*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! 11 Μαϊου έχει εγκαίνια το νέο καφέ «Raycarpo» της μαγικής Ράνιας Μάρκου, .

06 Μαΐου
*Το δημοφιλές, πλέον, νέο καφέ «Raycarpo» της απαστράπτουσας Ράνιας Μάρκου, που άνοιξε πρόσφατα στην οδό Μιχαήλ Καραολή 58-60, την Πέμπτη 11 Μαΐου και ώρα 19:00 πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνιά του και καλεί όλους τους Ξανθιώτες (αθλητικούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές αθλητικογράφους και μη) να το τιμήσουν με την παρουσία τους!
-Τα τηλέφωνα του «Raycarpo» είναι: 25410 64446 και 6970 275489.
-Καλές δουλειές Ράνια!
*Το πρώτο τους (θαλασσινό) μπάνιο στο Πόρτο Μόλο της παραλίας Αβδήρων, έκαναν την περασμένη Πέμπτη τα τρία αστέρια του Ελληνάδικου «ΚΥΤΤΑΡΟ», η DJ TZO STAV, η βοηθός της Θωμαή αλλά και η μπαργούμαν η γνωστή και εκρηκτική Εμμανουέλα!
-Ιδού και τα τρία κορίτσια του Ελληνάδικου με τα γυαλιά ηλίου σε μια αποκλειστική selfie, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν βουτήξουν στη Θάλασσα!
……
*Εντωμεταξύ, με γύψο στο χέρι εμφανίστηκε την περασμένη Τρίτη στη βραδιά κρασιού στο ΚΥΤΤΑΡΟ το άλλο αστέρι του Ελληνάδικου η Αναστασία και η «δαιμόνια» ΤΖΟ έβγαλε την φωτογραφία που αναδημοσιεύω σήμερα στη στήλη μαζί της αλλά και την Θωμαή και την Εμμανουέλα για να την «ποστάρει» ευθύς αμέσως στο Facebook, ώστε η τραυματισθείσα να εισπράξει πολλές ευχές από φίλους και θαυμαστές της για ταχεία ανάρρωση!
-Περαστικά Αναστασία!
……
*Και εκεί που αναρωτιόμουν που εξαφανίστηκε ο γνωστός Ξανθιώτης μάνατζερ καλλιτεχνών και «μοντέλο», Μουφίτ Ραμαντάνογλου, γνωστός πλέον στον καλλιτεχνικό χώρο και ως «Rmd», τον εντόπισα την Τετάρτη το μεσημέρι με την σύζυγό του Αϊσε σε γνωστό καφέ μπάρ της Θεσσαλονίκης!
-Το ζεύγος (εμφανώς με ανανεωμένο look και οι δυο τους), βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα όχι μόνο για… καφέ, αλλά και για επαγγελματικές υποχρεώσεις του… «Rmd»!
……
*Γενέθλια είχε την Πέμπτη 4 Απριλίου η δημοφιλής και ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, Ελπίδα Γεωργίου και τα γιόρτασε με μια υπέροχη τούρτα παρέα με φίλους και θαυμαστές της!
-Δεν έμαθα όμως αν γιόρτασε στο Κυβερνείο ή κάπου αλλού, αλλά σίγουρα θα τραγούδησε «ακαπέλα» για το χατίρι αυτών που την τίμησαν με την παρουσία τους!!!
-Χρόνια πολλά και από τη στήλη!
……
*Στην παραλία Μυρωδάτου παρέα με τον υπέροχο σκύλο του, περνάει τον ελεύθερο χρόνο του ο «βετεράνος» DJ και φίλος μου Βασίλης Μπουζούρης!
-Η αγάπη του Βασίλη για τη θάλασσα και το ψάρεμα είναι γνωστή και γι’ αυτό λοιπόν σε κάθε ευκαιρία επιλέγει την παραλία του Μυρωδάτου για να χαλαρώσει και να «βολτάρει» με τον αγαπημένο του σκύλο!
……
*Και μη ξεχάσετε…. σήμερα Σάββατο 6 Μαΐου ο μοναδικός, ο ερωτικός λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Κοντολάζος, έρχεται για μια μοναδική και μαγική βραδιά στο CITY Live!
-Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε όλοι, ενώ το πρόγραμμα του City θα πλαισιώσει και το «στάναρ» καλλιτεχνικό του σχήμα υπό την διεύθυνση της ορχήστρας του φοβερού μαέστρου Μάριου Κιοσσέ!
-Τιμή ποτού 10 ευρώ!

-Ρεζερβέ: 6937 180069!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »