*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ανάσταση στο ΚΥΤΤΑΡΟ με DJ την TZO STAV

10 Απριλίου
*Μπήκαμε πλέον στη Μεγάλη εβδομάδα και οδεύουμε ολοταχώς στην Ανάσταση και το ΠΑΣΧΑ!
-Το Μεγάλο Σάββατο λοιπόν, μετά την Ανάσταση και τη μαγειρίτσα, το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, μας περιμένει όλους να διασκεδάσουμε με… «ΑΝΑΣΤΑΣΗ Party»!!!
-Η έκπληξη της βεαδιάς;;;
-Ο τρομερός νταουλιστής Toganc Osman θα τα δώσει όλα με το τρομερό show που θα κάνει με το νταούλι του, ενώ τα Ελληνικά χορευτικά τραγούδια για να διασκεδάσουμε όλοι θα τα επιλέγει η δημοφιλής DJ, TZO STAV!
-Κλείστε ρεζερβέ από σήμερα κιόλας στο τηλέφωνο 6982 323540, διότι αναμένεται να γίνε… χαμός!!!
……
*Ιδού και ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ στην είσοδο του Ελληνάδικου με τους συνεργάτες του Αρχοντή και Τάσο, να υποδέχονται την Κυριακή το βράδυ στην «LADIES NIGHT» τον κόσμο και ιδιαίτερα τις γυναίκες που για άλλη μια φορά έσπευσαν να ψηφίσουν τον… καλύτερο μπάρμαν του Ελληνάδικου!
-Δεν γνωρίζω αν ο Τάκης στην είσοδο «έδινε γραμμή» για συγκεκριμένο barman, αλλά μου κάνει εντύπωση ότι αυτή τη φορά δεν ανακοίνωσε τα αποτελέσματα!
……
*Μπορεί την περασμένη Παρασκευή να πήρε άδεια ορκωμοσίας από το Κέντρο νεοσυλλέκτων στα τεθωρακισμένα της Αυλώνας και να ήρθε στην Ξάνθη, ο Χαράλαμπος Κυρκούσης, αλλά το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις ψιλο-τακτοποιήθηκε, πήρε το λεωφορείο και με μια μικρή στάση στη Θεσσαλονίκη για να αλλάξει πούλμαν, βούρ για το «VOICE live» στη Βέροια για να δεί από κοντά τον κολλητό του τραγουδιστή, Γιώργο Καρυπίδη που τραγουδάει εκεί μαζί με τον Βασίλη Δήμα!
-Το πρώτο πράγμα που είπε στους δυο τραγουδιστές, μόλις τους συνάντησε, ήταν ότι παίρνει απόσπαση για τη Σπάρτη για να γίνει… μάγειρας!
-Και μάταια περίμεναν «κολλημένες» στη συχνότητα του Radio Life 92.1 οι θαυμάστριές του να τον ακούσουν να κάνει εκπομπή!...
……
*Γενέθλια είχε χθες Δευτέρα 10 Απριλίου ο πολύ καλός μου φίλος, ο γνωστός αθλητικογράφος και ασφαλιστής, Διευθυντής του υποκαταστήματος της «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ» στην Ξάνθη, Στάθης Παπαδόπουλος!
-Δεν έμαθα αν οι συνεργάτες του στην… «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ» τον υποδέχθηκαν φέτος με τούρτα στο γραφείο του, αλλά ο Στάθης κερνούσε χθες καφέδες στο νέο μαγαζί της Ράνιας Μάρκου «Raycarpo», στη Μιχαήλ Καραολή!
-Ιδού και οι πρώτοι φίλοι που έσπευσαν να του ευχηθούν! Κυριάκος Κεσίσογλου, Γιάννης Ιερόπουλος, Τάκης Σιδηρόπουλος και φυσικά η επιχειρηματίας του μαγαζιού, Ράνια Μάρκου!
-Χρόνια πολλά από ψυχής Στάθη!
……
*Δεν έφυγε ούτε λεπτό από το πλευρό του πατέρα του ο μικρός γιος, του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ξάνθη Α.Ο. Χρήστου Πανόπουλου, ο Γιάννης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν του η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης την Παρασκευή το βράδυ στο ξενοδοχείο «ELISSO»!
……
*Και κλείνω με άλλη μια φωτογραφία από την εκδήλωση προς τιμή του Χρήστου Πανόπουλου με τον παρουσιαστή της εκδήλωσης Ιορδάνη Χασαπόπουλο, παρέα  με τους Μανώλη Τσέπελη, Τάσο Θεοδωρίδη και Χρήστο Καρύδη.

Πώς να μην είναι στο πηγαδάκι ο Χρήστος Καρύδης, αφού είναι και κουμπάρος του Ιορδάνη Χασαπόπουλου;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »