*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα!....Και «αθλητικό» στέκι το πανέμορφο καφέ «Reycarpo» της Ράνιας Μάρκου!

29 Απριλίου
*Τελικά όντως έχει γίνει «αθλητικό» στέκι το πανέμορφο καφέ «Reycarpo» της Ράνιας Μάρκου που βρίσκεται στην οδό Μιχαήλ Καραολή, αφού καθημερινά απολαμβάνουν τον καφέ τους στον όμορφο χώρο του, αθλητικογράφοι, αθλητικοί παράγοντες αλλά και πρώην παλαίμαχοι αστέρες της ομάδας της Ξάνθης!!!
-Εκεί συναντήθηκαν χθες το πρωί οι βετεράνοι πρώην ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ, Πέτρος Τεγγελίδης και Μάκης Τζάτζος με τον αθλητικογράφο και γνωστό ασφαλιστή Στάθη Παπαδόπουλο και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί έχοντας ανάμεσά τους τη Ράνια!
……
*Μπορεί να ξενιτεύτηκε οικογενειακώς στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας για να εργαστεί στην επιχείρηση που έχει εκεί ο πεθερός του, αλλά το μυαλό και η ψυχή του είναι ακόμη στην Ξάνθη και το ΚΥΤΤΑΡΟ όπου τον ανέδειξε σε δημοφιλή και ιδιαίτερα αγαπητό DJ!!!
-Ο λόγος βέβαια για τον Κώστα Σπυριάδη ο οποίος τον ελεύθερο χρόνο του αναδημοσιεύει στον «τοίχο» του στο Facebook όλες τις αναρτήσεις του ΚΥΤΤΑΡΟ, αναπολώντας όλες τις όμορφες στιγμές που έζησε στο αγαπημένο Ελληνάδικο όλα αυτά τα χρόνια!
……
*Χθες (ξανα) τραγούδησε live στο ΚΥΤΤΑΡΟ, μετά από πολύ καιρό, ο δημοφιλής Ξανθιώτης καλλιτέχνης Άγγελος Δήμου, αλλά από το πρωί (πριν το Live του) με ανάρτησή του στο Facebook, καλούσε όλους τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του να σπεύσουν να τον απολαύσουν, γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Καλημέρα στα φιλαράκια μου....
Αποχαιρετώντας τον χειμώνα, φυσικά δε λείπουμε από κανένα "FareWall Party" από τις πόλεις που επισκεφτήκαμε κατά την διάρκεια της χειμερινής σεζόν...
Έτσι, απόψε το βράδυ θα βρίσκομαι στην αγαπημένη μου πόλη την Ξάνθη, με τους αξιότιμους συνεργάτες μου Kostas Totsios και Kostas Dedeoglou σε ένα PARTY που κανείς δεν περιμένει...
ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...».
-Λεπτομέρειες στο φύλλο της Τετάρτης!
……
*Ιδού και η πρώτη αποκλειστική φωτογραφία του στρατευμένου (ραδιοφωνικού παραγωγού του LIFE 92.1, ηθοποιού της Θρακικής Σκηνής και τηλεπαρουσιαστή του Xanthi Channel), Χαράλαμπου Κυρκούση ντυμένο στα χακί και με την λευκή ποδιά στα… μαγειρεία του Κέντρου εκπαίδευσης στη Σπάρτη!
-Πως περνάει τις μέρες του ο Χαράλαμπος (;)… Μου το αποκάλυψε ο ίδιος με μήνυμά του γράφοντας τα εξής:
«Στα μαγειρεία είμαι Σπάρτη λάντζα κάθε μέρα μέχρι 12 Μαΐου μετά άλλες 3 εβδομάδες εκπαίδευση μάγειρας και μετά Γύθειο και γυρνάω Ξάνθη 2 Ιουνίου».
-Άντε Χαράλαμπε σε περιμένουμε σε ένα μήνα να σε δούμε και… μάγειρα και να μας μαγειρέψεις φυσικά και καμία σπεσιαλιτέ σου!
……
*Στο καφέ μπαρ «MEMPHIS» στη Δράμα, εμφανίζεται σήμερα ο δημοφιλής ξανθιώτης showman, τραγουδιστής και μπουζουξής Νίκος Στογιαννίδης ο οποίος θα τραγουδήσει το βράδυ στους Δραμινούς θαυμαστές και θαυμάστριές του όλες τις νέες αλλά και παλιές επιτυχίες του!
……
*Και μη ξεχάσετε!...
-Το καλοκαίρι έρχεται και μαζί του την ερχόμενη Δευτέρα 1 Μαΐου (πρωτομαγιά) ξεκινάει και το beach bar «AMMOS» στην παραλία του Μυρωδάτου!

-Ετοιμαστείτε!...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »