*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Απριλίου

See Through Οι "Αδέσποτοι Φίλοι", απόκτησαν στέγη...! Ιδού τα γραφεία τους.

20 Απριλίου
Γραφείο επί της οδού 40 Εκκλησιών 12 απέκτησε ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Ξάνθης, «ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΞΑΝΘΗΣ». Καλορίζικα…!
ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έντεκα φόλες και δύο νεκρά ζώα από δηλητηρίαση, μία αλεπού και ένα κυνηγόσκυλο, εντοπίστηκαν στη θέση Βρύση Γκαϊφύλλια, στην περιοχή Δραγάτη και ο Κυνηγητικός σύλλογος Ροδόπης (σ.σ. Μετά τον Κυνηγητικό σύλλογο Ξάνθης), ζητεί την σύλληψη των δραστών και την παραδειγματική τιμωρία τους, αφού μιλάμε και για…φόλες τελευταίου τύπου που επιβαρύνουν και το περιβάλλον και «φαρμακώνουν» στην ουσία ότι ζωντανό την «πατήσει» και τα δοκιμάσει… Ακόμη και πτηνά!
*Το σημερινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Μαχητή»στη σελίδα 15 μιλάει μόνο του για τις φόλες που βάζουν ορισμένα καθάρματα κι έχουν λάβει ήδη την μορφή επιδημίας…!
Ένα λέμε στα καθάρματα αυτά… Ένας να συλληφθεί, θα την πληρώσει και για τους υπόλοιπους!
……
*Μάλιστα δεν αποκλείεται οι Κυνηγητικοί σύλλογοι να επικηρύξουν και τους δράστες με χρηματικά ποσά… ώστε οι πολίτες να συμβάλουν να βρεθούν οι δολοφόνοι ώστε να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
……
*Η Διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης προσανατολίζεται να δώσει παράταση, μέχρι τις 5 Μαϊου, στους ασφαλισμένους που καλούνται να καταβάλλουν τις εισφορές Μαρτίου.
Η καταληκτική  ημερομηνία καταβολής των εισφορών είναι η 28η Απριλίου, όμως οι διοικούντες του ΕΦΚΑ εκτιμούν, ότι η παράταση θα βελτιώσει την εισπραξιμότητα του Υπερ-Ταμείου.
……
*Ξεκίνησε κανονικά την λειτουργία του ο Φιλοζωικός σύλλογος ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΦΙΛΟΙ στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 12, στο χώρο που τους παραχώρησε ο Θόδωρος Κοκκάλας… Ταμπέλα δεν υπάρχει προς το παρόν… αλλά στην είσοδο υπάρχει ήδη η σχετική ανακοίνωση για να τους βρίσκουν οι φιλόζωοι!
Φραγμό στα σχέδια της Digea έβαλε η ΕΕΤΤ
όσον αφορά την πρόθεσή της να υποβαθμίσει
το σήμα του Mega εξαιτίας οφειλής.
Όπως αποκαλύπτει η στήλη, με απόφασή της η Αρχή προχώρησε στη λήψη προσωρινή μέτρων σύμφωνα με το άρθρο 77 παρ. 6 του νόμου 4070/2012, ζητώντας από την Digea να απέχει από τον περιορισμό της ποιότητας σήματος του Mega. Πρόκειται για σημαντική απόφαση, που ακυρώνει τη φιλοδοξία των μετόχων της Digea να ρίξουν το σήμα του Mega, ώστε να σταματήσει η ροή των διαφημίσεων και να επέλθει το τέλος του καναλιού.
Μεταξύ άλλων, στην απόφαση της ΕΕΤΤ, που κοινοποιήθηκε στην Digea και στο Mega, αναφέρεται ότι δεν εξυπηρετούνται άμεσα τα συμφέροντα του παρόχου δικτύου με τη λήψη του μέτρου της υποβάθμισης σήματος. Κι αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο η Digea δεν διευκολύνεται στην ικανοποίηση των πληρωμών των οφειλομένων από την Τηλέτυπος.
Ακόμη η ΕΕΤΤ υπογραμμίζει πως αν η Digea προβεί στην υποβάθμιση του σήματος μέσα σε αυτές τις συνθήκες, η συμπεριφορά της θα είναι καταχρηστική και πέραν της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Και συμπληρώνει πως μπορεί να πετύχει τον σκοπό της με άλλα μέτρα, όπως με δικαστική επιδίωξη διαταγής πληρωμής κ.ά.
Αυτοκτόνησε 46χρονη Χρυσουπολίτισα
στο ύψος του Παλιού Νοσοκομείου Καβάλας
Άδοξο τέλος είχε την Τρίτη το μεσημέρι μια 46χρονη γυναίκα, κάτοικος Χρυσούπολης, η οποία περίπου στις 14.30 και στο ύψος του παλιού νοσοκομείου Καβάλας πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση στα βράχια. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, η 46χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ήταν διαζευγμένη και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και το 2005! Τότε, είχε κάνει απόπειρα να αυτοπυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο, ενώ είχε κι άλλα περιστατικά με αυτοτραυματισμούς. Τη γυναίκα εντόπισε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος είδε αφημένη την τσάντα της στην άκρη του δρόμου, είδε το σώμα της να κείτεται στα βράχια και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, που βρέθηκε αμέσως στο σημείο, όμως κατά την μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας η 46χρονη κατέληξε.
Η Άγκυρα απορρίπτει την έκκληση της ΕΕ
για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με το δημοψήφισμα
H τουρκική κυβέρνηση απέρριψε την Τρίτη την έκκληση την οποία απηύθυνε η Ευρωπαϊκή Ένωση για την διεξαγωγή μιας έρευνας με αντικείμενο τις παρατυπίες που καταγράφηκαν στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου, ζητώντας από τις Βρυξέλλες να σεβαστούν το αποτέλεσμα της κάλπης.
«Μια τέτοια αναπόδεικτη δήλωση εκ μέρους ενός εκπροσώπου τύπου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή» δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ και προέτρεψε την ΕΕ να σεβαστεί «τις δημοκρατικές διαδικασίες».
Νωρίτερα σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε καλέσει την Τουρκία να «ξεκινήσει μια διαφανή έρευνα» μετά την έκθεση της κοινής αποστολής των παρατηρητών της Οργάνωσης για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) και του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου επισημαίνεται ότι το δημοψήφισμα της Κυριακής διεξήχθη υπό άνισες συνθήκες και δεν πληροί τα δημοκρατικά κριτήρια.
«Προτρέπουμε όλους τους πρωταγωνιστές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και τις αρχές να ξεκινήσουν μια διαφανή έρευνα για τις φερόμενες παρατυπίες που διαπιστώθηκαν από τους διεθνείς παρατηρητές» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Ημέρα Ευεργετών – Δωρητών
και Εθελοντών του Γηροκομείου Ξάνθης
Η Οικογένεια του Γηροκομείου της καρδιάς μας, «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», με μεγάλη χαρά σας περιμένει την 23η Απριλίου 2017 ημέρα Κυριακή για Εκκλησιασμό και Αρτοκλασία υπέρ υγείας στην καθιερωμένη ετήσια ημέρα Ευεργετών – Δωρητών και Εθελοντών του Ιδρύματος. Καλούμε όλους τους Ευεργέτες και Δωρητές του Ιδρύματος καθώς επίσης και τους Εθελοντές του ραδιομαραθωνίου και τους Εκπροσώπους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που βοηθήσανε στον φετινό ραδιομαραθώνιο ΑΓΑΠΗΣ να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Πρόγραμμα
07:00-10:15 Εκκλησιασμός και Αρτοκλασία υπέρ Υγείας
10:15 Δεξίωση και ευχαριστίες στην κεντρική τραπεζαρία
11:00 Ξενάγηση στους ανακαινισμένους χώρους του ιδρύματος
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Παπαχρόνης
Ο Γενικός Γραμματέας
Χαλήλ Καράνταη
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ
Ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο «Αποστολή – Άνθρωπος» συμμετείχε στις 04/04/2017 για ενδέκατη  φορά στο πρόγραμμα: «ΕΜΒΟΛΙΑ-ΖΟΥΜΕ παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστάτευτα».
Στο πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Ξάνθης, συμμετείχαν παιδιά  ανασφάλιστων γονέων, χρονίως ανέργων, καθώς και παιδιά που ζουν στην Ξάνθη, χωρίς καμία ιατρική παρακολούθηση, τα οποία εμβολιάστηκαν με  πολυδύναμα εμβόλια που τα προστατεύουν από 89 ασθένειες.
Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί θερμά τους συνδημότες μας, καθώς και τον Πολιτιστικό σύλλογο Κατασκηνωτών Ξάνθης, που πρόσφερε δώρα και παιχνίδια στα παιδιά που εμβολιάστηκαν.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »