*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Απριλίου

See Through Καλορίζικα Στάμο Τριμίτζιο...! Τέτοια μεγάλα όνειρα, μόνο άνθρωποι σαν κι εσένα θα μπορούσαν να υλοποιήσουν...

28 Απριλίου
Ήρθαν τα πρώτα 200 κατσίκια της φάρμας Τριμίτζιου από την Ολλανδία! Καλορίζικα…!

ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Σε αργία σε 6 μήνες τέθηκε πλέον και με απόφαση Συμβουλίου της  Επικρατείας ο Δημήτρης Μπένης και το ερώτημα είναι…
-Τι θα γίνει από δω και πέρα… Θα αντικατασταθεί από αναπληρωματικό της παράταξής του; Ή θα περιμένει πλέον να περάσει το 6μηνο για να…επανέρθει δριμύτερος κατά του Δημάρχου Ξάνθης κι όχι του… εαυτού του που είναι βέβαια και ο μόνος υπεύθυνος της τιμωρίας του;
-Οι δικηγόροι πάντως τόσο του Δήμου όσο και του Δημήτρη Μπένη μελετάνε τα νέα δεδομένα και περιμένουνε…
……
*Υπενθυμίζω ότι χθες στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας ο Δημήτρης Μπένης απουσίαζε…
Και απουσίαζε βέβαια αυτήν τη φορά, όχι γιατί είχε κάπου δουλειά, αλλά γνωρίζοντας την απόφαση, δεν τόλμησε να ενημερώσει ούτε τον…αναπληρωματικό του!!
……
*Πάντως για να μην αγωνιάτε τζάμπα, παρών στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ήταν ο Μανώλης Φανουράκης… αλλά αυτήν τη φορά ήταν «σφίγγα»!
Δεν ήξερε, δεν γνώριζε… τσιμουδιά για την απουσία του Δημήτρη Μπένη!!!
……
*Έντονα σχολιάστηκε από τους παρισταμένους ότι στις χθεσινές δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη για την σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας εν όψει του καλοκαιριού και του κινδύνου των πυρκαγιών κλπ ο Κώστας Κανάτας κρατούσε τα μικρόφωνα τόσο του Κανάλι 6, όσο και του Xanthi channel!
-Τα… βρήκατε; Με ρώτησε μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας με ειρωνικό ύφος;
-Δεν χάσαμε κάτι για να τα… βρούμε! Του απάντησα και τον παρέπεμψα στον…Γ. Σιδηρόπουλο!
Βρε με τι ασχολείται ο κόσμος… Ακόμη και ποιος κρατάει τα μικρόφωνα… τίνος!
(σ.σ. Διαίρει δηλαδή και… βασίλευε! Αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει ορισμένους πολιτικούς που αξίζουν μόνο για φτύσιμο… κανένα άλλο σχόλιο!).
……….
Η   ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  Ν.   ΞΑΝΘΗΣ   του   Π.Α.ΜΕ.   διοργανώνει   εκδήλωση   μπροστά στον εορτασμό   της 1ης  Μάη   την  Κυριακή   30Απρίλη στις   7μμ   στο  Εργατικό   κέντρο Ξάνθης, όπου θα υπάρξει  Μουσικο-αφηγηματικό αφιέρωμα για την Πρωτομαγιά και θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από συνδικαλιστές από την Ελλάδα και την Τουρκία.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής του ΔΠΘ: «Το πανεπιστήμιο
του μέλλοντος: Προκλήσεις και προοπτικές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση»
Από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής του ΔΠΘ, πήραμε το παρακάτω δελτίο τύπου:
Η παράταξή μας διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 6μ.μ. στο Αμφιθέατρο Τελετών της Νομικής Σχολής ΔΠΘ με θέμα: «Το πανεπιστήμιο του μέλλοντος: προκλήσεις και προοπτικές στην Τριτοβάθμια εκπαίδευσης» Η εκδήλωση χωρίζεται σε πέντε θεματικές ενότητες, οι οποίες συνδέονται άρρηκτα με το Πανεπιστήμιο του μέλλοντος: για το ζήτημα της σύνδεσης των πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας θα τοποθετηθεί μέσω βίντεο ο κύριος Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος ΝΔ και βουλευτής Β’ Αθηνών, για το θεσμό της αξιολόγησης ο κύριος Γιώργος Αμυράς, βουλευτής με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Β’ Αθηνών, για το θεσμό του ασύλου ο κύριος Αλκιβιάδης Δερβιτσιώτης, αναπληρωτής καθηγητής του τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Σχολής ΔΠΘ, για τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών ο κύριος Μιχαήλ Χρυσομάλλης, αναπληρωτής καθηγητής του τομέα Διεθνούς Δικαίου της Νομικής Σχολής ΔΠΘ και για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ο κύριος Στυλιανός-Ιωάννης Κουτνατζής, λέκτορας στον τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Σχολής ΔΠΘ. Την συζήτηση θα συντονίσει η κυρία Ειρήνη Τσακίρη, δημοσιογράφος του STAR Βορείου Ελλάδας. Για πρώτη φορά, η παράταξή μας ανοίγει έναν ευρύ διάλογο για το μέλλον της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε μια εποχή που οι εξελίξεις εντός των ελληνικών πανεπιστημίων μόνο δυσοίωνες προβλέψεις μπορούν να προκαλέσουν. Το πανεπιστήμιο που ονειρευόμαστε και μας αξίζει, δυστυχώς, απέχει πάρα πολύ από αυτό που βιώνουμε καθημερινά ως φοιτητές. Πιστεύουμε, όμως, ακράδαντα ότι η πρόοδος μπορεί να επέλθει μόνο μέσα από μια διαδικασία συναίνεσης και σύνθεσης μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας, των καθηγητών και της φοιτητικής κοινότητας. Για αυτό σας περιμένουμε όλες και όλους για ένα δημιουργικό διάλογο για ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα την επικαιρότητα.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ (19.00) 
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Συνεδριάζει την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00 το Επιμελητήριο Ξάνθης  σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡ. 1/2017
2.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ
3.ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
4.Α΄ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017
5.ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ «ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ»
6.ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ»
7.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκληθεί εκ νέου εντός της νόμιμης προθεσμία

ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 2 ΜΑΪΟΥ 
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
Πληροφορούμε τους πολίτες του Νομού Ξάνθης ότι από τις 2 Μαΐου 2017 λειτουργεί στο ΚΥ Αβδήρων Ξάνθης Ιατρείο διακοπής καπνίσματος κατόπιν ραντεβού τις εξής ώρες και ημέρες:
1. Κάθε Πέμπτη και ώρα 12-14.30, υπεύθυνη ιατρός κ. Ανδρέου Μάρθα, Δ/ντρια Γενικής Ιατρικής
2. Κάθε Τετάρτη και ώρα 12-14.30,  υπεύθυνος Ιατρός κ. Σιγανός Αγησίλαος, Επιμελ. Α΄ Γενικής Ιατρικής
Οι πολίτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις σύγχρονες μεθόδους διακοπής  καπνίσματος μπορούν να τηλεφωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΥ Αβδήρων: 2541355401 και 2541355400 και να κλείνουν ραντεβού για την ημέρα και ώρα που θέλουν.
Η υπεύθυνη  συντονίστρια Επιστημ. Λειτουργίας του
 ΠΕΔΥ-Κέντρου Υγείας Αβδήρων
ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΡΘΑ

Η ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ
Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης συγχαίρει τη Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, για τη μεγάλη νίκη και την πρώτη θέση που έλαβε στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Ξάνθης στο 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Η σημαντική αύξηση των δυνάμεων της Δ.Α.Κ.Ε., πέρα από την επιτυχημένη συνδικαλιστική δράση των μελών της, αναδεικνύει την ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας για την ύπαρξη ενός σύγχρονου συνδικαλιστικού κινήματος ως παράγοντα δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και οικονομικής ανάπτυξης.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος               Ο  Γραμματέας
Κιατίπης Νικόλαος   Πατεράκης Μιχαήλ

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ 
από τους Ταξίαρχους Κοσμά Μόσχο και Λάζαρο Καμπουρίδη
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο πραγματοποίησαν ο Ταξίαρχος Κοσμάς Μόσχος με αφορμή τη μετακίνησή του στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα και ο Ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτησή του ως νέου Διοικητή της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Κομοτηνής.
Ο Περιφερειάρχης τους ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στην αποστολή τους.
Στην επίσκεψη παρών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Ζαγναφέρης.
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »