το βίντεο της  ανταπόκρισής του στην ΕΡΤ3 για τον… Κρατικό λαθρέμπορο τσιγάρων» που λέγεται ΣΕΚΑΠ;;;
…….
*Όπως τυχαία βέβαια δεν ήταν χθες η αντίδραση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, ούτε για το Ιεροσπουδαστήριο του Εχίνου -το οποίο επειδή θεωρείται «άντρο» ακραίων «τουρκόψυχων»- και με απόφαση του ΥΠΕΞ (με την οποία συμφώνησαν ΑΝΕΛ και Καφόπουλος) μεταφέρθηκε στο εμπορικό κέντρο του «Γαλαξία» στη πόλη της Ξάνθης!!!
…….
*Ποιους εξόργισε περισσότερο η μεταφορά του Ιεροσπουδαστηρίου του Εχίνου στη πόλη και συγκεκριμένα στο «Γαλαξία»;
Μα το Τουρκικό Προξενείου και τους….ΜΕΤΕ (ψευτομουφτής Ξάνθης) και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!!!
……
*Τι έκανε λοιπόν ο Γ. Σιδηρόπουλος μετά από την συγκεκριμένη απόφαση του ΥΠΕΞ;
-Επετέθη δριμύτατα στον… Προϊστάμενο του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων Θάνο Καφόπουλο, επειδή δεν έχει τα κότσια να τα βάλει με τον Κοτζιά ή με τον Πάνο Καμμένο!!!
Και θυμήθηκε για πολλοστή φορά ότι το όνομά του βρίσκεται στα… panama papers!!!
……
*Σχολίασε λοιπόν χθες με νόημα, στηρίζοντας τους «αντιδρούντες» ακραίους του Τουρκικού Προξενείου για την μεταφορά του Ιεροσπουδαστηρίου του Εχίνου… »… μοιάζει πολυτέλεια να συζητά κανείς για προαύλιο στο ιεροσπουδαστήριο (όπως για το κόστος αυτής της μετακίνησης που φημολογείται υπέρογκο αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ αν ισχύουν οι φήμες ή όχι) όταν ο επικεφαλής του ΥΠΕΞ στη Θράκη, έχει «εντοπιστεί  στο panama papers αλλά δεν βρίσκει κάποιο σοβαρό λόγο να δώσει μια πειστική εξήγηση. Η αλήθεια είναι ότι 2,5 χρόνια σε αυτή τη θέση, δεν έχει βρει κάποιο σοβαρό λόγο για να κάνει έστω μία δημόσια δήλωση…».
-Sorry σύντροφε, αλλά ειδικά ΕΣΥ που έγραφες περί…πρακτόρων στο Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθης, κάθε φορά που θα θέλεις να χτυπήσεις τον Καφόπουλο επειδή κάποια απόφασή του «ενοχλεί» τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ… θα θυμάσαι ότι βρίσκεται στα… panama papers!
-Και στην τελική, αυτό σε ενοχλεί, ή το ότι… δεν σου δίνει σημασία και δεν σου κάνει δηλώσεις; Με μπέρδεψες…
…….
*Κουιζ. Αλήθεια, πόσες φορές κύριε Σιδηρόπουλε πήγες στο γραφείο του Καφόπουλου για καφέ; Και πόσες φορές οι υπόλοιποι εκδότες;
Μπορείς να μας απαντήσεις ξεκάθαρα;
……
*Και για να μην «αγωνιάς» τζάμπα, μάθε κι αυτό… Ότι ο Καφόπουλος μέχρι τέλη του χρόνου φεύγει από το γραφείο πολιτικών υποθέσεων και πάει στη Γενεύη!
–Να δούμε λοιπόν αν θα σου αρέσει ο… επόμενος Έλληνας διπλωμάτης! Ή μάλλον αν θα αρέσει στον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, γιατί μάλλον αυτό είναι το πρόβλημά!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »