*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Μαΐου

Με τη συμμετοχή του Τούρκου συνδικαλιστή του σωματείου μετάλλου Τουρκίας Mustafa Tozkoparan οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά για το ΠΑΜΕ Ξάνθης.

01 Μαΐου




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα εκδηλώσεων της Γραμματείας Ξάνθης του ΠΑΜΕ με τη συμμετοχή του συνδικαλιστή του σωματείου μετάλλου Τουρκίας Mustafa Tozkoparan.
Στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στον οικισμό του Δροσερού στην οποία μίλησαν για την ιστορία της Πρωτομαγιάς και το φετινό μήνυμα του ΠΑΜΕ «Με τους εργαζομένους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά ο Νίκος Φρέγκογλου από τη Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ, για την κατάσταση της εργατικής τάξης στην Τουρκία και την ανάγκη κοινού αγώνα των εργαζόμενων όλων των χωρών ο Mustafa Tozkoparan από το σωματείο μετάλλου Τουρκίας και για την ανάγκη οργανωμένης απάντησης των εργαζομένων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η  Γιώτα Ρόιδου, πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης.
Το βράδυ μετά τις 10μ.μ. πραγματοποιήθηκε περιοδεία σε καφενεία του Κένταυρου όπου μίλησαν ο Mustafa Tozokoparan και η Γιώτα Ρόιδου κι έγινε πλούσια συζήτηση με τους εργαζόμενους του χωριού.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται με τη σημερινή εκδήλωση στις 19:00΄στο Εργατικό Κέντρο με μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα στην Πρωτομαγιά και ομιλίες από τον Κώστα Βογιατζή από την Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ και τον Mustafa Tozkoparan.
Tην Δευτέρα στις 10π.μ. στην Κεντρική Πλατεία θα γίνει η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση όπου θα χαιρετίσει ο Mustafa Tozkoparan.
                 Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ Ξάνθης


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »