*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Όλοι στο..."Ανάσταση-party" του ΚΥΤΤΑΡΟ ελληνάδικο.

13 Απριλίου
*Χαμός αναμένεται να γίνει αυτό το Σάββατο μετά την Ανάσταση στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ που διοργανώνει το… «Ανάσταση party» και μας καλεί όλους να διασκεδάσουμε μετά τη… μαγειρίτσα!
-Μάλιστα στο αγαπημένο Ελληνάδικο θα γίνει και τρομερό show αφού ως guest star ο τρομερός νταουλιστής Toganc Osman θα τα δώσει όλα με το νταούλι του, ενώ τα Ελληνικά χορευτικά τραγούδια για να διασκεδάσουμε όλοι θα τα επιλέγει η δημοφιλής DJ, TZO STAV!
-Και μη ξεχνάτε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς σας περιμένουν και πολλές απρόσμενες εκπλήξεις!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 6982 323540, διότι αναμένεται να γίνε… χαμός!!!
……
*Επέστρεψε χθες στην Ξάνθη για να κάνει Ανάσταση και Πάσχα με την οικογένειά του και τις… θαυμάστριές του, ο αδειούχος στρατευμένος πολυτάλαντος και προσεχώς μάγειρας, Χαράλαμπος Κυρκούσης, ο οποίος την επομένη της άδειας ορκωμοσίας του πήγε στη Βέροια για να συναντήσει τον κολλητό του, Ξανθιώτη τραγουδιστή, Γιώργο Καρυπίδη που τραγουδάει στο εκεί «VOICE Live»!
-Ο Χαράλαμπος μάλιστα ανακοίνωσε χθες από το Facebook την επιστροφή του στην πόλη μας για να το… μάθουν οι θαυμάστριές του.
-Να δούμε όμως θα κάνει καμία εκπομπή στον Life 92.1 για να την αφιερώσει στους συναδέλφους του φαντάρους που υπηρετούνε μαζί στο κέντρο νεοσυλλέκτων στα τεθωρακισμένα της Αυλώνας όπως τους υποσχέθηκε;;;
-Ή είναι μόνο υποσχέσεις, «φρου-φρου» και… «λεζάντα» ο νέο-ανερχόμενος… «μάγειρας»;;;
……
*Αποκλειστικό!!!
-Στην πατρίδα του την Καβάλα μαζί με τους συγγενείς του θα κάνει Ανάσταση και Πάσχα οικογενειακώς, ο δημοφιλής Καβαλιώτης τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος χθες βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα της γειτονικής πόλης για να αγοράσει τα δώρα για τους συγγενείς και φίλους του και φωτογραφήθηκε μαζί με τον υπεύθυνο του μαγαζιού!
……
*Αντιθέτως, ο γνωστός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, όχι μόνο δεν θα έρθει για τις γιορτές στην Ξάνθη (που έριξε «μαύρη πέτρα» πίσω του), αλλά θα μείνει στο Λαύριο παρέα με τον αδελφό του και τους συγγενείς του!
-Μάλιστα ο Μάκης πήρε τα βουνά και τα λαγκάδια, στο Λαύριο και ξεκίνησε να μαζεύει χόρτα για το Πασχαλινό γεύμα, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε από το Facebook!
-Όταν λέω ότι ο Μάκης είναι άπαιχτος, έχω άδικο;;;
……
*Μπορεί να σας αποκάλυψα χθες ότι την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ το CITY live φέρνει για ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα την Λένα Μαρκάτου, αλλά μόλις χθες ο Γιώργος Κουμουλίδης ανακοίνωσε ότι το CITY θα έχει εορταστικό διήμερο, αφού το
Σάββατο μετά την Ανάσταση ξανα-φέρνει πάλι την Έλενα Τάτση!
-Μαζί της φυσικά για τη διασκέδασή σας και το υπόλοιπο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του μαγαζιού με τους Γιώργο Κουμουλίδη, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Ουμίτ Κράλ, Ξένια, Στέλιο Κολοβό και τον πόντιο λυράρη και τραγουδιστή Στέφανο Κωνσταντινίδη.
-Τιμή ποτού 10 ευρώ. Ρεζερβέ 6937 180069.
……
*Τέλος, την Τρίτη 18 Απριλίου στην Ξάνθη, ο Epel και ο Troufone θα παρουσιάσουν τις 2 τελευταίες κυκλοφορίες τους "ΑΣΤΑΘΕΣ" & "ΟΣΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ" στο χώρο του Lola bar.
-Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκεται το "Φθείρομαι" και το "Fuked Up" (Bold / Btk / Bloody Hawk / Spave / 3pro).
-H είσοδος του live είναι 5 ευρώ…

Θα μπορείτε να προμηθευτείτε νέα μπλουζάκια Fuked Up σε άσπρο και μωβ χρώμα στην τιμή των 10 ευρώ...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »