*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ο Γιώργος Γιασεμής στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, ο Γιώργος Κουμουλίδης έγινε...ψάλτης!

19 Απριλίου
*Και μετά τις Γιορτές του Πάσχα, ο «Μ» και η στήλη μας επέστρεψαν δυναμικά με πολλά αποκλειστικά και πολλά νέα!
-Χρόνια Πολλά σε όλους για το Πάσχα, αλλά και σε όλους όσους και όσες γιόρταζαν τις μέρες αυτές, Αναστάσηδες, Αναστασίες, Πασχάληδες, Πασχαλιές, χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά μήπως ξεχάσω κάποιους φίλους μου!
……
*Συνεχίζω τη στήλη με μια έκπληξη που επιφύλαξε για μετά το ΠΑΣΧΑ το αγαπημένο και ιστορικό «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» για όλο τον κόσμο!!!
-Μια από τις καλύτερες λαϊκές φωνές με μακροχρόνια εμπειρία στις μεγαλύτερες «πίστες» της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, καθώς και με συνεργασίες με ηχηρά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, ο Γιώργος Γιασεμής  έρχεται αυτήν την Κυριακή 23 Απριλίου στις 22.30 για να κάνει πανικό στον πολυχώρο του αγαπημένου μας «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ».
-Τηλεφωνήστε σήμερα κιόλας για ρεζερβέ στο: 6934607201.
……
*Χαμός έγινε το περασμένο Σάββατο 15 Απριλίου, μετά την Ανάσταση, στο ΚΥΤΤΑΡΟ, όπου πολύς κόσμος διασκέδασε και γέμισε ασφυκτικά το αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης, με το τρομερό show που έδωσε ο φοβερός νταουλιστής Toganc Osman και τις μουσικές επιλογές με Ελληνικά χορευτικά τραγούδια από την δημοφιλή DJ, ΤΖΟ STAV!
……
*Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ», εμφανίστηκε μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και όλη την ορχήστρα τους, την Λαμπρο - Δευτέρα 17 Απριλίου, μετά το Πάσχα, ο τρομερός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου!
-Μάλιστα ο Μάκης, λίγα λεπτά πριν την live εμφάνισή του στην εκπομπή, είχε μια σύντομη συνάντηση με την διάσημη αστρολόγο της εκπομπής, Λίτσα Πατέρα ρωτώντας την χαρακτηριστικά «τι γίνεται με τα λιοντάρια κυρία Λίτσα Πατέρα;;;», για να μάθει τι λένε τα άστρα για την… αφεντιά του!
……
*Επίσης, αυτό το Σάββατο 22 Απριλίου το «CITY Live» σας καλεί να διασκεδάσετε παρέα με την γνωστή τραγουδίστρια Νάσια Συρράκου σε ένα ξεχωριστό ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα, αλλά και με το «σταθερό» καλλιτεχνικό σχήμα του μαγαζιού με τους Γιώργο Κουμουλίδη, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Ουμίτ Κράλ, Ξένια και Στέλιο Κολοβό, υπό την διεύθυνση της ορχήστρας του μαέστρου Μάριου Κιοσσέ!
-Για ρεζερβέ καλείτε πάντα τον αριθμό: 6937180069, και καλή σας διασκέδαση!
……
*Συνεχίζω με την αποκλειστικότητα της ημέρας!...
-«ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ», έψαλλε την Μεγάλη Πέμπτη με τη βελούδινη φωνή του, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος στη Χρυσούπολη Καβάλας, ο ταλαντούχος Ξανθιώτης τραγουδιστής, Γιώργος Κουμουλίδης και κατά γενική ομολογία, συγκίνησε όλους τους πιστούς!
-Συγχαρητήρια Γιώργο!
……
*«Απόδραση» στη Θάσο για τις ημέρες του Πάσχα, έκαναν ο δημοφιλής Ξανθιώτης μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, Αντώνης Χειμωνίδης με την αγαπημένη του Γιώτα και όπως έμαθα πέρασαν ήσυχα και όμορφα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!
……
*Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το διήμερο live του άλλου Ξανθιώτη τραγουδιστή, Άκη Μακρίδη, το Σάββατο της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα, στο «AVANTAZ Live» στην Ορεστιάδα!

-Στην αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύω, ο Άκης με τους μουσικούς της ορχήστρας του, επιστρέφουν με το τρένο στην Ξάνθη, εμφανώς ικανοποιημένοι από την αποδοχή του κόσμου, αλλά και με την κούραση «ζωγραφισμένη» στα πρόσωπά τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »