*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Απριλίου

See Through Χέρι χέρι πάει ο Πρύτανης με τον..Ζαγναφέρη

04 Απριλίου
Υπό την ιδιότητα του εργολάβου, του συμφοιτητή (αν και τρία χρόνια μεγαλύτερος ο Σάκης…) ή του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ο Ζαγναφέρης στήριξε τον κ.Καραμπίνη;
                                 ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Είναι γνωστό ότι τα Μέσα, Πανελλήνια και  τοπικά, αντιμετωπίζουν κυριολεκτικά πρόβλημα επιβίωσης… Ήδη οι περισσότερες Περιφερειακές εφημερίδες έχουν κλείσει  και στη Ξάνθη αν δεν ήταν ο Χουσεϊν Καράνταη, το ίδιο θα συνέβαινε και με τα ραδιόφωνα…
……
*Την ίδια ώρα ωστόσο… 4ωρη στάση εργασίας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ με την Γενική συνέλευση των εργαζομένων να καταγγέλλει «μαϊμουνιές» της «προοδευτικής εργοδοσίας» του «ηθικού πλεονεκτήματος». Εργαζόμενη επί 10μηνο έχει λάβει έως τώρα δύο δόσεις των 400 ευρώ.
Μάλιστα καταγγέλλουν με αγανάκτηση την μεθόδευση της διοίκησης, η οποία έκανε μια παραπειστική σύμβαση 15 ημερών στις 17 Μαρτίου, προκειμένου να μπορεί να επικαλεστεί μαθητεία και λήξη σύμβασης στη συνέχεια!!
Και μιλάμε για ένα αριστερό ραδιόφωνο! 10 μήνες κρατάει στο ραδιόφωνο εργαζόμενη με 800 ευρώ!!!
……
*Αυτοί που μας βρίζουν λοιπόν, δεν ρωτάνε τους δικούς μας εργαζόμενους αν θα μένανε πάνω από μια βδομάδα στη δουλειά με αυτές τις συνθήκες…
Έτσι για την πλάκα τους.
……
*Ένα ακόμη πασχαλινό bazaar του παραρτήματος ατόμων με αναπηρία Ξάνθης ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο με απόλυτη επιτυχία!!!
«Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που στηρίξατε αυτή μας την προσπάθεια να είμαστε όλοι γεροί και του χρόνου!!!Καλό Πάσχα! !!!», αναφέρουν μέσα από τη στήλη και ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους στήριξαν ειδικά αυτό το bazaar Χίλια μπράβο… Και φυσικά μπράβο και στον Πρόεδρό τους  Σωτήρη Σωτηριάδη.
……
*Είμαστε στη διάθεση του Σάκη Καραμπίνη όποτε επιθυμεί να μιλήσουμε δημόσια και face to face
-Γιατί εμείς δεν τον φοβόμαστε! Του το είπαμε και του το ξαναλέμε…!

Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων
για την αγορά της Ξάνθης
Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην Ξάνθη για το Πάσχα γνωστοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος.
Αναλυτικά αυτό έχει ως εξής: 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 Απριλίου 2017 8.30-14.00 – 17.30-21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 09 Απριλίου 2017 11.00 – 15.00
Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 10 Απριλίου 2017 8.30-14.00 – 17.30-21.00
Μ. ΤΡΙΤΗ 11 Απριλίου 2017 8.30-14.00 – 17.30-21.00
Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 12 Απριλίου 2017 8.30-14.00 – 17.30-21.00
Μ. ΠΕΜΠΤΗ 13 Απριλίου 2017 8.30-14.00 – 17.30-21.00
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Απριλίου 2017 13.00-19.00
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15 Απριλίου 2017 8.30-15.00
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16 Απριλίου 2017 ΚΛΕΙΣΤΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 Απριλίου 2017 ΚΛΕΙΣΤΑ

81χρονη νεκρή  τη Κυριακή σε τροχαίο στη Λεύκη Ξάνθης
Την Κυριακή 2-4-2017 το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Εξοχής – Λεύκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός και επέβαινε 81χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο αγρό, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της 81χρονης και τον ελαφρύ τραυματισμό του 58χρονου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου λίγες ώρες αργότερα, η 81χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Τσουχτερά πρόστιμα μέσα στο Μάιο
για πάνω από 1.000.000 οδηγούς ανασφάλιστων ΙΧ!
Πασχαλιάτικο «δώρο» ετοιμάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε όσους ιδιοκτήτες οχημάτων δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας από το 2013 έως σήμερα.
Και αυτό καθώς μέσα στον Απρίλιο θα έχει ολοκληρωθεί η διασταύρωση των στοιχείων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων με τα αντίστοιχα δεδομένα συναρμόδιων υπηρεσιών που καλύπτουν την απόσυρση ή την καταστροφή οχημάτων.
Στη συνέχεια η Αρχή θα ασχοληθεί με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα.
Θα ξεκινήσει η αποστολή των ειδικών σημειωμάτων σε πάνω από 1.000.000 ιδιοκτήτες που δεν έχουν ασφαλίσει τα αυτοκίνητά τους.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», η ευρεία διασταύρωση δεδομένων, έχει διπλό στόχο:
Πρώτον, όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπιστούν να μην έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας για την περίοδο από το 2013 έως και το 2016 και τα οχήματά τους είναι εν ζωή θα πάρουν ραβασάκι με το σχετικό πρόστιμο, το οποίο, ως γνωστόν, διαμορφώνεται στο διπλάσιο των αναλογούντων τελών.
Δεύτερον, όσα οχήματα διαπιστωθεί ότι πλέον δεν βρίσκονται ανάμεσά μας θα διαγραφούν από τη βάση δεδομένων της ΓΓΠΣ.

Έφοδος εφοριακών στο μαγαζί που τραγουδάει ο Βέρτης
-Eπέβαλαν 48ωρο λουκέτο λόγω αποδείξεων
Εφοδο στις μεγάλες πίστες της Αθήνας ξεκίνησαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Χθες στις 2 μετά τα μεσάνυχτα πήγαν ως πελάτες σε νυχτερινό κέντρο στο Αιγάλεω στο οποίο τραγουδά ο Ν. Βέρτης.
Μέχρι τις 4 και μισή τσέκαραν την κίνηση του μαγαζιού (είσοδος, ταμεία, πωλήσεις λουλουδιών) καθώς στο κατάστημα επικρατούσε το αδιαχώρητο. Υπολογίζεται ότι περί τα 3.000 άτομα διασκέδαζαν στο κέντρο.
Αμέσως μετά ξεκίνησαν τους ελέγχους επί δύο ώρες διαπιστώνοντας ότι δεν είχαν κοπεί 32 αποδείξεις, συνολικής αξίας 6.500 ευρώ, κυρίως από λουλούδια.
Οι ελεγκτές επέβαλαν 48ωρο λουκέτο ενώ η εταιρεία πρέπει να προσκομίσει τα βιβλία της στην εφορία και θα ελεγχθεί και το συμβόλαιο του καλλιτέχνη με το μαγαζί.

Δημοσχάκης: Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέβαλε
τη Συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης για την εξαίρεση
του Έβρου και της Σαμοθράκης από την πρόσφατη έκτακτη ενίσχυση σε παραγωγούς γάλακτος
Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης με αφορμή τη σημερινή (31/03) αναβολή της Συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης που είχε καταθέσει στις 10 Φεβρουαρίου 2017 για την εξαίρεση του Έβρου και της Σαμοθράκης από την έκτακτη ενίσχυση σε παραγωγούς γάλακτος σε περιοχές που αντιμετωπίζουν αθρόες μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Με ευθύνη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης δεν συζητήθηκε σήμερα, (31/03/17) όπως είχε προγραμματιστεί, ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί τους παραγωγούς γάλακτος του Έβρου και της Σαμοθράκης. Ο Υπουργός με μια άδικη απόφασή του δεν συμπεριέλαβε τον Έβρο και τη Σαμοθράκη στην κατανομή έκτακτης ενίσχυσης σε παραγωγούς γάλακτος στις περιοχές που αντιμετωπίζουν αθρόες μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές.
Γι’ αυτό το λόγο κατέθεσα στις 10/02/17 Επίκαιρη Ερώτηση προκειμένου να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η εξαίρεση των γαλακτοπαραγωγών μας απ’ αυτό το μέτρο. Όπως μας πληροφόρησε το γραφείο του Υπουργού η Συζήτηση αναβλήθηκε λόγω απουσίας του στο εξωτερικό.

Απόντα τον Υπουργό αναπληρώνει στα καθήκοντά του ο Αναπλ. Υπουργός ή ο Υφυπουργός του. Ελπίζω να προγραμματιστεί άμεσα η σχετική Συζήτηση στην Ολομέλεια προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι». 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »