*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Μαΐου

Αποκλειστικό. ΜΑΤ Δημαρχόπουλου στον Τσέπελη: Έκλεισε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο, την Χρυσάνθη-Τσούκα Σκουλαρίκη!

07 Μαΐου
Κακό πράγμα Τσέπελη να χάνεις την εξουσία και να μην μπορείς πλέον να «παίξεις» ούτε με τα ΜΜΕ –τα οποία επί θητείας σου στη ΔΕΥΑΞ κάνανε πάρτι!- αλλά και τους πολίτες.
Ένα ακόμη ματ του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου στον γνωστό Τσέπελη, αφού το βράδυ του Σαββάτου «έκλεισε» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ξάνθης με το ψηφοδέλτιό του για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, την λαμπερή και όμορφη Χρυσάνθη Τσούκα, σύζυγο του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Διαμαντή Σκουλαρίκη, στην οποία είχε κάνει πρόταση στα εγκαίνια της Εμπορικής Έκθεσης και ο υπαρχηγός του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη προσκαλώντας την μάλιστα και για καφέ στο Mikel.
Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Δήμαρχος Ξάνθης συνάντησε το ζεύγος Διαμαντή-Χρυσάνθη Σκουλαρίκη στη γιορτή του Στρατηγού του Δ’ Σώματος Στρατού Γιώργου Καμπά το βράδυ του Σαββάτου στην Λέσχη Αξιωματικών, στην οποία ήταν μάλιστα και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση με τον σύζυγό της Σπύρο Κούτρα. 
Μετά λοιπόν την γιορτή,  τους κάλεσε όλους μαζί για ένα ποτό στο Μοντάζ του Βαγγέλη Γεωργανά στη Π. Πόλη κι εκεί έκανε επίσημα πρόταση στην Χρυσάνθη Τσούκα-Σκουλαρίκη γνωρίζοντας τις ευαισθησίες της για τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό και το περιβάλλον, να αναμιχθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό του. 
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό επίπεδο, ενώ παρούσα σε αυτήν ήταν και η σύζυγος του Δημάρχου Άννη Δημαρχοπούλου.
Το θετικό αποτέλεσμα της συζήτησης αποτυπώθηκε μάλιστα και στη φωτογραφία που βλέπετε, ενώ και ο ίδιος ο Διαμαντής Σκουλαρίκης, βλέπει με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά την υψηλή δημοφιλία της συζύγου του ακόμη και στους αντίπαλους πολιτικούς χώρους....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »