01 Μαΐου

Δεν είστε μόνα! Το δημοτικό σχολείοιυ Ευμοίρου και το 1ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Ξάνθης, στο καταφύγειο αδέσποτων ζώων στη Φελώνη! (φώτο)

01 Μαΐου

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 οι μαθητές των Α΄ & Β΄ τάξεων του Δ.Σχ. Ευμοίρου Ξάνθης και ομάδα  μαθητών  του  1ου Ειδικού    Δ.Σχ.  Ξάνθης  επισκέφτηκαν  το  Καταφύγιο  Αδέσποτων Ζώων στη Φελώνη Ξάνθης , στο πλαίσιο του προγράμματος   Συνεκπαίδευσης «Αγαπώ   τα Αδέσποτα» που εκπονούν.
Εκεί προέβησαν  σε μία συμβολική κίνηση ευαισθητοποίησης-ενεργοποίησης της τοπικής κοινότητας,   προμηθεύοντας   το καταφύγιο με κτηνιατρικά φάρμακα και  προσφέροντας «λιχουδιές» στους   τετράποδους φίλους.   Τα χρήματα για την αγορά των παραπάνω τα συγκέντρωσαν, (χάρη και στη θετική ανταπόκριση των κατοίκων του Ευμοίρου), στα κάλαντα των Χριστουγέννων που έψαλλαν, ειδικά για το λόγο αυτό.
Στις ανωτέρω δράσεις εκτός των μαθητών συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και ειδικό προσωπικό των σχολείων, καθώς και γονείς μαθητών του Δ.Σχ. Ευμοίρου.
(Σ.Σ. Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Σχολείου Νίκο Ευθυμιάδη και την Χρυσούλα  Τηλεβερίδου για το πολύ όμορφο και συγκινητικό ρεπορτάζ που μαζί με τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες των αδέσποτων, «κέντρισαν» βαθιά τη καρδιά μας…»A»)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »