*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαΐου

Κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

04 Μαΐου


*Ποιό σημείο προτείνουν στον Δήμαρχο Ξάνθης Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και οι ΦΙΛΟΙ του Εθνάρχη στη Ξάνθη, με το σκεδιάγραμμα που επισυνάπτουν στην επιστολή τους. 
Θέση για την προτομή του Εθνάρχη Κωνσταντίνο Γ. Καραμανλή, ζήτησε με επιστολή του στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, ο νεοσύστατος Σύλλογος Διάδοσης και Ανάπτυξης Πολιτικής Κληρονομιάς του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή που δημιουργήθηκε στη Ξανθη με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη.
Η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:
Ξάνθη 02.05.2017
Προς τον Δήμαρχο Ξάνθης
κ.Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο
ΘΕΜΑ: Θέση προτομής Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή
Ο Σύλλογος Διάδοσης και Ανάπτυξης της Πολιτικής Κληρονομιάς του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή λειτουργεί επίσημα με την υπ’ αριθ,. 19-2-2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ξάνθης και έχει ως πρωταρχικό σκοπό την ανάπτυξη, παραγωγή, προβολή και καλλιέργεια της Πολιτικής Κληρονομιάς του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Παρακαλούμε όπως μας παραχωρήσετε χώρο για την ανάρτηση της προτομής του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή, στην πόλη της Ξάνθης.
Εμείς ως  σύλλογος προτείνουμε σημείο μεταξύ της Πλατείας Διοικητηρίου και του Ιερού Ναού της Αγίας του Θεού Σοφίας, όπως φαίνεται και στο σχεδιάγραμμα που επισυνάπτουμε.
Για τον Σύλλογο Διάδοσης και Ανάπτυξης Πολιτικής Κληρονομιάς του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή.
Η Προσωρινή  Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου
Γιώργος Δαλακάκης
Ζήσης Κατσαρίκας
Ιωάννης Χρηστίδης
Μιχαήλ Στυλανίδης
Σπύρος Παπαχρήστου


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »