*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Απριλίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Τις ΡΗΞΕΙΣ τις κάνουν οι ονειροπόλοι

29 Απριλίου
*O αξιότιμος κύριος Δημήτρης Μπένης μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος! Όντως τόσο ως ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ αντιδήμαρχος του Λάκη Στυλιανίδη, όσο και ως υποψήφιος Δήμαρχος αλλά και δημοτικός σύμβουλος, κυνήγησε με μένος και τον «Μαχητή» αλλά και τον εκδότη του Πάνο Παπαδόπουλο, με στόχο την εξόντωσή του…!
-Τώρα αν τα κατάφερε ή όχι, θα φανεί κι από το χρόνο! Εμείς πάντως συνεχίζουμε τα ταξίδια και τα όνειρά μας,
Επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά ότι, τις ΡΗΞΕΙΣ  τις κάνουν οι ονειροπόλοι κι αυτοί που το μηδενικό πόθεν έσχες της ζωής τους, είναι ο καθρέφτης της ψυχής τους!
……
*Στο μικρό ιστορικό. Όταν λοιπόν αποκαλύψαμε την απόφαση της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας που τιμωρούσε των πρώην Αντ’ αυτού Αντιδήμαρχο Ξάνθης με αργία 6 μηνών διότι ενώ ήταν μέλος στο Δ.Σ. της εταιρείας Νάσκος ΑΤΕ υπέγραφε εντάλματα πληρωμής για την εργολαβική εταιρεία και παρίστατο τόσο στην Οικονομική Επιτροπή όσο και στα δημοτικά συμβούλια, παίρνοντας μάλιστα και το…λόγο σε θέματα που αφορούσα το έργο ενοποίησης πλατειών!
-Ο κύριος Δημήτρης Μπένης αντί της σιωπής, βγήκε στα φιλικά του κανάλια και στις εφημερίδες κι άρχισε να μας λοιδορεί και να μας καθυβρίζει, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο περί λάσπης διότι… δεν είναι ήταν μέτοχος σε αυτήν και τα τοιαύτα!
-Μάλιστα και πάλι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο επιστράτευσε όλο το μένος του εναντίον μας, ζητώντας και τα ρέστα από πάνω και συκοφαντώντας μας ασύστολα!
……
*Δεν έφτανε όμως μόνον αυτό… 2-3  μέρες πριν τη λήξη του 3μήνου από την πρώτη μας δημοσίευση, ο συγκεκριμένος κύριος ξεχνώντας ότι είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ μας έκανε μήνυση, όχι βεβαίως για την ουσία των δημοσιευμάτων μας, αλλά γιατί λέει… δημοσιοποιήσαμε το γεγονός, ενώ επρόκειτο για… προσωπικό δεδομένο! Ξεχνώντας προφανώς ότι ο ίδιος υπερηφανεύονταν με δηλώσεις του στο Κανάλι 6 ότι….αυτά που γράφαμε εμείς, τα είχε ήδη…πει ο ίδιος σε συνέντευξή του!
……
*Φυσικά ο κύριος Μένεις,  δεν αποτόλμησε εντός του 3μήνου να υποβάλει μήνυση εναντίον μας για συκοφαντική δυσφήμηση…
-Διότι απλά είχε καταφύγει και περίμενε την απόφαση του ΣτΕ ώστε σε περίπτωση δικαίωσής του, εντός… 5ετίας να καταθέσει αγωγές σε βάρος μας, αφού το 3μηνο έληγε!!!
…….
*Ε… Αυτά τον συμβούλεψαν οι δικηγόροι του, αυτά έπραξε και παράλληλα μαζί με μας,  μήνυσε και τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Χατζηθεοδώρου, επειδή είχε το… «θράσος» να κάνει ένα μικρό σχόλιο στη γνωστή στήλη του (παρά)ΣΥΡΙΖΑ βγάζοντας μάλιστα και απειλητική ανακοίνωση εναντίον του!!!
-Που τώρα φυσικά γίνεται όπως κάθε γραπτό, μπούμερανγκ σε βάρος του…
(σ.σ. Καλά δεν του έμαθε κανείς του κυρίου αυτού ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, η σιωπή είναι… χρυσός;).
……
*Επί της ουσίας ωστόσο. ΗΡΘΕ λοιπόν η απόφαση του ΣτΕ η οποία διατήρησε φυσικά την ποινή ΑΡΓΙΑΣ των 6 μηνών της Αποκεντρωμένης σε βάρος του Δημήτρη Μπένη, απορρίπτοντας την αίτηση ακύρωσης που είχε καταθέσει…!
-Οπότε… τώρα τι γίνεται;
……
*Τίποτα δεν γίνεται! Απλά ο «Μαχητής» και ο εκδότης του, αν και δικαιωμένοι δεν είναι… Δημήτρης Μπένης και ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ γιατί και πάλι δικαιώθηκαν!
-Με τη διαφορά ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι γιος του Μέντορά μας Κώστα Μπένη. Κι αυτό μας πληγώνει…
……
*Το μοναδικό αφελές ερώτημά μου. Καλά τι ήταν αυτό που έκανε τόσο αλαζόνα τον Δημήτρη Μπένη στο συγκεκριμένο θέμα και επέμενε στο να γίνει και αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών αλλά και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ γνώριζε και από την σε βάρος του καταγγελία που του είχαν κάνει Χρίστος Πούλιος, Ηλίας Βασιλούδης και Καλογερής, υπήρχε ασυμβίβαστο;
Τι ήταν αυτό που τον «τύφλωσε» τόσο πολύ ώστε να μην αντιλαμβάνεται απλά πράγματα και τελικά εκτέθηκε τόσο άσχημα και στη κοινή γνώμη;

-Το οικονομικό συμφέρον; Οι ισχυρές προσβάσεις του στην εξουσία, ή η… υπεροψία;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »