*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΔΩΜΕΝΟΙ !

06 Μαΐου
Γιατί να έχουνε παράπονο από μένα οι Ξανθιώτες; 
Μέχρι και την εικόνα της Παναγίας της Σουμελά τους έφερα…
………
Εντύπωση προκάλεσε στη κοινή γνώμη ότι στην κοινή ανακοίνωσή τους για την ΣΕΚΑΠ και τα δυο σωματεία εργαζομένων, απέφυγαν επιμελώς να πάρουν θέση στα όσα ακούστηκαν στην ΕΡΤ3 από τον δημοσιογράφο Γ. Σιδηρόπουλο για την πρώην συνεταιριστική εταιρεία που –σύμφωνα με τις «αποκαλύψεις» του- λειτουργούσε με... μοντέλο διοίκησης το… λαθρεμπόριο τσιγάρων όταν ήταν κρατικο-συνεταιριστικό και μάλιστα εν γνώσει και…τελωνειακών υπαλλήλων!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στις «Βολίδες» του «Μαχητή»)
-Κακώς εντυπωσιάστηκαν… αφού ήταν και συνδικαλιστές αλλά και μέλη της Διοίκησης….
……….
Η βαρύτητα του υποτιθέμενου αδικήματος είναι δυσανάλογη με την έκδοση απόφασης για την αποχή από την άσκηση των καθηκόντων του Πρύτανη Καθηγητή κ. Αθανάσιου Καραμπίνη.
Περαιτέρω, είναι αβάσιμη και ανυπόστατη η πειθαρχική κατηγορία που απαγγέλθηκε στον Πρύτανη…
(Από την ανακοίνωση της Συγκλήτου του ΔΠΘ στον Υπουργό Παιδείας κ.Γαβρόγλου για την δίωξη σε βάρος του κ.Καραμπίνη)
-Ούτε ο Καραμπίνης θα τα έλεγε τόσο… άριστα!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αν κατάλαβα καλά δηλαδή, με εισήγηση του «έντιμου» κυρίου Δημαρχόπουλου και ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, ο πρώην αντιδήμαρχος Απόστολος Αγκόρτσας που δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ δημοτικά τέλη στο Δήμο Ξάνθης  επί 15ετία και πλέον για την ξενοδοχειακή του μονάδα (ΑΓΡΙΑΝΗ) και του έχουν υποβληθεί ένα σωρό πρόστιμα από τις υπηρεσίες,  -μάλιστα δεν πλήρωσε τέλη ούτε στον Δήμο Μύκης όπου ισχυρίζονταν ότι ανήκει!-ορίστηκε Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Νομού Ξάνθης;;;;
-Τον ψήφισε δηλαδή και ο Ανταμπούφης; Και ο Ιπποκράτης Καμαρίδης; Και ο Φανουράκης; Για τον Δημήτρη Μπένη και τον Τσέπελη δεν ρωτάω καν…
……
*Το πιο ωραίο από όλα; Ενώ ο ίδιος ο Απόστολος ΑΓΚΟΡΤΣΑΣ σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ομολογεί ότι η ξενοδοχειακή μονάδα ανήκει στο Δήμο Ξάνθης (με τοπογράφο τον Μούρκα..), αντιδικεί με τον… Δήμο Ξάνθης, με τον ισχυρισμό ότι ανήκει στο Δήμο Μύκης, όπου επίσης δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ!!!
-Και μάλιστα αυτός που τον είχε «ξεσκεπάσει» τότε στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, ήταν ο… Δημήτρης Μπένης!
……
*Κι όμως… Τίποτα από αυτά δεν τους «άγγιξε»! ΟΜΟΦΩΝΑ συμπολίτευση και αντιπολίτευση τον έκαναν… Πρόεδρο της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!

ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ κ.ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΕ;
Απίστευτο. Ομόφωνα Πρόεδρος ο… Απόστολος  Αγκόρτσας της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ξάνθης!
Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκαν τα μέλη της νέας σύνθεσης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης  Δήμου Ξάνθης ως εξής:
Ορίζει μέλη τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας Αγκόρτσα Απόστολο, Χατζηευφραιμίδη Ιορδάνη, Μποζ Ραμαδάν, Λομβαρδέα Μιχαήλ με αντίστοιχους αναπληρωτές τους δημοτικούς συμβούλους Παρτσαλίδου Δέσποινα, Γκιρτζίκη Αλεξία, Λύρατζη Πασχάλη, Παπαδόπουλο Κυριάκο
Ορίζει μέλη τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας: Καμαρίδη Ιπποκράτη και Τσαρεκτσή Τζενάν με αντίστοιχα αναπληρωματικά μέλη τους δημοτικούς συμβούλους Βασιλούδη Ηλία και Τσεγγελίδη Ιωάννη.
Ορίζει μέλος ως εκπρόσωπο των ξενοδόχων την κ. Στυλιανίδου Άννα με αναπληρωματικό μέλος την κ. Καλλίδου Αριστέα
Ορίζει μέλος ως εκπρόσωπο του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων την κ. Ευαγγελία Καραμπατζάκη με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Δημήτρη Δολιανίτη.
Ορίζει μέλος ως δημότη με εμπειρία σε θέματα τουρισμού την κ. Στάντζιου Ευτέρπη με αναπληρωματικό μέλος την κ. Ψωμά Ελένη.
Ορίζει Πρόεδρο της Επιτροπής τον δημοτικό σύμβουλο Αγκόρτσα Απόστολο!!!
(Σ.Σ. Καλά όλα αυτά, αλλά θα μας πουν ο Δήμαρχος Ξάνθης αλλά οι δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, τι γίνεται με τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ στην ξενοδοχειακή μονάδα του συγκεκριμένου κυρίου την Αγριανή; Εμ βρίσκεται δηλαδή σα δικαστήρια με τον Δήμο Ξάνθης γιατί ΔΕΝ πληρώνει,, εμ τον έκαναν και ομόφωνα Πρόεδρο;;; ).
ΙΒΑΝικότερη του… Σαββίδη η Νομαρχιακή 
του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τη ΣΕΚΑΠ!
Με ανάρτηση στο facebook η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σχολιάζει καυστικά την κριτική της ΝΟΔΕ για αδιαφορία των τριών κυβερνητικών βουλευτών στο πρόβλημα με τους αγριόχοιρους στην παρανέστια περιοχή του Νέστου, παραπέμποντάς τους στη… ΣΕΚΑΠ!!!
Ιδού τι αναφέρει η ανάρτηση:
«Αφήνουμε το «κυνήγι των χοίρων» στη ΝΟΔΕ Ξάνθης και στο βουλευτή επικρατείας τους.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αγωνίζονται για την κοινωνία και τα προβλήματά της, σώζοντας 200 θέσεις εργασίας στη ΣΕΚΑΠ.
Μάθαμε τώρα τη θέση της ΝΟΔΕ για τα αγριογούρουνα!!!
Να μαθαίναμε και τη θέση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ για τους εργαζόμενους της ΣΕΚΑΠ…»
-Να μαθαίναμε και ποιος «συνέταξε» την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που χαρακτήριζε… λήσταρχο τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και ποιος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή να πληρώσει όλα τα χρέη του ο Ιβάν!!!
(σ.σ.  Θού κύριε Φυλακή τω στόματί μου…).
Συμμετοχή του Περιφερειάρχη ΑΜΘ σε σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τους Περιφερειάρχες της χώρας για το Εθνικό Σχέδιο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης
Σε σύσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους 13 Περιφερειάρχες της χώρας στο Μέγαρο Μαξίμου για το Εθνικό Σχέδιο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.
Στη σύσκεψη τέθηκε το πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθεί η συζήτηση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες και παραγωγικές δυνατότητες κάθε περιοχής. Για αυτόν τον λόγο θα διοργανωθούν, το επόμενο διάστημα, 13 περιφερειακά συνέδρια.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αλέξη Χαρίτση και τον Υφυπουργό Στέργιο Πιτσιόρλα.

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »