*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Απριλίου

Ο Υπουργός που συγκρούστηκε με τους μεγαλοκαναλάρχες, να αποκαταστήσει το δίκαιο, ώστε και οι Ορεινές περιοχές να βλέπουν τα Περιφερειακά κανάλια!

21 Απριλίου
*Σε Σταυρούπολη, Εχίνο και Ξάνθη την Τετάρτη 26 Απριλίου ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για την δωρεάν διανομή του εξοπλισμού και των κεραιών που θα τοποθετηθούν στον ορεινό όγκο της Θράκης.
*Οι μουσουλμάνοι της Ορεινής Περιοχής επικοινώνησαν μαζί μας και ζητάνε από τον Υπουργό να βλέπουν και τα Περιφερειακά κανάλια της περιοχής
Ο Υπουργός που συγκρούστηκε με το κατεστημένο των καναλαρχών που ανέβαζαν και κατέβαζαν κάποτε Κυβερνήσεις, επισκέπτεται την ερχόμενη βδομάδα τη Θράκης.
Δεν έχει σημασία σε ποιο κόμμα ανήκει κάποιος….Γιατί αυτό που θα πρέπει να αναγνωρίσει κανείς στον Νίκο Παππά, είναι ο τσαμπουκάς του να ρθεί σε ρήξει με το βαθύτερο κατεστημένο της χώρας. Τους καναλάρχες αλλά και την περιβόητη DIGEA που κρατεί αυτήν την ώρα υπό τα δεσμά της και τα Περιφερειακά κανάλια με μετόχους και πάλι τους εκφραστές του ίδιου κατεστημένου…
Γι΄ αυτό και με αφορμή την επίσκεψη στη Ξάνθη και την Θράκη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, θα μεταφέρουμε το αίτημα των κατοίκων των ορεινών περιοχών Σταυρούπολης και Εχίνου να βλέπουν και τα Περιφερειακά κανάλια της Digea διότι με τον εξοπλισμό που θα παράσχει στους κατοίκους, θα βλέπουν μόνο τα κανάλια του ΟΤΕ TV της Fornet και τα κρατικά. Τουλάχιστον 20 μουσουλμάνοι επικοινώνησαν χθες μαζί μας, ζητώντας μας να βλέπουν και το Xanthi cahnnel με τις ειδήσεις της Περιφέρειας και όχι μόνο.
-ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!
Και παράλληλα ζητάμε από τον κύριο Νίκο Παππά, κάτι να κάνει επιτέλους και με τους εκβιασμούς της Digea στα Περιφερειακά κανάλια που θεωρούμε πολύ πιο ελεύθερα από τα κανάλια των μεγάλων «βαρόνων»  της πληροφόρησης, των εφοπλιστών και μεγαλοκαρχαριών της δημόσιας ζωής…

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ
ΠΙΟ αναλυτικά: Την ερχόμενη Τέταρτη θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Θράκη αρχής γενομένης από την Ξάνθη, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, για την δωρεάν διανομή του εξοπλισμού και των κεραιών που θα τοποθετηθούν στον ορεινό όγκο της Θράκης.
Ο κ. Παππάς θα επισκεφθεί τον ορεινό όγκο της Ροδόπης και της Ξάνθης και η επίσκεψή του αυτή θα σηματοδοτήσει την άρση του αποκλεισμού των κατοίκων του ορεινού όγκου της Θράκης από την τηλεοπτική και την ραδιοφωνική κάλυψη, μια και το προηγούμενο καθεστώς της Ντίτζεα, είχε αποκλείσει τους κατοίκους από την ενημέρωση, καθώς δεν είχε τοποθετήσει τους κατάλληλους αναμεταδότες.
Σύμφωνα με τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Γιώργο Χατζηθεοδώρου στην ΕΡΤ Κομοτηνής, η διαδικασία εφοδιασμού του δωρεάν εξοπλισμού, είναι απλή και θα γίνεται με μια βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και ένα λογαριασμό της ΔΕΗ. Αυτά τα στοιχεία θα δοθούν προς τους δύο παρόχους COSMOTE και NOVA, οι οποίοι και θα παραδώσουν τον εξοπλισμό στους κατοίκους.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς την Τετάρτη 26 Απριλίου θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την Σταυρούπολη, όπου θα μιλήσει στις 11:30 π.μ.. Στις 12:30 θα επισκεφθεί τον Εχίνο της Ξάνθης, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
Αργότερα στις 15:30 μ.μ. θα επισκεφθεί την Κομοτηνή και θα κατευθυνθεί προς την Οργάνη και τα Αρριανά. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου και συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.

Αργά το απόγευμα θα επισκεφθεί τον Έβρο και συγκεκριμένα το Σουφλί, ενώ στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στην Αλεξ-πολη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »