*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! "Κολλητοί" Ουμίτ Κράλ και Γ. Κουμουλίδης

05 Μαΐου
*Στο καφέ Fratelli στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης εθεάθησαν χθες Πέμπτη οι δυο τραγουδιστές, τα αστέρια του City Live, Ουμίτ Κράλ και Γιώργος Κουμουλίδης, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό, λόγω CITY, έγιναν κολλητοί!
-Όπως έμαθα, οι δυο καλλιτέχνες συζητούσαν τόσο για το αναμενόμενο Live τους με τον Δημήτρη Κοντολάζο που θα γίνει αύριο Σάββατο στο CITY και για το ρεπερτόριο που θα επιλέξουν να τραγουδίσουν συμπληρώνοντας το πρόγραμμά του, όσο και για το νέο τραγούδι και videoclip του Γιώργου «Το καλοκαίρι μου είσαι εσύ» που θα κυκλοφορήσει και επίσημα την άλλη Τετάρτη!
……
*Στην Κολονία της Γερμανίας βρίσκεται αυτή την εβδομάδα με την σύζυγό του Κούλα, ο γνωστός αθλητικογράφος και ασφαλιστής, Στάθης Παπαδόπουλος.
-Ο λόγος του ταξιδιού τους στη Γερμανική πόλη, είναι ο σημερινός ποδοσφαιρικός αγώνας Κολονία – Βρέμη για το Europa League, τον οποίο ο Στάθης δεν ήθελε να χάσει για κανένα λόγο αφού είναι… ποδοσφαιρόφιλος!
-Και μαζί του η Κούλα θα γυρίσει και όλα τα αξιοθέατα της περιοχής, αλλά θα κάνει και τα… ψώνια της!!!
……
*Τι συνέβη και ο Αντώνης Χειμωνίδης το Σάββατο 20 Μαϊου δεν θα συμμετάσχει μαζί με τους άλλους… «Ντιριντάχτα» στις εκδηλώσεις «Κωνσταντίνεια» που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαγικού Ξάνθης, όπως σας αποκάλυψα χές;;;
-Οι αποκλειστικές πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο Αντώνης επειδή αυτό τον καιρό ασχολείται με τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επικείμενη κυκλοφορία του νέου τραγουδιού και video clip του κουμπάρου του Γιώργου Κουμουλίδη, δεν βρίσκει το χρόνο να συμμετέχει στις πρόβες με τους υπόλοιπους «Ντιριντάχτα» (Φίλιππο Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννης Γαβριηλίδη) και γι’ αυτό αποφάσισε να μην πάει απροετοίμαστος στη συναυλία τους στο Μαγικό!
-Και ας λένε οι κακοπροαίρετοι και οι κακές γλώσσες ότι τα… «τσούγκρισε» μαζί τους!...
……
*Στο cafe Raycarpo της Ράνιας Μάρκου, έπιναν χθες τον… «καπουτσίνο» τους οι δυο κολλητοί αθλητικογράφοι, Γιάννης Τσιλιγκιρίδης και Χρήστος Δομτζίδης, επιβεβαιώνοντας ότι το ωραίο μαγαζί της Ράνιας έχει εξελιχθεί πλέον σε στέκι συνάντησης όλου του… «αθλητόκοσμου» της Ξάνθης!
-Δηλαδή τώρα το στέκι τους θα είναι το «Raycarpo» και όχι το… «De Novo»;;;
……
*Άλλη μια βραδιά αφιερωμένη σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό «Ladies Night» με δωρεάν το δεύτερο ποτό για όλες τις αιθέριες πελάτισσές του, διοργανώνει και αυτή την Κυριακή το «ΚΥΤΤΑΡΟ»!
-Με την DJ ΤΖΟ STAV να επιλέγει τα πιο χορευτικά Ελληνικά τραγούδια για τη διασκέδασή τους και το κέφι και ο χορός να μην έχουν σταματημό!
-Και μη ξεχάσετε τα δυο event της βραδιάς!!!
-Την εβδομαδιαία ψηφοφορία για τον καλύτερο barman και την κλήρωση μια φιάλης μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα!
-Κλείστε ρεζερβέ στο: 6982 323540!
-Σπεύσατε!!!
……
*και τέλος, αυτή την Κυριακή 7 Μαΐου το «LUV» από την Θεσσαλονίκη έρχεται στο «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ»!
-Πρόκειται για ένα super μουσικοχορευτικό project με τους: SARAS & TED σε ένα φανταστικό deejay set και τον «TARAXIA» σε μια φοβερή live perfotmance!
Special χορευτικά: HELENA MARSHALL & STELLA MARSHALL.
Έναρξη στις 22.30.

Κρατήσεις: 6934607201.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »