*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαΐου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ: Η ΣΕΚΑΠ πρέπει να συνεχίσει να κινείται στο δρόμο της ανάπτυξης ενισχύοντας την κοινωνία της Θράκης

04 Μαΐου
 Λιτή ανακοίνωση - δήλωση του Προέδρου της ΣΕΚΕ Παναγιώτη Ταρενίδη για τον Ιβαν Σαββίδη (Donskoy Tabac) και την ΣΕΚΑΠ

Λιτή ανακοίνωση-δήλωση του Προέδρου της ΣΕΚΕ Παναγιώτη Ταρενίδη για τον Ιβαν Σαββίδη (Donskoy Tabac) και την ΣΕΚΑΠ με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό για τον Έλληνα Ομογενή που επένδυσε στη περιοχή μας και…βρήκε τον «μπελά» του, από την ώρα που δήλωσε ότι θα αναμιχθεί με τα ΜΜΕ και θα αγοράσει τα συγκροτήματα του Πήγασου και του ΔΟΛ!
«Η ΣΕΚΑΠ πρέπει να συνεχίσει να κινείται στο δρόμο  της ανάπτυξης ενισχύοντας την κοινωνία της Θράκης», τόνισε χαρακτηριστικά
 
Αναλυτικότερα: Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΕ Α.Ε. κ. Παναγιώτης Ταρενίδης,  ερωτηθείς από δημοσιογράφο για το θέμα της ΣΕΚΑΠ, δήλωσε τα εξής:
«Η Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε.)  διατηρεί  εμπορικές σχέσεις με τις εταιρείες Donskoy Tabac και ΣΕΚΑΠ Α.Ε., οι οποίες αγοράζουν κι εμπιστεύονται τα ποιοτικά ελληνικά καπνά και κατ΄ επέκταση  στηρίζουν τους Έλληνες καπνοπαραγωγούς και την ελληνική περιφέρεια.
Θεωρούμε ότι είναι σημαντικό η στήριξη αυτή να συνεχιστεί απρόσκοπτα, αλλά και να διευρυνθεί περαιτέρω,  προς όφελος όλων των πλευρών.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι σημαντικό η ΣΕΚΑΠ να συνεχίσει να κινείται στο δρόμο της εξυγίανσης και της ανάπτυξης και κατ΄ επέκταση να αποτελεί παράγοντα ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας της Θράκης, καθώς επίσης και της ελληνικής καπνοπαραγωγής».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »