07 Μαΐου

Έξαλλος ο Βαρουφάκης με το «τάπωμα» που του έκανε η Ξανθιώτισσα δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 Δώρα Αυγέρη!

07 Μαΐου
...«ε, όχι....δεν ζούμε στην ίδια χώρα, εσείς πηγαινοέρχεστε»! Είπε με χιούμορ η Δώρα στον Βαρουφάκη και τον...τρέλανε!
Έξαλλος έγινε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με την Ξανθιώτισσα δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 Δώρα Αυγέρη που διακρίνεται το ήθος και την ποιότητα των εκπομπών της, αλλά και την αγωνιστικότητά τους, αφού επί τόσα χρόνια ποτέ δεν «κώλωσε» σε» απέναντι στην εξουσία και στους «γιαλατζί» αριστερούς με τις υψηλές περιουσίες…
Η δημοσιογράφος αντέδρασε σε μια αποστροφή του λόγου του πρώην υπουργού, ο οποίος είπε «στην ίδια χώρα ζούμε...», τονίζοντας πως «δεν ζούμε στην ίδια χώρα, εσείς πηγαινοέρχεστε» και «βγάζοντας» τον κ. Βαρουφάκη από τα ρούχα του.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο και σε έντονο τόνο τής είπε: «Ο λόγος που βρίσκεστε εδώ αυτήν τη στιγμή είναι ότι το 2013 ήμασταν εδώ με τον Αλέξη Τσίπρα μαζί και παλεύαμε για να ανοίξει αυτό το στούντιο. Γι' αυτό να είστε λίγο πιο προσεκτική στους χαρακτηρισμούς. Κρατήστε λίγο τα προσχήματα τουλάχιστον, γιατί σε αυτό το στούντιο δεν θα βρισκόσασταν, αν δεν υπήρχε εκείνος ο αγώνας».
Φυσικά η Δώρα του απάντησε δεόντως από το fb με δηκτικό σχόλιο, γιατί δεν θα ανέχονται όλοι τον «κολλητό»¨του ΓΑΠ κύριο Βαρουφάκη να μας την «λέει» κι από πάνω….ως σωτήρας της χώρας και της ΕΡΤ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »