*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Απριλίου

See Through Ενδιαφέρουσα ημερίδα στο ΕΒΕ Ξάνθης για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και τις 120 δόσεις

25 Απριλίου
Αρκετός κόσμος στη χθεσινή εκδήλωση-ημερίδα  του ΕΒΕ Ξάνθης για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για τα δάνεια και τις 120 δόσεις. Οι περισσότεροι πολίτες ωστόσο την είδαν από τη ζωντανή μετάδοσή της από το Xanthi channel.
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Τελικά ο μόνος βουλευτής από τους «3» του ΣΥΡΙΖΑ που δίνει το παρόν στις εκδηλώσεις και πηγαίνει κάπου όταν τον προσκαλούν είναι ο Γρηγόρης Στογιαννίδης.
-Ο Γρηγόρης τη Κυριακή στην εκδήλωση των Αρμενίων (σ.σ. Περιττό να γράφω γιατί ήταν απόντες οι άλλοι…), ο Γρηγόρης και χθες στην πράγματι σπουδαία εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο ΕΒΕ Ξάνθης (την μετέδωσε το Xanthi channel ζωντανά), για τα κόκκινα δάνεια και τις 120 δόσεις.
*Αυτό κι αν είναι. Ο γνωστός καθηγητής κ. Διονύσης Χιόνης κάνει το… μνημόσυνο των Μνημονίων
……
*Συγκεκριμένα μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο καθηγητής Οικονομικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κάνει το… μνημόσυνο των Μνημονίων, με αφορμή την επέτειο του διαγγέλματος του Γιώργου Παπανδρέου στο Καστελόριζο.
“Αισίως συμπληρώθηκαν 7 χρονια μνημόνια. Τι άλλαξε και έγιναν τόσες θυσίες ?
Αμφιβάλουν πλέον ακομα και αυτοί που έχτισαν πολιτικές σταδιοδρομίες πάνω στο success story των μνημονίων”.
……
*Περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη πραγματοποιεί από χθες Δευτέρα 24/4 ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.
Ο κύριος Ζαριανόπουλος επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 24/4, στις 11 π.μ. το Υδροηλεκτρικό Φράγμα «Θησαυρού» της ΔΕΗ στη Δράμα και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους. Στη συνέχεια, στις 8μ.μ. το βράδυ μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση στο Εράσμιο της Ξάνθης.
……
*Σήμερα Τρίτη 25/4, στις 11.30 π.μ. ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος θα επισκεφθεί τον ΑΗΣ της ΔΕΗ στην Κομοτηνή και θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους.
……
Όχι στα διόδια που προετοιμάζει στην Παράκαμψη Καβάλας η Εγνατία Οδός ΑΕ είπε με ομόφωνη της απόφαση η αρμόδια επιτροπή του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΑΜΘ.
Το θέμα  απασχόλησε  την Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΑΜΘ , στη συνεδρίαση της επιτροπής σαν εκπρόσωποι της Π.Ε. Καβάλας έλαβαν μέρος  οι Σωτήρης Παπαδόπουλος και Κατερίνα Γεροστεργίου.

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!
Σύσκεψη για την Πολιτική Προστασία την Πέμπτη 27/4 υπό την Προεδρία του Κώστα Ζαγναφέρη
Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 12:30, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη με θέμα: "Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο έτους 2017".
Η σύσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο των προληπτικών ενεργειών ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα από τους αρμόδιους Φορείς και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη μείωση του κινδύνου από δασικές πυρκαγιές στο Νομό Ξάνθης.
Από το Γραφείο Τύπου

Tραίνο παρέσυρε και σκότωσε 97χρονο στη περιοχή της Δράμας.
Την Κυριακή (23-4-2017) το απόγευμα, στο 190+200 Χ/Σ της σιδηροδρομικής γραμμής Αλεξανδρούπολης – Θεσσαλονίκης (ευρύτερη περιοχή Καλού Αγρού Δράμας), η επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 97χρονο ημεδαπό.
Ο θανών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑΣΟ ΚΙ ΟΥΤΕ… ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!
Μη τη «βασκάνουμε» την Υπουργό Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά, αφού πραγματοποιεί λέει… 3ήμερη επίσκεψη στη Θράκη και θα πάει, στις 26 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια χωρίς καμιά στάση στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη θα επισκεφθεί Καβάλα και Θάσο στο 2ήμερο 27 & 28/4/2017!
Μα κυρία Κουντουρά, είτε πάτε στους συγκεκριμένους κορυφαίους Τουριστικούς προορισμούς της Περιφέρειας, δηλαδή την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα και τη Θάσο, αυτοί είναι… «καταδικασμένοι» φέτος να έχουν την υψηλότερη επισκεψιμότητά τους και φουλ τουρισμό από την Ρωσία, τη Γερμανία, τη Βουλγαρία και φυσικά και την  Ελλάδα…
Με την Ξάνθη και τη Ροδόπη τι γίνεται! Οι δικοί μας Νομοί έχουν ανάγκη από περισσότεροι Τουριστική ανάπτυξη και ενίσχυση…
Και για να μας το αποδείξετε… αγνοείται και σνομπάρετε εν ψυχρώ το Νομό μας, υποσχόμενοι ότι θα ρθείτε τον Μάϊο…
-Ζήσε Μάη δηλαδή να φας… τριφύλλι που λέει κι ο λαός!

Στην εταιρεία «ΑΓΡΙΤΕΧ Α.Ε.» του ομίλου Ευθυμιάδη τμήμα του βεβαιωμένου γεωθερμικού πεδίου Νέας Κεσσάνης, Δήμου Αβδήρων, ΠΕ Ξάνθης.
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης / Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης και Φυσικών Πόρων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκπροσωπώντας το Δημόσιο, εκμισθώνει μετά από διαγωνιστική διαδικασία που έλαβε μέρος την 20η Δεκεμβρίου 2016 με την υποβολή δεσμευτικών επενδυτικών προτάσεων, στην εταιρεία «ΑΓΡΙΤΕΧ Α.Ε.» του ομίλου Ευθυμιάδη, το δικαίωμα διαχείρισης τμήματος του βεβαιωμένου γεωθερμικού πεδίου Νέας Κεσσάνης, Δήμου Αβδήρων, ΠΕ Ξάνθης, με την υπογραφή σύμβασης μίσθωσης την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 και ώρα 13:00, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης στο Τμήμα Διοικητικού Οικονομικού Ν. Ξάνθης Περγάμου 14, 3ος όροφος, παραπλεύρως της Πλατείας Ελευθερίας Ξάνθης.

ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!
Τα «καθάρματα» έριξαν φόλες και στο Δασικό Χωριό!
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΦΟΞ (Φιλοζωικό Όμιλο Ξάνθης) στο fb τα γνωστά καθάρματα ξαναχτύπησαν, ρίχνοντας φόλες σε μια περιοχή που τα αδέσποτα δεν ενοχλούν κανέναν εκτός από κάποιους κομπλεξικούς…
Μάλιστα στο σημείο που βρέθηκαν τα δηλητηριασμένα ζώα, κυρίως κυκλοφορούν άγρια ζώα ή κάποια σκυλάκια με τους ιδιοκτήτες τους.
Η ανακοίνωση του ΦΟΞ στο fb
Προσοχή!!

Μόλις ενημερωθήκαμε ότι έριξαν φόλα στο Δασικό Χωριό και συγκεκριμένα στον δρόμο από Λειβαδίτη προς τον Καταρράκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής βρέθηκαν νεκροί δύο αδέσποτοι σκύλοι της περιοχής που τους φρόντιζαν στο Δασικό Χωριό και ένα δεσποζόμενο από εκδρομείς που βρίσκονταν στην περιοχή. Επίσης, έχουν βρεθεί και κάποια άγρια ζώα νεκρά! Έχει κληθεί, ήδη, η Αστυνομία και αναζητεί τους δράστες!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »