*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Απριλίου

See Through Στη Ξάνθη τη Κυριακή 23 Απριλίου και ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης

21 Απριλίου
 
Θα τον πάει για…φραπέ ο Ανέστης Αντωνιάδης! (σ.σ. Να την σπάσουν και στον....Δ. Καμμένο;)
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Από τον σύλλογο ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΞΑΝΘΗΣ πήραμε στο «Μαχητή» και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:
κ. Παπαδόπουλε,
Είδαμε τις δημοσιεύσεις για το σύλλογό μας και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας τιμάτε, μας στηρίζετε και λέτε τόσο καλά λόγια για μας. Όπως ξέρετε είμαστε καινούριος σύλλογος και είμαστε άπειροι στο να διαχειριστούμε την επικοινωνία μας με τα μέσα και να διαφημίσουμε το σύλλογό μας (φαντάζομαι το έχετε καταλάβει και εσείς ως έμπειρος δημοσιογράφος).
Ωστόσο κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζώα. Θέλουμε να είστε στο πλευρό μας όσο πιο πολύ μπορείτε.
Με εκτίμηση
Η γραμματέας του Δ.Σ.
του σωματείου
Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης
Μαϊδανόγλου Μαριάννα
….
*Μια μικρή απάντηση.
1.Ήδη το δύσκολο έργο σας στη περιοχή μας είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι κι εσείς έχετε εκτιμήσει.
2.Εμείς ως εφημερίδα στηρίξαμε και στηρίζουμε τις δράσεις όλων των φιλοζωϊκών συλλόγων, διότι ευτυχώς υπάρχουν κι αυτοί, άλλως ποιος ξέρει τι «μεταχείριση» θα επιφύλασσαν ορισμένα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ στα ατυχή τετράποδα.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο, η εφημερίδα μας ευχαρίστως θα δημοσίευε δωρεάν μια μακέτα του συλλόγου σας με τηλέφωνο, email κλπ, ώστε οι πολίτες να σας βρίσκουν πιο εύκολα και να επικοινωνούν μαζί σα, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο σας. Καλές αντοχές.
«Μ»
…..
*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρωδάτου «οι Απίθανοι», ενόψει του εορτασμού του πολιούχου του χωριού μας, Αγίου Γεωργίου, και στο πλαίσιο των θρησκευτικών και άλλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, προσκαλεί όλους τους πολίτες στην περιφορά της Ιεράς Εικόνας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Μυρωδάτο στις 22-04-2017 και ωρα 18:30.
……
Υπουργική απόφαση με την οποία καθορίζεται η εφετινή Πρωτομαγιά ως «υποχρεωτική αργία» υπέγραψε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.
Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, ορίζεται η 1η Μαΐου 2017 «ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για όλα τα καταστήματα, τις βιομηχανίες, βιοτεχνικές επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες γενικά, οι οποίες αργούν κατά τις Κυριακές».

ΤΑΦΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΡΩΜΝΗ ΔΡΑΜΑΣ
Μνημονεύουμε  τους νεκρούς μας!
Οι σύλλογοι «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ» και ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΑΚΡΙΤΕΣ Ν. ΚΡΩΜΝΗΣ»» αναβιώνουν και φέτος το Ταφικό Εθιμο, του οποίου οι ρίζες βρίσκονται στα βάθη της ποντιακής ιστορίας και παράδοσης.
Σας προσκαλούμε στην τελετή αναβίωσης που θα γίνει την Κυριακή του Θωμά 23 Απριλίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ.  στο Νεκροταφείο της  Νέας Κρώμνης  (Πίσω από το πάρκο των Κομνηνών)
Με τιμή
Τα Δ.Σ. των Συλλόγων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κάθετο άξονα Κομοτηνής – Ελληνοβουλγαρικών Συνόρων (Α – 23)
Για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και την αποφυγή της ταλαιπωρίας του κοινού, την Τρίτη 25-4-2017 και κατά τις ώρες 08.00 έως 13.00, λόγω πραγματοποίησης άσκησης ετοιμότητας στη σήραγγα Νυμφαίας του κάθετου άξονα Κομοτηνής – Ελληνοβουλγαρικών Συνόρων (Α – 23) της Εγνατίας Οδού, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε τμήμα της εν λόγω οδού και συγκεκριμένα από τον κόμβο Κάλχα έως τον κόμβο Νυμφαίας.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου (Νυμφαία – Πάνδροσος – Κάλχας).  

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017, (19.00) Η ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ
Προς τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης
Σας καλούμε να συμμετάσχετε, σύμφωνα με τα άρθρα 18, 19, 20 και 21 του Καταστατικού, στην Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας η οποία ορίσθηκε για την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, ώρα 19.00 και σε περίπτωση μη απαρτίας (το βέβαιο)
την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, ώρα 19.00 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Συλλόγου, πάροδος Θερμοπυλών 8, 2ος όροφος. με θέματα:
1. Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ. 2016
2. Οικονομικός απολογισμός 2016
3. Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής
4. Έγκριση πεπραγμένων οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού
5. Προτάσεις
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                            Ο Γ. Γραμματέας
Ρωμανίδης Θεόδωρος             Χαραλαμπίδης Γεώργιος.

ΟΑΕΔ: ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 1,92% 
ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ
Μείωση της τάξης του 1,92% εμφάνισε τον Μάρτιο του 2017, ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων, καθώς σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του ΟΑΕΔ, διαμορφώθηκε σε 918.181 άτομα έναντι 936.110 ατόμων τον Φεβρουάριο του 2017.
Το ποσοστό των μακροχρόνια ανέργων (άνω των 12 μηνών) ανήλθε στο 55,16% και το ποσοστό των γυναικών στο 61,80%.
Την ίδια ώρα, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι, μη αναζητούντων εργασία, μειώθηκαν κατά 6,04% σε 150.112 άτομα, έναντι 159.756 ατόμων τον Φεβρουάριο, με το αντίστοιχο ποσοστό των μακροχρόνια ανέργων να διαμορφώνεται στο 22,19%.
Ως προς τους επιδοτούμενους ανέργους, ο αριθμός τους συρρικνώθηκε κατά 20,50% στα 141.426 άτομα, έναντι 178.105 ατόμων τον προηγούμενο μήνα.
Εξ αυτών, το 72,83% ήταν κοινοί και λοιπές κατηγορίες επιδοτούμενων και το 27,17% εποχικοί τουριστικών επαγγελμάτων.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου νέος πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ
Η Ε.Ι.Η.Ε.Α. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Συνήλθε σήμερα και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ι.Η.Ε.Α, τερματίζοντας μία πολύμηνη περίοδο αδράνειας της ιστορικής Ένωσης.
Η νέα διοίκηση της Ε.Ι.Η.Ε.Α. που θέτει σαν πρώτο στόχο τη διεύρυνση και την ισχυροποίηση της Ένωσης, προκειμένου να διαπραγματευτεί με την πολιτεία για τα μεγάλα ανοικτά προβλήματα του κλάδου απαρτίζεται από τους κ.κ.
-Πρόεδρος Νίκος Χατζηνικολάου
-Αντιπρόεδρος Σωτήρης Πουλόπουλος
-Γραμματέας Αλέξης Σκαναβής
-Ταμίας Ανδρέας Μιχαλόπουλος
-Μέλος Κώστας Γκαβούνας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »