*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαΐου

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ, ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ

04 Μαΐου
Στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη για το γνωστό θέμα του προστίμου των 38.8 εκατ. ευρώ τάχθηκαν τα δύο σωματεία εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ.
Στην ανακοίνωσή τους ωστόσο αποφεύγουν να αναφερθούν στα θέματα λαθρεμπορίας τσιγάρων και στα όσα καταλογίζονται στην πρώην συνεταιριστική εταιρεία, ενώ σε δηλώσεις του στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Πρόεδρος του ενός ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Ιωάννης Ζαπτής τόνισε ότι το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη είναι άδικο, διότι καμία σχέση δεν έχει ο ίδιος με αυτό.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους τα δύο Σωματεία Εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ αναφέρουν τα παρακάτω:
ΣΩΜΑΤΕΙA ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΕΚΑΠ Α.Ε.
Πέμπτη 4 Μαΐου 2017.
                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εμείς οι εργαζόμενοι, της ΣΕΚΑΠ που άλλοτε μεσουρανούσε, στηρίζουμε την εταιρία μας με τον κόπο μας και την παροχή εργασίας μεγάλης εξειδίκευσης, θα πρέπει για μία ακόμη φορά, (δυστυχώς αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια της κρίσης) να διατυπώσουμε τις θέσεις μας ως εργαζόμενοι και να προβάλουμε τις διεκδικήσεις μας όλων αυτών των ετών που καθορίζονται από 4 βασικούς πυλώνες στους οποίους εμείς και οι οικογένειες μας έχουμε ακουμπήσει το μέλλον μας:
Την συνέχιση και αδιάκοπη λειτουργία της ΣΕΚΑΠ.
Την διατήρηση της στην Ακριτική περιοχή της Ξάνθης, όπως την οραματίστηκαν οι ιδρυτές της.
Την διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας με το υφιστάμενο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της.
Την προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης της ΣΕΚΑΠ και την δημιουργία περισσοτέρων θέσεων εργασίας.
Με αυτές τις διεκδικήσεις έχουμε πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια και με αυτές συνεχίζουμε τον αγώνα μας πιστεύοντας στις σημερινές δίκαιες αποφάσεις που δίνουν ζωή και συνεχεία στην εταιρία μας.
Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας όλους όσους συντάσσονται με αυτές μας τις επιδιώξεις και είναι στο πλευρό μας και διαβεβαιώνουμε όσους θελήσουν να ισοπεδώσουν αυτές μας τις διεκδικήσεις, ότι θα βρουν απέναντι τους το σύνολο των εργαζομένων καθώς και την τοπική Κοινωνία.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ
ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΖΑΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »