*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Πάρτε τις καραμπίνες...όλοι μαζί στον...αγώνα για τα αγριογούρουνα στο Νέστο!

04 Μαΐου
Πάρτε τις καραμπίνες! Δεν θα περιμένουμε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ… Ολοι μαζί στον…αγώνα για τα αγριογούρουνα στο Νέστο!

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί
Ποια ακριβώς ήταν η συνολική αξία των περιουσιακών στοιχείων της ΣΕΚΑΠ πριν την ιδιωτικοποίηση της, ποια τα συνολικά χρέη της και προς ποιους, με ποια κριτήρια έγινε εν τέλει η επιλογή της Donskoy Tabak JSC και ποιο ήταν το συνολικό ποσό που κατέβαλλε για την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ;
(Από την ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ κατά του Ιβάν Σαββίδη σε σχέση με την τότε αγορά της ΣΕΚΑΠ…)
-Κύριε Χουσειν Ζεϊμπέκ εσείς με ποια κριτήρια δεν θέλατε να αγοράσει τη ΣΕΚΑΠ ο Ιβάν Σαββίδης αλλά η Τουρκική SEBA; Μπορείτε να μας απαντήσετε;
……
Και σήμερα δεν θέλω να ασχοληθώ με τη ΣΕΚΑΠ. Αν κοιτάξετε, ακόμα κι από τον ΣΥΡΙΖΑ ένας βουλευτής αρνήθηκε να ψηφίσει την τροπολογία. Ρώτησε κανένας ποιος είναι αυτός; Είναι ο μόνος βουλευτής που στεναχωρήθηκε που ο Σαββίδης πήρε αυτή την επιχείρηση. Είναι ο Μουσουλμάνος βουλευτής. Όμως εγώ δεν θέλω να πολιτικοποιήσω αυτό το θέμα.
(Από τη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)
-Δεν θέλεις, αλλά τον «έσφαξες» κανονικά και με το γάντι τον Χουσεΐν….
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Με ρωτήσανε χθες πολλοί αναγνώστες, διαβάζοντας τις… «αποκαλύψεις» του Γ. Σιδηρόπουλου στην ΕΡΤ3, για τον… επί χρόνια «κρατικό λαθρέμπορο» τσιγάρων που ακούει στο όνομα ΣΕΚΑΠ…
-Όχι σήμερα, αλλά την περίοδο (2009-2014) που ο συγκεκριμένος κύριος έτρεχε πίσω από τον Χρίστο Πούλιο, τον Σωκράτη, τον Αχιλλέα Τσαρτσάρα και τον Ξανθούλη κι ήταν «κολλητός» τους… αναφέρθηκε ποτέ σε… «λαθρεμπόριο τσιγάρων» στη ΣΕΚΑΠ;
-Τους απάντησα ξεκάθαρα. ΠΟΤΕ!!!
-Αλλά για να είμαι ειλικρινής, είπα και το άλλο.
«Μπορεί ο άνθρωπος να έκανε τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις του, στον… Πούλιο και τον Φανουράκη στον πεζόδρομο της Δαγκλή», όταν κάποιες… «κακές» γλώσσες λέγανε ότι «μετράω» μέρες διότι τρέχω στα Νοσοκομεία λόγω… κύρωσης ήπατος!
……
*Βρε τον έτερο αξιόπιστο της δημοσιογραφίας κύριο Χατζηνικολάου που επί Ν.Δ-Κ. Καραμανλή. δεν άφηνε παρουσίαση για παρουσίαση βιβλίου Υπουργού την οποία να μην προλογίζει…
……
Διάβασα χθες με συγκίνηση:
«Η REAL MEDIA Α.Ε. ανακοινώνει ότι αποσύρει τις εφημερίδες REAL NEWS και ΕΙΔΗΣΕΙΣ από τις μετρήσεις κυκλοφορίας, αναμένοντας την εφαρμογή της αδιάβλητης μεθόδου του barcode προκειμένου να επανέλθει».
-Αλήθεια κύριε Πολάκη και κύριε Καμμένε, από το ΚΕΕΛΠΝΟ πόσα έπαιρναν τα μέσα του συγκεκριμένου κυρίου;

«Ίδρωσε» να επανεκλεγεί εκ νέου Πρόεδρος στο Συνεταιρισμό Καπνοπαραγωγών Θράκης ο πρώην φίλος του Μιχαηλίδη, Εσάτ Χουσεΐν!
Εκ νέου πρόεδρος εκλέχθηκε ο Εσάτ Χουσεΐν, στον Συνεταιρισμό Καπνοπαραγωγών Θράκης, αν και χρειάστηκε πρώτα μια αγχωτική καταμέτρηση ψήφων.
Διαβάζω λοιπόν στο «Χρόνο» Κομοτηνής:
«Το Σάββατο 29 Απριλίου περατώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες του συνεταιρισμού, ενώ την Τρίτη 2 Μαϊου συνεδρίασε το εκλεγέν διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να εκλέξει προεδρείο. Νικητής αλλά με ...απώλειες σε ψήφους και ηχηρή φωνή από τον δεύτερο σε σταυρούς, ήταν ο Εσάτ Χουσεΐν, τον οποίο εμπιστεύτηκαν ξανά οι παραγωγοί προκειμένου να είναι στο "τιμόνι" του συνεταιρισμού.
Σε συζητήσεις μας στην κάλπη, το σημαντικότερο κριτήριο όσων ψήφισαν τον κ. Χουσεΐν ήταν η εμπειρία του στο πόστο αλλά και η εμπιστοσύνη των παραγωγών προς αυτόν ότι θα λάβει υπόψη τα συμφέροντα όλων, μαζί και των υποψηφίων που συγκέντρωσαν λιγότερους σταυρούς».
-Φίλε Εσάτ, μήπως οι καπνοπαραγωγοί θυμήθηκαν τις μεγάλες… «φιλίες» σου με τον πρώην φίλο σου τον Μιχαηλίδη; Και γι’ αυτό παραλίγο να σε φάει ο Σινάν;

Πρόεδρος ο Χουσειν Εσάτ, κανένα αξίωμα στον Σινάν Αχμέτ!
Σημειώνω ότι τέσσερα άτομα εκλέχθηκαν στην πλευρά του Εσάτ Χουσεΐν, τρία στην πλευρά του Αχμέτ Σινάν, ενώ κανένας άλλος ανεξάρτητος υποψήφιος δεν τα κατάφερε.
Η κατανομή των ψήφων:
Χουσεΐν Εσάτ: 1564, Σινάν Αχμέτ: 1413, Μουσταφά Μουσταφά: 720, Λατήφ Λατήφ: 700, Ερντίντς Χουσεΐν: 567, Μουχαρρέμ Χαλίλ Ιμπράμ: 542, Αϊφέρ Φεϊζουλλάχ: 528.
Κατά την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν η εκλογή προεδρείου. Έτσι, ως πρόεδρος ψηφίστηκε ο Εσάτ Χουσεΐν, αντιπρόεδρος ο Μουσταφά Μουσταφά, ταμίας ο Χουσεΐν Ερντίντς, γραμματέας ο Χαλίλ Ιμπράμ Μουχαρρέμ.
Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη διαδικασία για το Εποπτικό Συμβούλιο, τα ΣΑΣΟΕ, και τον Μπασμά Θράκης.
(σ.σ. Φυσικά ο Σινάν Αχμέτ δεν πήρε κανένα αξίωμα…!

ΗΜΑΡΤΟΝ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;
ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ: Ζητούμε από τους βουλευτές
του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να λύσουν το πρόβλημα με τα… αγριογούρουνα στο Δήμο Τοπείρου!
Με ιδιαίτερο προβληματισμό παρατηρούμε την απόγνωση των αγροτών των παρανέστιων περιοχών του Δήμου Τοπείρου, εξαιτίας του προβλήματος της καταστροφής των καλλιεργειών τους από τον υπερπληθυσμό των αγριογούρουνων, που επικρατεί στην περιοχή. Ζητούμε από τους βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος, να ενδιαφερθούν επιτέλους για τα προβλήματα του Νομού Ξάνθης, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μαζί με τους αρμόδιους φορείς, με σκοπό την οριστική επίλυση του προβλήματος. Δεδομένης της απραξίας εκ μέρους των κυβερνητικών βουλευτών που επικρατεί στο Νομό, η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης, έχει ήδη ενημερώσει για το θέμα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας για τον Νομό Ξάνθης, Βουλευτή Επικρατείας κ. Σταμάτη Δημήτρη, με σκοπό την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης μέσω των προβλεπομένων διαδικασιών του ελληνικού κοινοβουλίου.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος               Ο Γραμματέας
Κιατίπης Νικόλαος   Πατεράκης Μιχαήλ

(Σ.Σ. Μα είναι δυνατόν; Με δικό σας Δήμαρχο τον Θωμά Μίχογλου να θέλετε οι βουλευτές να λύσουν το πρόβλημα με τα αγριογούρουνα; Καλύτερα καλέστε τον Λοίζο Σερραίο ή και τους (λαθρο)κυνηγούς, με λίγες… ντουφεκιές,  θα «καθαρίσουν» το τοπίο!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »