*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Απριλίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Εν τη ενώσει δηλαδή, η δύναμη, στις εκλογές των Κυνηγών Ξάνθης

12 Απριλίου
*Έντονη αίσθηση –όπως αναμένονταν άλλωστε- προκάλεσαν οι δηλώσεις του Θόδωρου Κοκκάλα για την «μετακινούμενη» έδρα της Ξάνθης στις τρεις πρωτεύουσες της Θράκης…
-Μάλιστα για όσους ξέρουν να «μελετάνε» τις λέξεις και τις φράσεις, οι αιχμές του Θόδωρου Κοκκάλα περισσότερο απευθύνονταν στο στενό περιβάλλον και ελάχιστα στον μεγαλομέτοχο…
-Άσχετα αν ο Άρης Πιαλόγλου έκανε ως συνήθως τον… ανήξερο!
……
*Ξέρετε τι μου έκανε ωστόσο εντύπωση; Η θετική απήχηση που είχε η κριτική μου για την τόσο «θαμπή» εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης για την βράβευση του Χρήστου Πανόπουλου…
-Να συμφωνήσουν τόσοι πολλοί μαζί μου;
……
*Όπως εντύπωση μου έκανε και το άλλο. Ότι ουδείς τελικά δεν γνωρίζει, πως έγινε η επιλογή των ομιλητών, ποιοι επέλεξαν ως ομιλητή τον Στρατηγό ε.α. Φράγκο Φραγκούλη  και όχι μόνο αλλά και γιατί δεν έγινε μοντάζ στις «φλύαρες» δηλώσεις των Βασίλη Τοροσίδη και Γ. Γκοντόλια που στην ουσία δεν είπαν τίποτα…! (σ.σ. Κυρίως ο δεύτερος…).
……
*Καθότι η μεν Αντιπεριφέρεια τα χρεώνει στον Ιορδάνη και στον Πιαλόγλου, ο δε Χασαπόπουλος ισχυρίζεται ως… Πόντιος Πιλάτος ότι «βρήκε το πρόγραμμα έτοιμο…» και ουδεμία συμμετοχή είχε σε αυτό, πλην της παρουσίασης…!
(σ.σ. Πάλι καλά δηλαδή που δεν χρέωσαν την όλη ιστορία στον αυριανό Δήμαρχό ΤΟΥΣ… Σάββα Μελισσόπουλο!).
……
*Σχολιάζει με το δικό του αντικειμενικό (!) τρόπο ο κουμπάρος του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Απόστολου Φωτιάδη, πρώην γραφείο τύπου του Αλέξανδρου Κοντού και νυν πολιτευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Πετρόπουλος, το τελευταίο γκάλοπ του Πανεπιστημίου Μακεδονία που δίνει προβάδισμα 17.5 μονάδες στη Νέα Δημοκρατία:
«Dimitris Petropoulos Ειναι αυτο το καλο Πανεπιστημιο Μακεδονια, που στις εκλογες εδινε νικη ΝΔ με 8 μοναδες διαφορα απο το ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ εχασε με 8 μοναδες διαφορα. Δηλαδη επεσε εξω 16 μοναδες. Δεν πιστευω τα γκαλοπ. Ειναι στημενα. Το ιδιο εγινε και στα γκαλοπ της Αμερικης με τον Τραμπ να χανει αλλα τελικα κέρδισε».
-Δεν πιστεύει τα γκάλοπ ο Δημήτρης Πετρόπουλος  όσο οι ΑΝΕΛ είναι στο 2% και δεν μπαίνουν στη Βουλή, γιατί τα θεωρεί στημένα!
-Ενώ αν ήταν ψηλά ο Καμμένος… όλα θα ήταν μια χαρά!
…….
*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, ο Δημήτρης Πετρόπουλος πάντα πέφτει μέσα στις εκτιμήσεις του…
-Στις δημοτικές εκλογές του 2014 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δημαρχόπουλου την είχε σίγουρη την χιλιάδα και την πρώτη 5άδα και τελικά δικαιώθηκε μόνο ως προς το δεύτερο…
-Ήταν στην πρώτη 5άδα, αλλά από τις… κάτω θέσεις της βαθμολογίας!
……
*Στις 7 Μαΐου θα γίνει η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, ταυτόχρονα με τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Η είδηση;
Οι υποψήφιοι Πρόεδροι στις εκλογές της 12/4/2015 του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης Χάρης Χόχολης και Σταύρος Βλαχόπουλος, κατεβαίνουν αυτήν τη φορά με το ψηφοδέλτιο του νυν Προέδρου Λοϊζου Σερραίου!
Εν τη ενώσει δηλαδή, η δύναμη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »