*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Απριλίου

Στη Βουλή το λουκέτο στη Σαμιακή Τηλεόραση, λόγω των υψηλών ενοικίων της Digea

12 Απριλίου
 
Στη Βουλή έφθασε το λουκέτο στη Σαμιακή Τηλεόραση, που έκλεισε λόγω των υψηλών ενοικίων της Digea, η οποία «υποβάθμισε» το ψηφιακό σήμα του καναλιού, με αποτέλεσμα να μη φθάνει στους τηλεθεατές. Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, ζητώντας ενημέρωση για τα αποτελέσματα της επανεξέτασης του ΑΟΤ (Ανώτατο Όριο Τιμής) της ΕΕΤΤ, με βάση το οποίο υπολογίζεται το ενοίκιο για τους πελάτες της Digea.
Στην ερώτηση θίγονται όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιφερειακοί σταθμοί που είναι πελάτες της Digea, όπως το υψηλό ενοίκιο και η εκπομπή σήματος σε περιοχές άσχετες με τον νομό τους. Είναι χαρακτηριστικό πως κανάλια σαν τη Σαμιακή Τηλεόραση, που εκπέμπουν σε ένα νησί, πληρώνουν 2.000 ευρώ τον μήνα για την Digea, τη στιγμή που η διαφήμιση που μπορούν να εξασφαλίσουν δεν υπερβαίνει τα 300 ευρώ!
www.typologies.gr
(Σ.Σ. Στα Περιφερειακά κανάλια της δικής μας τηλεοπτικής ζώνης, το ενοίκιο αυτό ξεπερνάει μαζί με τη σύμβαση του ΟΤΕ το ενοίκιο των 3.700 ευρώ μηνιαίως!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »