*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! 30 χρόνια μαζί...δυο και τρεις γενιές μεγάλωσαν μαζί του!

04 Μαΐου
*Το Σάββατο 13 Μαΐου ανοίγει τις πόρτες του το My Club για να μας υποδεχθεί όλους να γιορτάσουμε την έλευση του φετινού καλοκαιριού και παράλληλα γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας του, πρώτα ως «EDEM» και μετέπειτα ως «My Club»!
-Ιδού και η πρόσκλησή του:
«Από ΕΔΕΜ σε MY CLUB ένα ταξίδι 30 χρόνων γεμάτο "χρυσές" αναμνήσεις!
30 χρόνια, 2 ολόκληρες γενιές!
Από την εποχή του βινυλίου στην εποχή της ηλεκτρονική μουσικής!
Από τα στυλάτα Cocktails B52 & Tequila Sunrise στα ατελείωτα σφηνάκια & υποβρύχια !
Αλλάξανε πολλά σε αυτά τα 30 χρόνια εκτός από την αγάπη σας & το κέφι σας!
Γιατί το ΕΔΕΜ-MyClub είστε ΕΣΕΙΣ!
Σάββατο 13 Μαΐου ξεκινάμε παρέα την αρχή ενός ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ καλοκαιριού!
Info & RZV: 25410-73536
My Club - 3o χλμ. Ξάνθης – Καβάλας»
-Πως πέρασαν 30 χρόνια γεμάτα αναμνήσεις και ευχάριστες στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς!
……
*Δεν έχει αφήσει αγώνα για… αγώνα του Ολυμπιακού που να μην έχει παρακολουθήσει ο «δαιμόνιος» Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας, Μάκης Αρίφογλου, από τη στιγμή που μετακόμισε μόνιμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο Λαύριο!
-Έτσι, το βράδυ της περασμένης Τρίτης βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα να αγωνίζεται με την Εφές και να προκρίνεται στο Final 4 της Euroleague!
…….
*Αποκλειστικό!!!
Την άλλη Τετάρτη 10 Μαΐου κυκλοφορεί και επίσημα πλέον το νέο τραγούδι του Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργου Κουμουλίδη με τίτλο «Το καλοκαίρι μου είσαι εσύ» στο οποίο στίχους αλλά και μουσική έγραψε ο κουμπάρος του, Αντώνης Χειμωνίδης!
-Το videoclip που αναμένεται να «αναρτηθεί» στο YOUTUBE είναι σε HD ανάλυση ενώ θα υπάρχουν και οι… στίχοι ώστε να το μάθουμε απ’ έξω και να το κάνουμε το σουξέ του φετινού καλοκαιριού!
-Σε αναμονή λοιπόν!
……
*Όπως σωστά διαπιστώσαμε, στέκι αθλητικών παραγόντων αλλά και ποδοσφαιριστών έχει γίνει πλέον το νέο καφέ «Raycarpo» της Ράνιας Μάρκου στην οδό Μιχαήλ Καραολή, αφού σε καθημερινή βάση σχεδόν όλος ο… «αθλητόκοσμος» του νομού μας απολαμβάνει στον υπέροχο χώρο του τον καφέ του!
-Πρόσφατα μάλιστα το «Raycarpo» επισκέφθηκε και μια παρέα πρώην αλλά και νυν παραγόντων της ΠΑΕ Ξάνθη, οι Νίκος Τσιτσέλης, Άρης Πιαλόγλου, Γιώργος Μπερμπέρογλου και Νίκος Επιτρόπου που φωτογραφήθηκαν μαζί με τη Ράνια!
……
*Το Raycarpo όμως επέλεξαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Βέροιας για να πιούν τον καφέ τους την Κυριακή το απόγευμα πριν τον αγώνα τους στα Πηγάδια με την Ξάνθη!
-Μπορεί να παρήγγειλαν στη Ράνια καπουτσίνο, αλλά αν γνώριζαν από πριν το αποτέλεσμα του αγώνα θα έπιναν τον… καφέ της… «παρηγοριάς»!!!
……
*Και τέλος, ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαγικού Ξάνθης διοργανώνει το Σάββατο 20 Μαΐου στις 20.30 τα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2017» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου με σκοπό να τιμήσει την εορτή της εκκλησίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του χωριού και σας καλεί σε ένα μοναδικό μουσικό γλέντι με πολύ κέφι, χορό και πλούσιο φαγητό.
-Μαντέψτε όμως ποιοι θα είναι οι… αστέρες της βραδιάς…
-Οι τρομεροί «Ντιριντάχτα», Φίλιππος Δομνίδης, Ανδρέας Μυγδαλάς και Γιάννης Γαβριηλίδης, αυτή τη φορά χωρίς τον Αντώνη Χειμωνίδη!

-Μαζί τους στο ποντιακό πρόγραμμα οι Στέφανος Κωνσταντινίδης & Δημήτρης Κυριακίδης!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »