*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Μαΐου

ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στο Ζαγναφέρη! "Επικές" αναρτήσεις του (παρα)ΣΥΡΙΖΑ..!

06 Μαΐου
Από τη μια η ΝΟΔΕ δηλώνει «αδιάφορη» για την προτομή του Εθνάρχη κι από την άλλη ο Γραμματέας Γ. Χατζηθεοδώρου ξαναχτύπησε… δριμύτερος!
ΠΡΙΝ αλέκτωρ και με το… ηθικό εμφανώς ενισχυμένο μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις απανωτές γκάφες Μητσοτάκη - Άδωνη κλπ. στη Βουλή για το θέμα της ΣΕΚΑΠ και του Ιβάν, επανεμφανίστηκε δριμύτερος κατά… πάντων ο γνωστός… (παρά)ΣΥΡΙΖΑ, που υπογράφει με το ιδιαίτερο προσωπικό του στυλ, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Γ. Χατζηθεοδώρου.
Μάλιστα ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η θέση που εκφράζει για την προτομή του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στη πόλη της Ξάνθης με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, αφού προτείνει να ανεγερθεί… ΠΡΟΤΟΜΗ του Βελουχιώτη!!!
Φυσικά για να διατυπώσει μια τέτοια θέση ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αφορμή του έδωσε και ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης Μιχάλης Πατεράκης, ο οποίος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θράκη» στην ουσία… ΑΔΕΙΑΖΕΙ μεγαλοπρεπώς τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη και τα μέλη του Συλλόγου φίλων Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή για την πρωτοβουλία τους!!!
«Ούτε «κρύο», ούτε «ζέστη» για την ΝΟΔΕ Ξάνθης…Με τον εν λόγω σύλλογο (Φίλων του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή)… «εμείς δεν έχουμε κάποια άμεση σχέση… Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάτι από τον Σύλλογο», ήταν η επίσημη θέση του Γραμματέα της ΝΟΔΕ Μιχάλη Πατεράκη!
Άμεση και καυστική ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που με σχόλιο του Γραμματέα αναφέρει ενδεικτικά:
«Μαζί με την προτομή του «εθνάρχου» Καραμανλή που ζητούν κάτι «πατριώτες», προτείνεται και προτομή του Άρη Βελουχιώτη».
Πιο αναλυτικά, ιδού τα σχόλια του γραμματέα στον (παρά)ΣΥΡΙΖΑ:

4/5…cooper
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ Ξάνθης θα απαντήσουν για την υπόθεση ΣΕΚΑΠ ή κατάπιαν τη γλώσσα τους;
……
Στην πόλη μας έχουμε πολλούς «έγκριτους» δημοσιογράφους. Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης έχει 3 βουλευτές και απαντήσεις δίνουν στον ελληνικό λαό, καθημερινά με το έργο τους κι όχι στον κίτρινο εξαρτώμενο «τύπο».
……
6 μήνες αργία τελικά και με τη «βούλα» της δικαιοσύνης;  Στις επόμενες δημοτικές εκλογές…
……
Τους «αγανακτισμένους»τραμπούκους-στελέχη του τοπικού  ΠΑΣΟΚ, δεν τους φοβόμαστε.
…..
Μαζί με την προτομή του «εθνάρχου» Καραμανλή που ζητούν κάτι «πατριώτες», προτείνεται και προτομή του Άρη Βελουχιώτη.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ;;;
Τώρα ποιοι είναι οι τραμπούκοι του τοπικού ΠΑΣΟΚ (σ.σ. Φημολογείται ότι έγινε επεισόδιο με τον βουλευτή Χουσειν Ζεϊμπέκ έξω από τον ΟΤΕ Ξάνθης… και στέλεχος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης  με το οποίο «πιάστηκε» στα χέρια;;;), ποιοι πλην του κυρίου Ζαγναφέρη είναι οι… «πατριώτες» εντός εισαγωγικών και ποιος είναι ο… «κίτρινος» εξαρτώμενος τύπος, τα γνωρίζει μόνο ο συντάκτης…
-Ωστόσο μετά τον «Μαχητή» κι ενώ για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ από τα τοπικά ΜΜΕ, ο (παρά)ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά αναφέρεται στην αργία 6 μηνών που τέθηκε ο Δημήτρης Μπένης μετά την απόρριψη της προσφυγής του από το ΣτΕ, σχολιάζοντας καυστικά:
«6 μήνες αργία τελικά και με τη «βούλα» της δικαιοσύνης; Στις επόμενες δημοτικές εκλογές».
Καλό Σαββατοκύριακο.
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »