*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! To Ammos beach bar ανήγει την Πρωτομαγιά στην παραλία του Μυρωδάτου

06 Απριλίου
*Πολλές αποκλειστικές ειδήσεις, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, έχω σήμερα στη στήλη και για να μη σας κρατάω σε αγωνία διαβάστε παρακάτω!...

……
*Ξεκινάω με ένα αποκλειστικό!!!
-Την Δευτέρα  Μαΐου (Πρωτομαγιά) κάνει πρεμιέρα για τη φετινή καλοκαιρινή σαιζόν το Beach Bar «ΑΜΜΟΣ» στην Παραλία του Μυρωδάτου!
-Ετοιμάστε από τώρα το μαγιό, τα… μπρατσάκια, το αντιηλιακό σας γιατί το καλοκαίρι… έρχεται!
.....
*Δεύτερο αποκλειστικό!!!
Μετά τη μεγάλη και αναμενόμενη επιτυχία που είχε την περασμένη Παρασκευή 31 Μαρτίου, το αξέχαστο και ανεπανάληπτο Live sto KYTTARO με τους… τρομερούς καλλιτέχνες John και Chris Bozidis και Andreas Darboukas, ο Τάκης Αλεξούδας τους ξανα-φέρνει στο Ελληνάδικο, την Παρασκευή 28 Απριλίου, όχι μόνο για να ξανα-προκαλέσουν… πανικό στη νυχτερινή διασκέδαση της Ξάνθης αλλά και για να παρουσιάσουν κατ’ αποκλειστικότητα το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Πάρε με αγκαλιά»!
-Λεπτομέρειες σύντομα!
-Εσείς πάντως για καλό και για κακό κλείστε από τώρα ρεζερβέ για να προλάβετε στο τηλέφωνο: 6946 758741!
……
*Ο Τάκης Αλεξούδας όχι μόνο δεν σταμάτησε να γυμνάζεται εντατικά για να κυκλοφορήσει… «κορμί» φέτος το καλοκαίρι στις παραλίες και να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του, αλλά παίρνει μαζί του στο γυμναστήριο για να τον επιτηρεί και τον DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ τον γνωστό Γιωργάκη Ψαθά!
-Όχι ότι ο Γιώργος χρειάζεται γυμναστική, αλλά συνοδεύει τον Τάκη για να μην παρεκλείνει από το πρόγραμμα της εκγύμνασής του!
……
*Εντωμεταξύ, άλλη μία Ελληνική βραδιά με τίτλο «Τα λέμε Ελληνικά», διοργανώνεται και σήμερα Πέμπτη στο ΚΥΤΤΑΡΟ με DJ την TZO STAV να επιλέγει τα πιο χορευτικά Ελληνικά τραγούδια για τη διασκέδαση όλων μας!
-Και μη ξεχνάτε… το δεύτερο ποτό σας είναι κερασμένο από το… μαγαζί!
-Σπεύσατε!
……
*Και μια καλοπροαίρετη παρατήρηση σε κάποιους συλλόγους…
-Έλεος βρε παιδιά πια… φτάσαμε στο ΠΑΣΧΑ και ακόμη κάποιοι σύλλογοι στην Ξάνθη κόβουν βασιλόπιτες μια μέρα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα…
-Τέσσερις μήνες και πλέον πέρασαν από την Πρωτοχρονιά και ακόμα πρωτοχρονιάτικες πίτες κόβουν…
……
*Ο γνωστός και αγαπητός πρώην DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ Κώστας Σπυριάδης, ο οποίος μετανάστευσε ως γνωστόν για επαγγελματικούς λόγους στην Ολλανδία, προσαρμόστηκε πολύ σύντομα στον Ολλανδικό τρόπο ζωής και συχνά πυκνά απολαμβάνει και Ελληνικό καφέ μαζί με τα πεθερικά του σε καφετέρια του Ρότερνταμ!
……
*Τέλος, την Τρίτη 18 Απριλίου στις 21.00  ο Epel και ο Troufone θα παρουσιάσουν τις 2 τελευταίες κυκλοφορίες τους «ΑΣΤΑΘΕΣ» & «ΟΣΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ» στο χώρο του «Lola» bar στην οδό Χασιρτζόγλου 7. Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκεται το «Φθείρομαι» και το «Fuked Up» (Bold / Btk / Bloody Hawk / Spave / 3pro). H είσοδος του live είναι 5 ευρώ. Θα μπορείτε να προμηθευτείτε νέα μπλουζάκια Fuked Up σε άσπρο και μωβ χρώμα στην τιμή των 10 ευρώ.
....
 (;) Ποιός επιχειρηματίες της "παραλίας" και μάλιστα πολύ δημοφιλής, ετοιμάζεται για οριστικό διαζύγιο με την σύζυγό του, μετά απο ένα υπέροχο γάμο μέχρι να ρθει η...συνήθεια και η ρουτίνα και να τον ανακαλύψει αυτή με...νεαρό αίσθημα στα πράσα;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »