*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Απριλίου

See Through Σκοτώθηκε 28χρονος σε τροχαίο έξω απο τη Γενισέα Ξάνθης (φώτο)

13 Απριλίου
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Την πήραν "χαμπάρι" όλοι τον Ζαγναφέρη οτι του αρέσει να το "παίζει" σε πολλά ταμπλό και μόνο ο ίδιος....συνεχίζει και νομίζει οτι είναι εξυπνότερος των άλλων!
Να φανταστείτε οτι ο μεγάλος πολιτικός θα πήγαινε την Μεγάλη Πέμπτη στη δημοτική αγορά και ενημέρωσε μόνο τους νέους..."κολλητούς" του!
-Τι να του πούμε....στεναχωρεθήκαμε όλοι σφόδρα που χάσαμε τις δηλώσεις του μεγάλου πολιτικού μας για τις μέρες του Πάσχα! Δεν θα κάνουμε....Ανάσταση!
......
*Αλλάζω θέμα...Παρά την δύσκολα οικονομικά εποχή, καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά πήγε φέτος ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης 2017 το Γηροκομείου Ξάνθης που ξεκίνησε στις 9 το πρωί από το πλέον ιστορικό ραδιόφωνο της πόλης, τον Life 921 fm έως τις 4 το απόγευμα.
Ο τελικός απολογισμός ήταν 12.270 ευρώ, ποσόν που ωστόσο αναμένεται να ανέβει πολύ περισσότερο αφού υπάρχουν και οι κουμπαράδες που θα είναι εν ενεργεία μέχρι την Κυριακή 23/4/2017
……

*Οικοδέσποινα στο χθεσινό Μαραθώνιο ήταν η Ρένα Καραγιάννη Τσώλου με τον Πρόεδρο του Γηροκομείου Γιάννη Παπαχρόνη να σηκώνει το μεγάλο βάρος, ενώ συμμετείχαν και οι Τηλέμαχος Αρναούτογλου (Δημοτικό Ραδιόφωνο), Βαγγέλης Βασιλειάδης, Μαλαματένια Αλατζά (για λίγο στο τέλος) και Αλέξανδρος Παυλικιάνος.
Επίσης βοήθησαν στον συντονισμό και στελέχη του Γηροκομείου Ξάνθης όπως ο Σταμάτης Σταματιάδης, αλλά και του Ποδηλατικού συλλόγου «ΠΗΓΑΣΣΟΣ»
Και του χρόνου ακόμη καλύτερα.
……
*Θα είχε ενδιαφέρει να μας πει ο… «επαναστάτης» (;)  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης που με βάση τα πραγματικά γεγονότα, φέρεται και άγεται από συγκεκριμένα ΜΜΕ…
Που πρώτα σχολιάζουν τα ίδια κάτι –όπως συνέβη με την Αναπτυξιακή- και μετά το συγκεκριμένο θέμα το αναλαμβάνει με δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Γιαννακίδης!
Τυχαίο; Δεν νομίζω…
…….
*Και το κουιζ της ημέρας. Τι είναι αυτό που συνδέει τα φιλικά του ΜΜΕ με τον Πρύτανη του ΔΠΘ Σάκη Καραμπίνη; Το ερώτημα ισχύει και για τον κύριο Στάθη Γιαννακίδη…
.....
Σκοτώθηκες 26χρονος σε τροχαίο στη Γενισέα Ξάνθης.


Τραγικό θάνατο βρήκε 26χρονος οδηγός μηχανής από την Ποταμιά Ξάνθης που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στο 8ο χλμ Ξάνθης - Αβδήρων, τη Μεγάλη Πέμπτη.
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο έξω από τη Γενισέα όταν η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος οδηγός επιχείρησε προσπέραση και συγκρούστηκε με το αγροτικό Ι.Χ.  που έρχονταν απο την αντίθετη κατεύθυνση.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα. Τα δύο οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες, ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία με τον άτυχο οδηγό να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης προκειμένου να πιστοποιηθεί ο τραγικός θάνατός του. Για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση απο την Τροχαία Ξάνθης.
*Οι φωτογραφίες είναι του Χρήστου Ιωαννίδη στο fb
Επιστροφή πινακίδων, αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα
Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από σήμερα Πέμπτη 13 Απριλίου 2017, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες καθώς και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων),προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.
Η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και 12 Απριλίου 2017, για παραβάσεις που αφορούν παράνομες σταθμεύσεις.
Προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου.

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΩΦΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΕΩΝ ΤΗ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Η Ένωση Αθέων Ελλάδος με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της καθώς και σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε «Φανερό Δείπνο», καλώντας σε κρεωφαγία την Μεγάλη Παρασκευή. Μάλιστα προτίθεται να διοργανώσει αντίστοιχη εκδήλωση και στην πόλη της Ξάνθης, χωρίς όμως να δίνει δημόσια τα στοιχεία για το πού θα πραγματοποιηθεί αυτή. Είναι εύλογο για τον κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως πως μια τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί πρόκλησή όχι μόνο για τους πιστούς, αλλά και για το δημόσιο αίσθημα ευρύτερα. Μόλις που είναι ανάγκη να τονιστεί ότι όσοι στεγάσουν μια τέτοια εκδήλωση αποκόπτουν στην πράξη τον εαυτό τους από την Εκκλησία, εφ’ όσον είναι χριστιανοί ενώ, αν δεν πιστεύουν περιφρονούν καταφανώς τη θρησκεία των συμπολιτών τους.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Έρχεται τροπολογία για να «χαριστεί»
το πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη
Τροπολογία που θα επιλύσει το ζήτημα που έχει προκύψει με το πρόστιμο-μαμούθ που επιβλήθηκε στη ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη ,για τελωνειακές παραβάσεις αρκετά χρόνια πριν εξαγοράσει την εταιρεία, έρχεται από την κυβέρνηση.
Κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος με παρέμβασή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97,8 προανήγγειλε την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας τις επόμενες ημέρες.
Το ίδιο στέλεχος αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση είχε έτοιμη τροπολογία που θα έδινε δίκαιη λύση στο πρόβλημα την οποία επρόκειτο να καταθέσει αλλά την απέσυρε λόγω αντιδράσεων από την πλευρά της αντιπολίτευσης.
Η τροπολογία δεν αποκλείεται να λειτουργήσει ως "πιλότος" και για ανάλογες περιπτώσεις εταιριών που έχουν επενδύσει ή πρόκειται να επενδύσουν στη χώρα μας και ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ανάλογα προβλήματα ώστε να υπάρξει ένα θετικό κλίμα στην αγορά.
Η υπόθεση αφορά σε τελωνειακές παραβάσεις σε εξαγωγές που έγιναν το 2008. Όπως είναι προφανές η εταιρεία όχι μόνο δεν ανήκε στον Ιβάν Σαββίδη το 2008 αλλά ήταν υπό τον έλεγχο της τότε… ΑΤΕ. Το αστρονομικό ποσό των 38,2 εκατ. ευρώ προκύπτει από πρόσθετους φόρους, τέλη και προσαυξήσεις.
Να επισημανθεί πως από το 2013 η συνολική επένδυση Σαββίδη για την ανάπτυξη της επιχείρησης ανήλθε στα 35 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανόμενης και της επένδυσης του νέου εξοπλισμού, που κόστισε περίπου 4,2 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο, το ύψος του προστίμου ξεπερνά τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας με αποτέλεσμα μία επένδυση στη Βόρεια Ελλάδα και οι θέσεις εργασίας να βρίσκονται σε κίνδυνο.
ΠΗΓΗ: enikonomia.gr.

Τι ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας για το Survivor
Προβληματισμένος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός
«Πάθος» με το Survivor έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με όσα γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στην Ελευθερία του Τύπου.
Όπως γράφει η εφημερίδα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί το reality, αλλά ασχολείται με αυτό και μάλιστα εμφανίζεται προβληματισμένος.
Σύμφωνα με όσα είπε στον δημοσιογράφο πηγή του στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός είναι... προβληματισμένος για την «αλλοτρίωση της ελληνικής κοινωνίας».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή στο τραπέζι και στις συζητήσεις με τον Νίκο Παππά έχει πέσει η σκέψη μεταφοράς του τηλεπαιχνιδιού μετά τα μεσάνυχτα. Φέρεται να ζήτησε από το Νίκο Παππά αν δεν μπορεί να απαγορευτεί η προβολή του παιχνιδιού, να πάει αργά η προβολή του.

Νέα δημοσκόπηση της εταιρίας ANAR για το δημοψήφισμα στην Τουρκία: 52% ΝΑΙ και 48% ΟΧΙ
Η εταιρία ANAR που είναι γνωστή για τις έρευνες που κάνει για το ΑΚΡ, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που έκανε σχετικά με το δημοψήφισμα.
Ο Ιμπραήμ Ουσλού - Γενικός Διευθυντής της ANAR μιλώντας στον Χιλμί Χατζάλογλου της Φωνής της Αμερικής, είπε πως η δημοσκόπηση έγινε στο διάστημα από 5 έως 10 Απριλίου σ 26 νομούς, μετείχαν 4.189 άτομα και το ποσοστό λάθους είναι 1,51%.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση αυτή, το 52% των πολιτών θα ψηφίσουν ΝΑΙ και το 48% ΟΧΙ.
Η εταιρία πιστεύει πως με την συμμετοχή αυτών που ψηφίζουν στο εξωτερικό, οι ψήφοι του ΝΑΙ, θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο.
Πηγή: Diken 11/4/2017
Σχ: Όταν εταιρία που «είναι κοντά» στο ΑΚΡ βγάζει τέτοιες δημοσκοπήσεις, τότε μάλλον δεν είναι καλοί οι οιωνοί για τον Ταγίπ.
«tourkikanea.gr»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »