*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Δεν έχει αφήσει μοναστήρι για μοναστήρι στο Άγιο Όροs..

12 Απριλίου
*Δεν έχει αφήσει μοναστήρι για μοναστήρι στο Άγιο Όρος που να μην έχει πάει τον τελευταίο καιρό ο φίλος μου, γνωστός μουσικός και τραγουδιστής, Δημήτρης Πετρόπουλος!
-Το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στην Ιερά Μονή Ιβηρωνος στο Άγιον Όρος
-Τώρα ειδικά που διανύουμε και τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο Δημήτρης το πήρε πιο σοβαρά το… θέμα και δεν αποκλείεται μέχρι το Πάσχα να επισκεφθεί και άλλα μοναστήρια!!
……
*Από DJ «την είδε» και Zorro, ο δημοφιλής Ξανθιώτης DJ Τόρης Παπαδήμας, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε γνωστό ράντζο με άλογα και δοκίμασε τις ικανότητές του και στην… ιππασία!
-Ιδού και η απόδειξη… η αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύω με τον Τόρη να ποζάρει πάνο στο άλογο ως Αντώνιο Μπαντέρας, έτοιμος για δράση!
……
*Το διήμερο, Σάββατο 15 Απριλίου μετά την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου, ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής, Άκης Μακρίδης, θα τραγουδήσει στο «Avantaz live» στην Ορεστιάδα μαζί με άλλους καλλιτέχνες και φοβερή ορχήστρα που θα διαθέτει μάλιστα και… κλαρίνο!
……
*Κι ενώ ο Άκης θα βρίσκεται διήμερο στην Ορεστιάδα, ο φοβερός Showman, Νίκος Στογιαννίδης θα δώσει το δικό του… show στο cafe-bar «Castle» στην Σταυρούπολη αυτό Σάββατο 15 Απριλίου μετά την Ανάσταση!
Μάλιστα ο δημοφιλής Ξανθιώτης καλλιτέχνης θα πεί σε αποκλειστικότητα και το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τα σπάς… μετράς» που έγραψε στίχους και μουσική όπως πάντα ο ίδιος!
-Σπεύσατε να τον απολαύσετε!
……
*Ευχάριστες μνήμες από το παρελθόν μας θύμισε χθες με απρόσμενη ανάρτησή της στο Facebook η φανατική οπαδός και φίλαθλος της ΑΟΞάρας, Δέσποινα Ουζγούρογλου η οποία δημοσίευσε φωτογραφία με τα εισιτήριά της από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες της Ξάνθης στη Ρώμη αλλά και στα Πηγάδια με τη Λάτσιο!
«Που ξέρεις; Μπορεί να μην πάρουν αδειοδότηση κάποιοι και να ξαναβρεθούμε με παρόμοιο εισιτήριο… Sweet memories…», έγραψε η Δέσποινα προσδοκώντας να μη πάρει άδεια ο Πανιώνιος και να βρεθεί στην… Ευρωπαϊκή πεντάδα η Ξάνθη!!!
-Άπαιχτη πράγματι η Δέσποινα!
……
*Το εστιατόριο «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» και φέτος το Μ. Σάββατο 15/4  μετά την Ανάσταση, σας περιμένει με τη specialite της, την πατροπαράδοτη «Μαγειρίτσα»(που μπορείτε να την πάρετε και στο σπίτι σας, αν προτιμάτε), όπως και άλλα παραδοσιακά πιάτα. Και την ημέρα του Πάσχα Κυριακή 16/4 σας περιμένει το πασίγνωστο ψητό αρνάκι της «Ξανθίππης», κοκορέτσι, γαρδούμπα, κοντοσούβλι, «τζιεροσαρμάς» και ό,τι άλλο χρειάζεται για ένα Πασχαλιάτικο τραπέζι, για να μείνει πραγματικά αξέχαστο!

Τηλέφωνο 2541023627.
...
*Την δημοφιλή τραγουδίστρια Λένα Μαρκάτου, φέρνει την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου το CITY Live!
-Μαζί της για τη διασκέδασή σας και το υπόλοιπο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του μαγαζιού με τους Γιώργο Κουμουλίδη, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Ουμίτ Κράλ, Ξένια, Στέλιο Κολοβό και τον πόντιο λυράρη και τραγουδιστή Στέφανο Κωνσταντινίδη.
-Τιμή ποτού 10 ευρώ.
-Ρεζερβέ 6937 180069.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »