19 Απριλίου

Φραγμό στα σχέδια της Digea έβαλε η ΕΕΤΤ όσον αφορά την πρόθεσή της να υποβαθμίσει το σήμα του Mega εξαιτίας οφειλής.

19 Απριλίου
Η ΕΕΤΤ με απόφασή της  προχώρησε στη λήψη προσωρινή μέτρων σύμφωνα με το άρθρο 77 παρ. 6 του νόμου 4070/2012, ζητώντας από την Digea να απέχει από τον περιορισμό της ποιότητας σήματος του Mega. 
Πρόκειται για σημαντική απόφαση, που ακυρώνει τη φιλοδοξία των μετόχων της Digea να ρίξουν το σήμα του Mega, ώστε να σταματήσει η ροή των διαφημίσεων και να επέλθει το τέλος του καναλιού.
Μεταξύ άλλων, στην απόφαση της ΕΕΤΤ, που κοινοποιήθηκε στην Digea και στο Mega, αναφέρεται ότι δεν εξυπηρετούνται άμεσα τα συμφέροντα του παρόχου δικτύου με τη λήψη του μέτρου της υποβάθμισης σήματος. Κι αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο η Digea δεν διευκολύνεται στην ικανοποίηση των πληρωμών των οφειλομένων από την Τηλέτυπος.
Ακόμη η ΕΕΤΤ υπογραμμίζει πως αν η Digea προβεί στην υποβάθμιση του σήματος μέσα σε αυτές τις συνθήκες, η συμπεριφορά της θα είναι καταχρηστική και πέραν της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Και συμπληρώνει πως μπορεί να πετύχει τον σκοπό της με άλλα μέτρα, όπως με δικαστική επιδίωξη διαταγής πληρωμής κλπ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »