*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ο ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και παραγωγός του Life 921 fm πήρε άδεια....

08 Απριλίου
*Και ναι… είναι γεγονός!!!
-Ο στρατευμένος Χαράλαμπος Κυρκούσης βρίσκεται στην Ξάνθη!!!
-Ο νεαρός ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και τηλεπαρουσιαστής του Xanthi Channel πήρε την πρώτη του άδεια ορκωμοσίας από το κέντρο νεοσυλλέκτων στα τεθωρακισμένα της Αυλώνας και από χθες είναι στην Ξάνθη!
-Ο Χαράλαμπος θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά του και τους φίλους του και θα αναχωρήσει την Τρίτη 18 Απριλίου και πάλι για την Αυλώνα όπου θα πάρει απόσπαση για ένα μήνα περίπου στη Σπάρτη όπου θα εκπαιδευτεί ως… ακούστε, ακούστε… Μάγειρας!!!
-Από όλα τα προαναφερόμενα ταλέντα του, δεν αποκλείεται μάλιστα όταν απολυθεί να κάνει και καριέρα ως Σεφ!!!
-Κορίτσια σπεύσατε… που θα βρείτε τέτοιο γαμπρό;;;…
……
*Ιδού και η αποκλειστική φωτογραφία του Χαράλαμπου, ντυμένος στα… χακί, με τα φιλαράκια και συναδέλφους του τον Χρήστο και τον… Elvis (προσοχή όχι τον… Presley), για τους οποίους τις εκπομπές που ετοιμάζεται να κάνει την περίοδο της άδειάς του στον Life FM, θα τους τις αφιερώσει αφού του υποσχέθηκαν ότι θα τον ακούνε διαδικτυακά από το maxitisthrakis.blogspot.gr!
……
*Αλλάζω θέμα και… κλίμα!
-Η Κυριακή είναι… πλέον γυναικεία υπόθεση στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Και αύριο άλλη μια βραδιά «Ladies Night» αφιερωμένη στις γυναίκες από το γνωστό Ελληνάδικο της πόλης μας με το δεύτερο ποτό κερασμένο από το μαγαζί και την δημοφιλή DJ TZO STAV, να επιλέγει τα καλύτερα Ελληνικά τραγούδια για τη διασκέδασή σας!
……
*Και μη ξεχάσετε….
-Η ψηφοφορία για τον καλύτερο barman της εβδομάδας, συνεχίζεται και αύριο στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Εσείς οι γυναίκες καλείστε να επιλέξετε έναν από τους Αργύρη, Νίκο ή Γιώργο και μετά από κλήρωση που θα γίνει, μία τυχερή θα κερδίσει μια φιάλη ποτό να την μοιραστεί με την παρέα της!
-Και προσέξτε…
-Δεν ψηφίζετε για… γαμπρό, αλλά για barman!
……
*Συνεχίζω με μια απορία, όχι μόνο δική μου, αλλά και πολλών αναγνωστών της στήλης… και ρωτάω τον δημοφιλή Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργο Κουμουλίδη, αλλά και τον ταλαντούχο μαέστρο Μάριο Κιοσσέ…
-Τι γίνεται τελικά με το μουσικό σχήμα σας «πάμε μπουζούκια»;;;
-Ενώ πέρυσι είχατε κάνει μεγάλη περιοδεία την περίοδο του τριήμερου του Πάσχα σε όλη σχεδόν την Περιφέρειά μας, φέτος, μέχρι στιγμής βέβαια, δεν έχετε ανακοινώσει ούτε ένα Live σας!
……
*Και κλείνω με ένα κουίζ από τον… «εγχώριο» καλλιτεχνικό χώρο!

-Ποιος είναι ο Ξανθιώτης τραγουδιστής που όλο ανακοινώνει από το Facebook, ότι ετοιμάζει νέο δίσκο με καινούρια τραγούδια στα οποία στίχους γράφει η… «κολλητή» του και μουσική ο ίδιος, αλλά τον… «τρώει στη στροφή», ο συνάδελφός και φίλος του Νίκος Στογιαννίδης ο οποίος γράφει το ένα τραγούδι μετά το άλλο;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »